Akoestische plafondpanelen >

Akoestische panelen zijn 'elementen' voor het verbeteren van de ruimte akoestiek in galmende ruimten. Geluidsdemping in ruimtes met beperkte ruimte op de werkvloer kunt u eenvoudig realiseren door trendy akoestische plafondpanelen te plaatsen. Door hangpanelen te plaatsen creëert u direct een moderne omgeving en zorgt u voor een ruime vermindering in lawaai op de werkvloer. Akoestische panelen komen in diverse afmetingen en samenstellingen om de verschillende toepassingsgebieden zo breed mogelijk te maken. Akoestische panelen isoleren geluid niet deze producten zorgen voor een aangenamer akoestisch klimaat door het verminderen van nagalm.

12 Artikel(en)

 • Plafondelement BuzziGrid
  Dit bijzondere plafondelement geeft direct een warme sfeer in een grote ruimte. De BuzziGrid is niet alleen een decoratief element, het is daarnaast ook een goede geluidsdemper. Dit opvallende object is verkrijgbaar in de stoffering Felt en in diverse kleuren mogelijk.
  Prijs per stuk: € 2.072,00 Excl. BTW
 • Akoestisch plafondpaneel Mitesco Net
  De akoestische plafondpanelen Mitesco maken het mogelijk snel en eenvoudig akoestische correcties aan te brengen aan uw werkomgeving. Mitesco Net is een raamwerk voor diverse structuren en maakt het mogelijk verbindingen te leggen met tussen de panelen. De Mitesco panelen zijn onderdeel van het gepatenteerde Snowsound systeem: de oplossing voor al uw akoestische problemen.
  Prijs op aanvraag
 • Akoestisch plafondpaneel Mitesco Frame
  De akoestische plafondpanelen Mitesco Frame maken het mogelijk snel en eenvoudig akoestische correcties aan te brengen aan uw werkomgeving. Frame is een koppelbaar stalen frame voor 3 of 4 panelen. Afgehangen aan staalkabels. De Mitesco panelen zijn onderdeel van het gepatenteerde Snowsound systeem: de oplossing voor al uw akoestische problemen.
  Prijs per stuk: € 174,00 Excl. BTW
 • Akoestisch plafondpaneel Mitesco Ceiling
  De akoestische plafondpanelen Mitesco maken het mogelijk snel en eenvoudig akoestische correcties aan te brengen aan uw kantoor en werkomgeving. De Mitesco panelen zijn onderdeel van het gepatenteerde Snowsound systeem: de oplossing voor al uw akoestische problemen.
  Prijs per stuk: € 174,00 Excl. BTW
 • Hangend akoestisch paneel Pillow free

  De akoestiek in uw kantoorruimte verbeteren met mooi design? Pillow is een rond of vierkant hangend akoestisch plafondpaneel met een geluidsabsorberende functie. Maak gebruik van de verschillende afmetingen om een mooie combinatie van akoestische elementen te maken. Leverbaar in 80cm, 120cm of 160cm.

  Prijs per stuk: € 449,00 Excl. BTW
 • The Hut Roof
  De Hut Roof is een ontzettend leuk product om een grote ruimte gezellig te maken. Met zijn akoestische werking is hij ook nog eens zeer productief. De Hut Roof is verkrijgbaar in diverse afmetingen.
  Prijs per stuk: € 1.002,00 Excl. BTW
 • Akoestisch plafond paneel BuzziDonut
  De BuzziDonut is een opvallend hangpaneel in de vorm van een donut met geluiddempende werking. De donut is verkrijgbaar in een platte vorm en in de 3D structuur met verschillende patronen. Ook verkrijgbaar als wandpaneel.
  Prijs per stuk: € 693,00 Excl. BTW
 • BuzziLoose Paneel
  Buzziloose is ontworpen om geluiden te dempen en zo echo te voorkomen in grote woningen of kantoorruimtes. Het bevat een geluidsisolerend vilt waardoor het een akoestische oplossing voor diverse ruimtes biedt. Het paneel is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: flat of 3D. Flat is gestoffeerd met de stof Felt of Fabric en 3D met de stof Fabric. Andere stoffen zijn mogelijk op aanvraag. Ook is het mogelijk tegen meerprijs van €149 om twee kleuren te kiezen.
  Prijs per stuk: € 455,00 Excl. BTW
 • Akoestisch hang paneel BuzziLand
  De BuzziLand is een opvallend hangpaneel met geluiddempende werking. Het leuke paneel kan bevestigd worden aan de muur. De BuzziLand is verkrijgbaar in een platte vorm en in de 3D structuur met verschillende patronen. Ook verkrijgbaar als wandpaneel.
  Prijs per stuk: € 363,00 Excl. BTW
 • Scheidingswand BuzziFalls
  Deze unieke scheidingswand is een echte eyecatcher! De BuzziFalls zijn in maar liefst 8 patronen en in diverse kleuren verkrijgbaar. Een van de bijzondere patronen is "Skyline" met 6 varianten: New York, Chicago, San Francisco, Atlanta, London en Paris.
  Prijs per stuk: € 340,00 Excl. BTW
 • Akoestisch paneel Hang Over

  Bekleed uw plafond of wand met akoestische panelen in de vorm van een wolk. De wolken zijn gevuld met akoestisch materiaal en gelamineerd met hoogwaardige stoffering voor een goede geluidsabsorptie.

  De wolken kunnen worden bevestigd aan de wand of aan het plafond.Ook kunnen de wolken worden opgehangen aan het plafond door middel van een lijntje. Hang Over is beschikbaar in twee verschillende maten.


  Bekijk de mogelijkheden van akoestisch paneel Hang Over.

  Prijs per stuk: € 133,00 Excl. BTW
 • Akoestisch plafond paneel Sound Off

  De Sound Off is gemaakt uit 100% recyclebaar materiaal. Het is mogelijk om deze te verkrijgen met en zonder LED verlichting.

  Akoestisch plafond paneel Sound Off is verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleurcombinaties.

  Prijs per stuk: € 86,00 Excl. BTW