Akoestische wandpanelen >

Akoestische panelen zijn 'elementen' voor het verbeteren van de ruimte akoestiek in galmende ruimten. Geluidsdemping in ruimtes met beperkte ruimte op de werkvloer kunt u eenvoudig realiseren door trendy akoestische wandpanelen te plaatsen. Door wandpanelen te plaatsen creëert u direct een moderne omgeving en zorgt u voor een ruime vermindering in lawaai op de werkvloer. Geluiddempende wandpanelen komen in diverse afmetingen en samenstellingen om de verschillende toepassingsgebieden zo breed mogelijk te maken. Akoestische panelen isoleren geluid niet deze producten zorgen voor een aangenamer akoestisch klimaat door het verminderen van nagalm.

Artikelen 1 tot 12 van 25 in totaal

 • Akoestische letters Sound Off

  Sound Off akoestische letters voor aan de wand. Met deze letters kunt u iedere gewenste tekst op uw muur plaatsen.
  Deze letters hebben een geluidsabsorberend vermogen en zorgen voor een mindering in geluid. De akoestische letters zijn gemaakt van 100% gerecycled polyester.

  U kunt kiezen uit een ongestoffeerde of gestoffeerde variant met de stoffering Hush in de gewenste kleur.

  Prijs per stuk: € 54,00 Excl. BTW
 • Akoestisch wandpaneel Snowfix

  De akoestische wandpanelen Snowfix zorgen voor akoestische verbeteringen in uw kantoor en woning. De akoestische panelen zijn onderdeel van het gepatenteerde Snowsound systeem: de oplossing voor al uw akoestische problemen. Snofwfix is leverbaar in diverse uitvoeringen.

  Bekijk de mogelijkheden.

  Prijs per stuk: € 123,00 Excl. BTW
 • Akoestisch wandpaneel Flap

  Akoestisch wandpaneel Flap is een decoratief paneel dat gezien mag worden. Dit bijzondere design paneel zorgt voor een ideale akoestische situatie en zorgt voor een betere productiviteit op de werkvloer en een mindering in omgevingsgeluiden.

  Let op! Bij Akoestisch wandpaneel Flap geldt een besteleenheid van 2 stuks. Oneven aantal bestellen is dus niet mogelijk.
  Prijs wordt wel per stuk weergegeven.

  Prijs per stuk: € 148,00 Excl. BTW
 • Akoestisch wandpaneel MaxiFlap

  Akoestisch wandpaneel MaxiFlap is een decoratief paneel dat gezien mag worden. Dit bijzondere design paneel zorgt voor een ideale akoestische situatie en zorgt voor een betere productiviteit op de werkvloer en een mindering in omgevingsgeluiden.


  Let op! Bij Akoestisch wandpaneel MaxiFlap geldt een besteleenheid van 2 stuks. Oneven aantal bestellen is dus niet mogelijk.
  Prijs wordt wel per stuk weergegeven.

  Prijs per stuk: € 213,00 Excl. BTW
 • Akoestisch wandpaneel Mitesco Wall
  De akoestische wandpanelen Mitesco maken het mogelijk snel en eenvoudig akoestische correcties aan te brengen aan uw kantoor en woning. De Mitesco panelen zijn onderdeel van het gepatenteerde Snowsound systeem: de oplossing voor al uw akoestische problemen.
  Prijs per stuk: € 174,00 Excl. BTW
 • Akoestisch wandpaneel Pillow Round

  Op zoek naar een akoestisch product met een minimalistisch design? Akoestisch wandpaneel Pillow Round zorgt voor een goede akoestiek en een warme uitstraling. Combineer verschillende paneel afmetingen en afstanden om tot een mooi geheel te komen. Leverbaar in Ø 80cm, Ø 120cm en Ø160cm.

  Prijs per stuk: € 357,00 Excl. BTW
 • Akoestisch paneel Honey
  Akoestisch wandpaneel Honey geeft sfeer aan de ruimte en verbetert tegelijkertijd de akoestiek. Speel met de beschikbare formaten en kleuren om tot een mooi design te komen.
  Prijs per stuk: € 59,00 Excl. BTW
 • Akoestisch wandpaneel Niva

  Niva is een akoestisch wandpaneel met een bijzonder ontwerp. Door gebruik te maken van diverse diktes ontstaat er een creatief effect op de muren wat de ruimte direct meer dimensie biedt.

  Bekijk de mogelijkheden van het akoestisch wandpaneel.

  Prijs per stuk: € 96,00 Excl. BTW
 • Akoestisch wandpaneel Sound Off

  Akoestiek verbeteren met wandpanelen? Dat is mogelijk met de Sound Off panelen. Sound Off is gemaakt uit 100% recyclebaar materiaal en kan gekozen worden in diverse vormen, afmetingen en kleuren.

  Wenst u liever een eigen print of logo op het paneel? Neem dan contact met ons op en dan helpen wij u graag verder.

  Bekijk de mogelijkheden van het akoestische wandpaneel Sound Off.

  Prijs per stuk: € 107,00 Excl. BTW
 • Akoestische panelen Pillow Wall
  Akoestische wandpanelen met ronde hoeken, compleet naar wens in te delen met functionele accessoires en verschillende formaten panelen. De panelen zijn opgedeeld in akoestische klassen A en C volgens ISO 11654. Waarbij klasse A het meest geluid regulerend is.
  Prijs per stuk: € 197,00 Excl. BTW
 • Akoestische Wereldkaart Tell - Us

  De World Map is een akoestische wereldkaart met een 3D-effect. Een decoratieve toevoeging aan uw kantooromgeving en een geluidsabsorberende werking.

  Afmeting van 160cm breed x 120cm hoog x 5cm diep

  Prijs per stuk: € 743,00 Excl. BTW
 • BuzziTile akoestisch wandpaneel 3D
  Buzzitile 3D is een mooi akoestisch wandpaneel die verkrijgbaar is in verschillende vormen en kleuren met 3D-reliëf.
  Prijs per stuk: € 145,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3