Akoestische wandpanelen >

Akoestische panelen zijn 'elementen' voor het verbeteren van de ruimte akoestiek in galmende ruimten. Geluidsdemping in ruimtes met beperkte ruimte op de werkvloer kunt u eenvoudig realiseren door trendy akoestische wandpanelen te plaatsen. Door wandpanelen te plaatsen creëert u direct een moderne omgeving en zorgt u voor een ruime vermindering in lawaai op de werkvloer. Geluiddempende wandpanelen komen in diverse afmetingen en samenstellingen om de verschillende toepassingsgebieden zo breed mogelijk te maken. Akoestische panelen isoleren geluid niet deze producten zorgen voor een aangenamer akoestisch klimaat door het verminderen van nagalm.

Artikelen 1 tot 12 van 30 in totaal

 • Akoestische letters Sound Off

  Sound Off akoestische letters voor aan de wand. Met deze letters kunt u iedere gewenste tekst op uw muur plaatsen.
  Deze letters hebben een geluidsabsorberend vermogen en zorgen voor een mindering in geluid. De akoestische letters zijn gemaakt van 100% gerecycled polyester.

  U kunt kiezen uit een ongestoffeerde of gestoffeerde variant met de stoffering Hush in de gewenste kleur.

  Prijs per stuk: € 54,00 Excl. BTW
 • Akoestisch wandpaneel Snowfix

  De akoestische wandpanelen Snowfix zorgen voor akoestische verbeteringen in uw kantoor en woning. De akoestische panelen zijn onderdeel van het gepatenteerde Snowsound systeem: de oplossing voor al uw akoestische problemen. Snofwfix is leverbaar in diverse uitvoeringen.

  Bekijk de mogelijkheden.

  Prijs per stuk: € 123,00 Excl. BTW
 • Akoestisch wandelement Blade

  Akoestisch wandelement Blade staat garant voor hoge geluidsabsorptie. 

  Blade combineert akoestische wandpanelen met stalen legborden. De Blade panelen maken onderdeel uit van de gepatenteerde Snowsound systeem: de oplossing voor al uw akoestische problemen.

  Prijs per stuk: € 679,00 Excl. BTW
 • Akoestisch wandpaneel Oversize Wall

  Akoestisch wandpaneel Oversize Ceiling staat garant voor hoge geluidsabsorptie. 

  Het akoestische paneel is mogelijk in 2 afmetingen en dient door middel van een montageframe aan de muur bevestigd worden.
  De Oversize panelen maken onderdeel uit van de gepatenteerde Snowsound systeem: de oplossing voor al uw akoestische problemen.

  Prijs per stuk: € 637,00 Excl. BTW
 • Akoestisch wandkleed Palio Pro

  Akoestisch wandpaneel Palio Pro staat garant voor hoge geluidsabsorptie. 

  Het akoestische wandkleed is mogelijk in 2 afmetingen en kan gecombineerd met meerdere panelen voor een verhoging in geluidsabsorptie.

  De Palio Pro panelen maken onderdeel uit van de gepatenteerde Snowsound-Fiber systeem: de oplossing voor al uw akoestische problemen.

  Prijs per stuk: € 368,00 Excl. BTW
 • Akoestisch wandpaneel Sipario

  Sipario, Italiaans voor podiumgordijn in het theater.  

  Akoestisch wandpaneel Sipario staat garant voor hoge geluidsabsorptie. 

  Het akoestische wandkleed is mogelijk in 2 vormen en kan gecombineerd met meerdere panelen voor een verhoging in geluidsabsorptie.

  De Sipario panelen maken onderdeel uit van de gepatenteerde Snowsound-Fiber systeem: de oplossing voor al uw akoestische problemen.

  Prijs per stuk: € 446,00 Excl. BTW
 • Akoestisch wandpaneel Bemolle

  Bemolle, het eerste akoestische product van Caimi Brevetti.

  Het akoestische wandpaneel is staat garant voor hoge geluidsabsorptie en heeft een lengte van 180cm.

  De akoestische Bemolle panelen maken onderdeel uit van de gepatenteerde Snowsound-Fiber systeem: de oplossing voor al uw akoestische problemen.

  Prijs per stuk: € 874,00 Excl. BTW
 • Akoestisch wandpaneel Flap

  Akoestisch wandpaneel Flap is een decoratief paneel dat gezien mag worden. Dit bijzondere design paneel zorgt voor een ideale akoestische situatie en zorgt voor een betere productiviteit op de werkvloer en een mindering in omgevingsgeluiden.

  Let op! Bij Akoestisch wandpaneel Flap geldt een besteleenheid van 2 stuks. Oneven aantal bestellen is dus niet mogelijk.
  Prijs wordt wel per stuk weergegeven.

  Prijs per stuk: € 148,00 Excl. BTW
 • Akoestisch wandpaneel MaxiFlap

  Akoestisch wandpaneel MaxiFlap is een decoratief paneel dat gezien mag worden. Dit bijzondere design paneel zorgt voor een ideale akoestische situatie en zorgt voor een betere productiviteit op de werkvloer en een mindering in omgevingsgeluiden.


  Let op! Bij Akoestisch wandpaneel MaxiFlap geldt een besteleenheid van 2 stuks. Oneven aantal bestellen is dus niet mogelijk.
  Prijs wordt wel per stuk weergegeven.

  Prijs per stuk: € 213,00 Excl. BTW
 • Akoestisch wandpaneel Mitesco Wall
  De akoestische wandpanelen Mitesco maken het mogelijk snel en eenvoudig akoestische correcties aan te brengen aan uw kantoor en woning. De Mitesco panelen zijn onderdeel van het gepatenteerde Snowsound systeem: de oplossing voor al uw akoestische problemen.
  Prijs per stuk: € 174,00 Excl. BTW
 • Akoestisch wandpaneel Pillow Round

  Op zoek naar een akoestisch product met een minimalistisch design? Akoestisch wandpaneel Pillow Round zorgt voor een goede akoestiek en een warme uitstraling. Combineer verschillende paneel afmetingen en afstanden om tot een mooi geheel te komen. Leverbaar in Ø 80cm, Ø 120cm en Ø160cm.

  Prijs per stuk: € 357,00 Excl. BTW
 • Akoestisch paneel Honey
  Akoestisch wandpaneel Honey geeft sfeer aan de ruimte en verbetert tegelijkertijd de akoestiek. Speel met de beschikbare formaten en kleuren om tot een mooi design te komen.
  Prijs per stuk: € 59,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3