Diverse akoestiek >

In ruimten met veel harde vlakken, zoals beton en glas, is de akoestiek vaak slecht doordat het geluid nauwelijks wordt geabsorbeerd. De harde vlakken zorgen veelal voor ongewenste geluidsreflecties en een vervelende galm. Dit heeft negatieve gevolgen voor de communicatie en concentratie. Met deze verfrissende akoestische oplossingen zorgt u voor demping van de geluiden. Naast een verbetering van de akoestiek moet u de akoestische accessoires ook zien als een aanvulling op uw interieur.

Artikelen 1 tot 12 van 22 in totaal

 • Akoestische XL vloerlamp BuzziShade
  Deze grote akoestische vloerlamp bekleed met vilt werkt geluiddempend en is leverbaar in diverse kleuren.
  Prijs per stuk: € 2.029,00 Excl. BTW
 • BuzziBrickBack
  BuzziBrickBack is een esthetisch zeer aantrekkelijk akoestisch wandpaneel dat is opgebouwd uit gerecyclede viltlagen. Het BuzziBrickBack wandpaneel komt uitstekend tot zijn recht in woon- en kantoorruimten en sluit met zijn designuitstraling uitstekend aan bij moderne interieurs.
  Prijs per stuk: € 152,00 Excl. BTW
 • Buzzibell hanglamp akoestisch
  Ontworpen door Chris Hardy. De BuzziBell is herkenbaar door de vorm van een bel. De curve van zijn bell-vorm voegt zachtheid naar een kamer met de textuur look van vilt. BuzziBell wordt aangeboden in de 12 BuzziFelt covers. BuzziBell past perfect in kantoren, restaurants, hotels, instellingen en woningen.
  Prijs per stuk: € 1.999,00 Excl. BTW
 • Akoestische telefooncel BuzziHood
  Eindelijk eens rustig telefoneren? De BuzziHood dempt het geluid en zorgt voor een rustige omgeving. Een strak ontwerp gestoffeerd met zacht materiaal voor een luxe uitstraling. Verkrijgbaar in een platte variant en een 3D variant met ribbels aan de binnenzijde
  Prijs per stuk: € 1.527,00 Excl. BTW
 • Akoestische schuifdeurkast
  Deze akoestische metalen schuifdeurkast van 122cm hoog is voorzien van geperforeerde akoestische deuren waarin geluiddempende vulling is verwerkt. De geluidsdempende kast is verkrijgbaar in verschillende kleuren met optionele melamine top. De deuren zijn voorzien van geluidsabsorberende foam. De afmetingen zijn 122 cm hoog en 48cm diep, er zijn 3 breedtematen: 200, 160 of 240 cm breed. De schuifdeurkast is inclusief legborden.
  Prijs per stuk: € 1.193,00 Excl. BTW
 • Akoestische XL hanglamp BuzziShade
  Deze grote akoestische plafondlamp bekleed met vilt werkt geluiddempend en is leverbaar in diverse kleuren en maten.  
  Prijs per stuk: € 1.016,00 Excl. BTW
 • BuzziTotem
  De BuzziTotem is een vrijstaande akoestische 'totem'. Er is keuze uit drie verschillende modellen: wedge, cylinder of beam, en zijn ook verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De BuzziTotem heeft een hoge absorbtie van het geluid. Perfect voor in kantoren, thuis of ontvangstruimtes.
  Prijs per stuk: € 980,00 Excl. BTW
 • Akoestische kast BuzziBassTrap
  De BuzziBassTrap is een akoestisch stapelbaar element met opbergruimte / kastruimte. De ruimte achter het element is gevuld met geluidsabsorberend materiaal. Wanneer je de BuzziBassTrap in een hoek plaatst zal deze het geluid het beste absorberen. Door de BuzziBassTraps op elkaar te stapelen, wordt er een hoge kast gecreëerd die centraal in de ruimte kan worden geplaatst. Daardoor zal deze kast lage frequenties absorberen en de nagalm reduceren.
  Prijs per stuk: € 919,00 Excl. BTW
 • Akoestische Wereldkaart
  De World Map is een akoestische wereldkaart met een 3D-effect. Decoratief in een kantooromgeving en verkrijgbaar in diverse afmetingen.
  Prijs per stuk: € 839,00 Excl. BTW
 • Akoestische hanglamp Alhambra & Royal
  Een prachtige akoestische hanglamp, met sfeervol licht. De Alhambra heeft een ander printje dan de Royal, en ze zijn verkrijgbaar in twee afmetingen.
  Prijs per stuk: € 700,00 Excl. BTW
 • Akoestische lamp Buzzilight Mono
  BuzziLight hanglamp met vilt voor een geluiddempende werking. Leverbaar in meerdere kleuren en in twee maatvoeringen. Kiest u eerst de afmeting en vervolgens de kleur.
  Prijs per stuk: € 600,00 Excl. BTW
 • BuzziSkin akoestisch behang
  Akoestisch behang leverbaar in diverse knallende kleuren. Buzziskin is eenvoudig te installeren en zowel in huis als op kantoor toepasbaar. Het behang is gemaakt van geluidsisolerende materiaal waardoor het nagalmen van geluid voorkomt en zo de akoestiek binnen een ruimte verhoogt.
  Prijs per stuk: € 439,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2