Akoestische wandpanelen >

Akoestische panelen zijn 'elementen' voor het verbeteren van de ruimte akoestiek in galmende ruimten. Geluidsdemping in ruimtes met beperkte ruimte op de werkvloer kunt u eenvoudig realiseren door trendy akoestische wandpanelen te plaatsen. Door wandpanelen te plaatsen creëert u direct een moderne omgeving en zorgt u voor een ruime vermindering in lawaai op de werkvloer. Geluiddempende wandpanelen komen in diverse afmetingen en samenstellingen om de verschillende toepassingsgebieden zo breed mogelijk te maken. Akoestische panelen isoleren geluid niet deze producten zorgen voor een aangenamer akoestisch klimaat door het verminderen van nagalm.

Artikelen 1 tot 12 van 21 in totaal

 • Akoestische Wereldkaart
  De World Map is een akoestische wereldkaart met een 3D-effect. Decoratief in een kantooromgeving en verkrijgbaar in diverse afmetingen.
  Prijs per stuk: € 839,00 Excl. BTW
 • Akoestische wandpaneel Flap

  Akoestisch wandpaneel Flap is een decoratief paneel die gezien mag worden. Dit bijzondere design paneel zorgt voor een ideale akoestische situatie en zorgt voor een betere productiviteit op de werkvloer en een mindering in omgevingsgeluiden.

  Prijs per stuk: € 148,00 Excl. BTW
 • BuzziTile Flat akoestisch wandpaneel
  Een prachtige blikvanger op kantoor? De BuzziTile Flat akoestische wandpaneel is verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren. De achterkant is gemaakt van hout.
  Prijs per stuk: € 139,00 Excl. BTW
 • BuzziTile akoestisch wandpaneel 3D
  Buzzitile 3D is een mooi akoestisch wandpaneel die verkrijgbaar is in verschillende vormen en kleuren met 3D-reliëf.
  Prijs per stuk: € 141,00 Excl. BTW
 • Akoestisch Storyboard

  Storyboard is een ideale toevoeging aan uw kantoor inrichting als u overzicht wilt creëren of als u bijvoorbeeld tijdschriften wilt tentoonstellen.

  Naast dat Storyboard ook dient als informatiebord, maakt dit product bijzonder dat het tevens een akoestisch wandpaneel is.

  Prijs per stuk: € 609,00 Excl. BTW
 • Akoestisch wandpaneel Mitesco Wall
  De akoestische wandpanelen Mitesco maken het mogelijk snel en eenvoudig akoestische correcties aan te brengen aan uw kantoor en woning. De Mitesco panelen zijn onderdeel van het gepatenteerde Snowsound systeem: de oplossing voor al uw akoestische problemen.
  Prijs per stuk: € 174,00 Excl. BTW
 • Akoestisch wandpaneel Sound Off

  De Sound Off is gemaakt uit 100% recyclebaar materiaal. 

  Akoestisch wandpaneel Sound Off is verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleurcombinaties.

  Prijs per stuk: € 86,00 Excl. BTW
 • Akoestisch plafondpaneel Niva

  Niva is een akoestisch plafondpaneel met een bijzonder ontwerp. Door gebruik te maken van diverse diktes ontstaat er een creatief effect op de muren wat de ruimte direct meer dimensie biedt.

  Bekijk de mogelijkheden van het akoestisch plafondpaneel.

  Prijs per stuk: € 69,00 Excl. BTW
 • Akoestisch kunstpaneel - Snowsound Art
  Akoestisch wandpaneel Snowsound Art is een schilderij met akoestische eigenschappen. Verbetert de akoestiek en is brengt sfeer en stijl in de ruimte.
  Prijs per stuk: € 852,00 Excl. BTW
 • Akoestisch schilderij - Snowsound Art
  Akoestisch wandpaneel Snowsound Art is een schilderij met akoestische eigenschappen. Verbetert de akoestiek en is brengt sfeer en stijl in de ruimte.
  Prijs per stuk: € 852,00 Excl. BTW
 • Akoestische panelen Pillow Grid
  Akoestische wandpanelen met rechte hoeken, compleet naar wens in te delen met functionele accessoires en verschillende formaten panelen. De panelen zijn opgedeeld in akoestische klassen A, B en C volgens ISO 11654. Waarbij klasse A het meest geluid regulerend is.
  Vanaf: € 235,00 Excl. BTW
 • Akoestisch wand paneel BuzziDonut
  De BuzziDonut is een opvallend wandpaneel in de vorm van een donut met geluiddempende werking. Het leuke paneel kan bevestigd worden aan de muur en zelfs aan het plafond. De donut is verkrijgbaar in een platte vorm en in de 3D structuur met verschillende patronen. Ook verkrijgbaar als hangpaneel.
  Prijs per stuk: € 693,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2