Akoestische fauteuils

Deze akoestische fauteuils zijn geluid regulerend door de hoge zijpanelen en unieke absorberende materialen. Deze stoelen komen in verschillende designs en stoffen, zo is er ook een model voor uw werkomgeving. Door het zit- en geluidcomfort van deze stoelen zijn ze geliefd in kantoren, loungehoeken. ontvangstruimtes en wachtkamers. Combineer meerdere akoestische fauteuils of zet een exemplaar neer om even rustig in na te denken of te bellen.

7 Artikel(en)

 • Fauteuil Positiva
  Akoestische fauteuil Positiva biedt met zijn hoge rug extra comfort en een geluiddempend effect. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  Prijs per stuk: € 1.171,00 Excl. BTW
 • Akoestische fauteuil Versis

  Deze luxe, comfortabele en akoestische fauteuil Versis zorgt ervoor dat u volledig tot rust kunt komen. Door het ontwerp van de loungestoel heeft u weinig last van omgevingsgeluiden.

  Prijs per stuk: € 1.035,00 Excl. BTW
 • Akoestische stoel Cara Highline
  Cara Highline is een comfortabele akoestische fauteuil met hoge panelen. Creëert een rustige plek met weinig tot geen omgevingsgeluiden. Deze akoestische fauteuil Cara is in vele stoffen en kleuren leverbaar. Een combinatie van twee kleuren/stoffen is ook mogelijk (meerprijs van 3%).
  Prijs per stuk: € 1.055,00 Excl. BTW
 • Akoestische fauteuil Mona
  Gestoffeerde akoestische fauteuil Mona Highline. Perfect om je even in terug te trekken. Voorzien van verchroomd onderstel.
  Prijs per stuk: € 1.209,00 Excl. BTW
 • Akoestische stoel Zippo 1-zits
  Akoestische stoel Zippo is ideaal in grote kantoorruimtes en ontvangstruimtes, combineer meerdere fauteuils bij elkaar voor een rustige overlegplek of zithoek met veel privacy.
  Prijs per stuk: € 1.695,00 Excl. BTW
 • LowNoise chair open
  Fraaie, aantrekkelijk geprijsde akoestische fauteuil. Mogelijkheid voor een dikker zijpaneel
  Prijs per stuk: € 1.519,00 Excl. BTW
 • Gaja Oorfauteuil akoestisch XXL
  Comfortabele akoestische oorfauteuil model Gaja XXL. De Gaja is als fauteuil ideaal toepasbaar in verschillende zorgomgevingen. Van kinderopvang tot ouderenzorg, velen vinden in de Gaja hun ideale zitplek. Daarbij is de ranke Gaja een sierlijke verschijning. Specificaties: 18 mm multiplex, nosag veren zitting, brandvertragend koudschuim op rug en zitting. Deze fauteuil is ook erg geschikt om in verschillende kleuren en stoffering uit te voeren.
  Prijs per stuk: € 1.503,00 Excl. BTW