Akoestisch zitmeubilair >

Akoestisch zitmeubilair worden steeds populairder. Ze werken uitstekend om ontspannen te vergaderen, rustige overlegplekken te creëren of als ruimte om tot rust te komen. Ook worden de meubelen vaak op werkplekken gebruikt om geconcentreerd en rustig te kunnen werken. De geluiddempende meubelen hebben een geluidsabsorberende werking. Hierdoor wordt een rustige werkomgeving gecreëerd, wat goed is voor de productiviteit van het personeel. De meubelen zijn vaak iets hoger in prijs dan de niet-akoestische meubelen, maar leveren uiteindelijk veel meer op.

Artikelen 1 tot 12 van 26 in totaal

 • Akoestische unit Hush Work
  Deze akoestische unit Hush Work van MikoMax is een ideale oplossing om geconcentreerd te kunnen werken of om rustig te kunnen overleggen op het werk. De geluidsabsorberende wanden zorgen voor goede akoestiek en dus perfect voor op het kantoor of op school. De Hush Work heeft matte glazen panelen aan beide kanten voor een optimale concentratie werkplek.
  Prijs per stuk: € 7.966,00 Excl. BTW
 • Akoestische unit Hush Large
  Deze akoestische unit Hush Large van MikoMax is een ideale oplossing om geconcentreerd te kunnen werken of om rustig te kunnen overleggen op het werk. De geluidsabsorberende wanden zorgen voor goede akoestiek en dus perfect voor op het kantoor of op school.
  Prijs per stuk: € 7.950,00 Excl. BTW
 • Akoestische unit Hush Small
  Deze akoestische unit Hush Small van MikoMax is een ideale oplossing om geconcentreerd te kunnen werken of om rustig te kunnen overleggen op het werk. De geluidsabsorberende wanden zorgen voor goede akoestiek en dus perfect voor op het kantoor of op school.
  Prijs per stuk: € 7.183,00 Excl. BTW
 • Akoestische 6-zits overlegplek Cara hoog
  Overlegplek Cara is ideaal om in alle rust te overleggen. Creëer uw eigen vergaderruimte midden in een andere ruimte en ga zo efficiënt om met de beschikbare vierkante meters. De Cara bestaat uit drie verschillende elementen, te weten banken, verbindingselement en tafel. De 3-zitsbank heeft een lengte van 200cm. De banken zijn aan de ingang uit te rusten met lage armleuningen of met hoge panelen. De hoogte van de zitelementen zijn 150cm en de diepte bedraagt 83cm. Voor een geluiddempend effect zijn de hoge panelen de beste keuze. De verbindingselementen (het deel tussen de 2 banken) zijn voorzien van twee kabeldoorvoeren en zijn leverbaar in vier lengtematen, te weten 80cm, 100cm, 120cm of 140cm. De elementen zijn geschikt voor de bevestiging van een tv of monitor. Deze Cara akoestische vergaderplek is in vele stoffen en kleuren leverbaar. Een combinatie van twee kleuren/stoffen is ook mogelijk (meerprijs van 3%). De bladkleur van de tafel is standaard wit (melamine), overige kleuren zijn op aanvraag. Wenst u andere stoffen, of keuzes die u niet in de webshop kunt kiezen. Bel, mail of chat ons gerust. Wij hebben ook stofstalen beschikbaar en kunnen u adviseren bij uw keuze. De overlegplek is ook verkrijgbaar als 4-zits of 4.5-zits, zie gerelateerde artikelen.
  Prijs per stuk: € 3.382,00 Excl. BTW
 • Akoestische 4.5-zits overlegplek Cara hoog
  Overlegplek Cara is ideaal om in alle rust te overleggen. Creëer uw eigen vergaderruimte midden in een andere ruimte en ga zo efficiënt om met de beschikbare vierkante meters. De Cara bestaat uit drie verschillende elementen, te weten banken, verbindingselement en tafel. De 2.5-zitsbank heeft een lengte van 140cm. De banken zijn aan de ingang uit te rusten met lage armleuningen of met hoge panelen. De hoogte van de zitelementen zijn 150cm en de diepte bedraagt 83cm. Voor een geluiddempend effect zijn de hoge panelen de beste keuze. De verbindingselementen (het deel tussen de 2 banken) zijn voorzien van twee kabeldoorvoeren en zijn leverbaar in vier lengtematen, te weten 80cm, 100cm, 120cm of 140cm. De elementen zijn geschikt voor de bevestiging van een tv of monitor. Deze Cara akoestische vergaderplek is in vele stoffen en kleuren leverbaar. Een combinatie van twee kleuren/stoffen is ook mogelijk (meerprijs van 3%). De bladkleur van de tafel is standaard wit (melamine), overige kleuren zijn op aanvraag. Wenst u andere stoffen, of keuzes die u niet in de webshop kunt kiezen. Bel, mail of chat ons gerust. Wij hebben ook stofstalen beschikbaar en kunnen u adviseren bij uw keuze. De overlegplek is ook verkrijgbaar als 6-zits of 4-zits, zie gerelateerde artikelen.
  Prijs per stuk: € 3.086,00 Excl. BTW
 • Akoestische 4-zits overlegplek Cara hoog
  Overlegplek Cara is ideaal om in alle rust te overleggen. Creëer uw eigen vergaderruimte voor 4 personen midden in een andere ruimte en ga zo efficiënt om met de beschikbare vierkante meters.
  Prijs per stuk: € 2.922,00 Excl. BTW
 • Tafel BuzziMilk
  Tafel met rond tafelblad van de serie BuzziMilk. Verkrijgbaar in diverse kleuren hout. Erg leuk met de bijpassende krukjes van BuzziMilk.
  Prijs per stuk: € 2.432,00 Excl. BTW
 • Akoestische bank Zippo 2-zits
  Deze Zippo akoestische bank is een tweezits bank, geschikt voor in een werkomgeving.
  Prijs per stuk: € 1.921,00 Excl. BTW
 • Akoestische bank Positiva
  De elegante, akoestische bank Positiva met een hoge rug creëert een afgescheiden zitelement, met een geluiddempende werking.
  Prijs per stuk: € 1.833,00 Excl. BTW
 • Akoestische stoel Zippo 1-zits
  Deze Zippo akoestische fauteuil is geschikt voor een werkomgeving. Verkrijgbaar in twee hoogtes (100 of 140cm).
  Prijs per stuk: € 1.695,00 Excl. BTW
 • Akoestische bank Mona
  Bank Mona highline is verkrijgbaar als 2-zits-, 2,5-zits- en 3-zits uitvoering. Mona heeft een modern design met een klassieke uitstraling. De hoge achterkant en zijkanten creëren privacy, een afgesloten plek in een grote ruimte. Perfect om je even in terug te trekken. De ruimte tussen de rug en de bovenrug, biedt u comfort. Mona is voorzien van chromen poten en een gestoffeerde zitting. * Verkrijgbaar in vele kleuren en stoffen * 2zits (132cm breed), 2,5zits (162cm breed), 3zits (192cm breed) * 124cm hoog x 90cm diep Ook verkrijgbaar als fauteuil, zie gerelateerde artikelen.
  Prijs per stuk: € 1.484,00 Excl. BTW
 • LowNoise chair open
  Fraaie, aantrekkelijk geprijsde akoestische fauteuil. Mogelijkheid voor een dikker zijpaneel
  Prijs per stuk: € 1.478,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3