Akoestische plafondpanelen >

Akoestische plafondpanelen zijn een gemakkelijke oplossing om storende omgevingsgeluiden en nagalm te verminderen. Moderne kantoorruimtes in industriele panden en hoge plafonds zijn mooi maar hebben vaak te maken met een slechte akoestiek. Panelen van akoestisch materialen helpen de akoestiek te verbeteren en zorgen voor een prettige werkomgeving. De akoestische plafondpanelen zijn verkrijgbaar in diverse vormen, kleuren en afmetingen. 

Artikelen 1 tot 12 van 20 in totaal

 • Plafondelement BuzziGrid
  Dit bijzondere plafondelement geeft direct een warme sfeer in een grote ruimte. De BuzziGrid is niet alleen een decoratief element, het is daarnaast ook een goede geluidsdemper. Dit opvallende object is verkrijgbaar in de stoffering Felt en in diverse kleuren mogelijk.
  Prijs per stuk: € 2.072,00 Excl. BTW
 • Akoestisch plafondpaneel Baffle Oversize

  Akoestisch plafondpaneel Baffle Oversize staat garant voor hoge geluidsabsorptie. 

  De hangpanelen worden geleverd met staalkabels. De Baffle Oversize panelen maken onderdeel uit van de gepatenteerde Snowsound systeem: de oplossing voor al uw akoestische problemen.

  Prijs per stuk: € 615,00 Excl. BTW
 • BuzziZepp LED Akoestische Hanglamp

  Is it a bird, is it a plain? It's BuzziZepp! Dit akoestische pladonpaneel met LED verlichting verbetert de akoestiek en zorgt voor prettige verlichting. 

  Maak een keuze in de dropdown menu's hieronder en ontdek alle mogelijkheden. 

  Prijs per stuk: € 3.995,00 Excl. BTW
 • Akoestisch plafondpaneel Baffle

  Akoestisch plafondpaneel Baffle staat garant voor hoge geluidsabsorptie. 

  De hangpanelen worden geleverd met staalkabels die in hoogte verstelbaar zijn. De Baffle panelen maken onderdeel uit van de gepatenteerde Snowsound systeem: de oplossing voor al uw akoestische problemen.

  Prijs per stuk: € 195,00 Excl. BTW
 • Akoestisch plafondpaneel In

  Akoestisch plafondpaneel In staat garant voor hoge geluidsabsorptie. 

  De plafondpanelen zijn toepasbaar voor elke ruimte met een systeemplafond met een standaard bandraster. De In panelen maken onderdeel uit van de gepatenteerde Snowsound systeem: de oplossing voor al uw akoestische problemen.

  Prijs per stuk: € 128,00 Excl. BTW
 • Akoestisch plafondpaneel Oversize Ceiling

  Akoestisch plafondpaneel Oversize Ceiling staat garant voor hoge geluidsabsorptie. 

  Het akoestische paneel is mogelijk in 2 afmetingen en dient door middel van stalen kabels aan het plafond opgehangen worden.
  De Oversize panelen maken onderdeel uit van de gepatenteerde Snowsound systeem: de oplossing voor al uw akoestische problemen.

  Prijs per stuk: € 445,00 Excl. BTW
 • Akoestisch plafondpaneel Diesis

  Diesis, het eerste akoestische product van Caimi Brevetti.

  Het akoestische plafondpaneel is staat garant voor hoge geluidsabsorptie en heeft een lengte van 180cm.

  De akoestische Diesis panelen maken onderdeel uit van de gepatenteerde Snowsound-Fiber systeem: de oplossing voor al uw akoestische problemen.

  Prijs per stuk: € 852,00 Excl. BTW
 • Akoestisch plafondpaneel Oversize Ceiling Lux

  Akoestisch plafondpaneel Oversize Ceiling Lux staat garant voor hoge geluidsabsorptie. 

  Het akoestische paneel met verlichting is mogelijk in 2 afmetingen en dient door middel van stalen kabels aan het plafond opgehangen worden.
  De Oversize panelen maken onderdeel uit van de gepatenteerde Snowsound systeem: de oplossing voor al uw akoestische problemen.

  Prijs per stuk: € 1.195,00 Excl. BTW
 • Akoestisch plafondpaneel Flap Chain

  Akoestisch plafondpaneel Flap Chain is een decoratieve en doelgerichte oplossing voor op de werkvloer. Door middel van de Snowsound technologie zorgen de akoestische plafondpanelen voor de ideale akoestische situatie. Flap Chain is beschikbaar in diverse kleuren en de panelen kunnen in 2 afmetingen gekozen worden.

  Bekijk de mogelijkheden van het akoestisch plafondpaneel Flap Chain.

  Prijs per stuk: € 480,00 Excl. BTW
 • Akoestisch plafondpaneel Mitesco Ceiling
  De akoestische plafondpanelen Mitesco maken het mogelijk snel en eenvoudig akoestische correcties aan te brengen aan uw kantoor en werkomgeving. De Mitesco panelen zijn onderdeel van het gepatenteerde Snowsound systeem: de oplossing voor al uw akoestische problemen.
  Prijs per stuk: € 260,00 Excl. BTW
 • Akoestisch plafondpaneel Flap

  Akoestisch plafondpaneel Flap is een decoratieve en doelgerichte oplossing voor op de werkvloer. Door middel van de Snowsound technologie zorgen de akoestische plafondpanelen voor de ideale akoestische situatie. Flap is beschikbaar in diverse kleuren en kan geleverd worden met LED-verlichting.

  Bekijk de mogelijkheden van het akoestisch plafondpaneel Flap.

  Prijs per stuk: € 874,00 Excl. BTW
 • Akoestisch plafondpaneel V-Flap

  Akoestisch plafondpaneel V-Flap is een decoratieve en doelgerichte oplossing voor op de werkvloer. Door middel van de Snowsound technologie zorgen de akoestische plafondpanelen voor de ideale akoestische situatie. V-Flap is beschikbaar in diverse kleuren.

  Bekijk de mogelijkheden van V-Flap.

  Prijs per stuk: € 593,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2