Akoestische plafondpanelen >

Akoestische plafondpanelen zijn een gemakkelijke oplossing om storende omgevingsgeluiden en nagalm te verminderen. Moderne kantoorruimtes in industriele panden en hoge plafonds zijn mooi maar hebben vaak te maken met een slechte akoestiek. Panelen van akoestisch materialen zijn geluidsabsorberend en helpen de akoestiek te verbeteren wat zorgt voor een prettige werkomgeving. De akoestische plafondpanelen zijn verkrijgbaar in diverse vormen, kleuren en afmetingen.

Artikelen 1 tot 12 van 41 in totaal

 • Scheidingswand BuzziFalls
  Deze unieke scheidingswand is een echte eyecatcher! De BuzziFalls zijn in maar liefst 8 patronen en in diverse kleuren verkrijgbaar. Een van de bijzondere patronen is "Skyline" met 6 varianten: New York, Chicago, San Francisco, Atlanta, London en Paris.
  Prijs per stuk: € 350,00 Excl. BTW
 • Akoestisch plafondpaneel BuzziLand

  De BuzziLand is een bijzonder plafondpaneel met geluiddempende werking. Het akoestische paneel wordt aan het plafond bevestigd met kabels. BuzziLand is verkrijgbaar in een platte vorm en in de 3D structuur met verschillende patronen. 

  Ontdek hieronder de verschillende mogelijkheden door een keuze te maken in de dropdown menu's.

  Prijs per stuk: € 374,00 Excl. BTW
 • Akoestisch plafondpaneel Botanica

  Haal meer natuur in huis met dit uitstekend akoestisch plafondpaneel, geïnspireerd op de natuur.

  Botanica Ceiling is een stijlvolle en doelgerichte akoestische oplossing voor op de werkvloer. Deze hangt ook erg mooi boven een grote vergadertafel.
  Door middel van de Snowsound technologie zorgen de akoestische plafondpanelen voor de ideale akoestische situatie.

  Bekijk de mogelijkheden van het akoestisch plafondpaneel Botanica.

  Prijs per stuk: € 1.265,00 Excl. BTW
 • Akoestisch paneel Hang Over

  Bekleed uw plafond of wand met akoestische panelen in de vorm van een wolk. De wolken zijn gevuld met akoestisch materiaal en gelamineerd met hoogwaardige stoffering voor een goede geluidsabsorptie.

  De wolken kunnen worden bevestigd aan de wand of aan het plafond.Ook kunnen de wolken worden opgehangen aan het plafond door middel van een lijntje. Hang Over is beschikbaar in twee verschillende maten.


  Bekijk de mogelijkheden van akoestisch paneel Hang Over.

  Prijs per stuk: € 165,00 Excl. BTW
 • Akoestisch plafond paneel Sound Off

  De akoestiek verbeteren met plafondpanelen kan met de Sound Off. De Sound Off is gemaakt uit 100% recyclebaar materiaal en is mogelijk met LED-verlichting.

  Wenst u het akoestische plafondpaneel met eigen print? Neem hiervoor contact met ons op en dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u.

  Akoestisch plafond paneel Sound Off is verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleurcombinaties. Bekijk de mogelijkheden en verbeter de akoestiek op uw kantoor.

  Prijs per stuk: € 106,00 Excl. BTW
 • BuzziLoose Paneel
  Buzziloose is ontworpen om geluiden te dempen en zo echo te voorkomen in grote woningen of kantoorruimtes. Het bevat een geluidsisolerend vilt waardoor het een akoestische oplossing voor diverse ruimtes biedt. Het paneel is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: flat of 3D. Flat is gestoffeerd met de stof Felt of Fabric en 3D met de stof Fabric. Andere stoffen zijn mogelijk op aanvraag. Ook is het mogelijk tegen meerprijs van €149 om twee kleuren te kiezen.
  Prijs per stuk: € 469,00 Excl. BTW
 • Akoestisch plafond paneel BuzziDonut

  BuzziDonut is een uniek akoestisch plafondpaneel in een ronde vorm met open kern. Helpt de akoestiek binnen uw kantoor of werkplek te verbeteren en is esthetisch verantwoord. Kies uit verschillende formaten, kleuren en prints.

  Ontdek de mogelijkheden door hieronder een keuze te maken in de dropdown menu's.

  Prijs per stuk: € 714,00 Excl. BTW
 • The Hut Roof
  De Hut Roof is een ontzettend leuk product om een grote ruimte gezellig te maken. Met zijn akoestische werking is hij ook nog eens zeer productief. De Hut Roof is verkrijgbaar in diverse afmetingen.
  Prijs per stuk: € 1.081,00 Excl. BTW
 • Plafondelement BuzziGrid
  Dit bijzondere plafondelement geeft direct een warme sfeer in een grote ruimte. De BuzziGrid is niet alleen een decoratief element, het is daarnaast ook een goede geluidsdemper. Dit opvallende object is verkrijgbaar in de stoffering Felt en in diverse kleuren mogelijk.
  Prijs per stuk: € 2.072,00 Excl. BTW
 • Hangend akoestisch paneel Pillow free

  De akoestiek in uw kantoorruimte verbeteren met mooi design? Pillow is een rond of vierkant hangend akoestisch plafondpaneel met een geluidsabsorberende functie. Maak gebruik van de verschillende afmetingen om een mooie combinatie van akoestische elementen te maken. Leverbaar in 80cm, 120cm of 160cm.

  Prijs per stuk: € 395,00 Excl. BTW
 • Akoestisch plafondpaneel V-Flap

  Akoestisch plafondpaneel V-Flap is een decoratieve en doelgerichte oplossing voor op de werkvloer. Door middel van de Snowsound technologie zorgen de akoestische plafondpanelen voor de ideale akoestische situatie. V-Flap is beschikbaar in diverse kleuren.

  Bekijk de mogelijkheden van V-Flap.

  Prijs per stuk: € 593,00 Excl. BTW
 • Akoestisch plafondpaneel Flap

  Akoestisch plafondpaneel Flap is een decoratieve en doelgerichte oplossing voor op de werkvloer. Door middel van de Snowsound technologie zorgen de akoestische plafondpanelen voor de ideale akoestische situatie. Flap is beschikbaar in diverse kleuren en kan geleverd worden met LED-verlichting.

  Bekijk de mogelijkheden van het akoestisch plafondpaneel Flap.

  Prijs per stuk: € 874,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4