Diverse akoestiek >

In ruimten met veel harde vlakken, zoals beton en glas, is de akoestiek vaak slecht doordat het geluid nauwelijks wordt geabsorbeerd. De harde vlakken zorgen veelal voor ongewenste geluidsreflecties en een vervelende galm. Dit heeft negatieve gevolgen voor de communicatie en concentratie. Met deze verfrissende akoestische oplossingen zorgt u voor demping van de geluiden. Naast een verbetering van de akoestiek moet u de akoestische accessoires ook zien als een aanvulling op uw interieur.

Artikelen 1 tot 12 van 30 in totaal

 • Akoestische XL vloerlamp BuzziShade
  Deze grote akoestische vloerlamp bekleed met vilt werkt geluiddempend en is leverbaar in diverse kleuren.
  Prijs per stuk: € 2.029,00 Excl. BTW
 • Overlegplek HUSH Closed

  HUSH Closed is een luxe akoestische overlegplek, ideaal als u in alle rust wilt telefoneren, werken of overleggen. Deze werkplek wordt afgesloten met een glazen deur maar blijft volledig geventileerd om een gezonde en hygiënische werkplek te behouden. HUSH Closed is uitgevoerd met diverse faciliteiten als een lichtschakelaar, 220V elektrificatie en tafel. 

  Prijs per stuk: € 11.586,00 Excl. BTW
 • Akoestische telefooncel Cocker
  Deze comfortabele 'telefooncel' maakt het mogelijk om ongestoord een telefoongesprek te voeren in een rumoerige omgeving. Ideaal voor een kantoortuin omgeving of in openbare ruimten.
  Prijs per stuk: € 590,00 Excl. BTW
 • Chalet Phonecel

  Chalet Phonecel is een deels afgesloten ruimte waar u in alle rust kunt telefoneren zonder last te hoeven hebben van de omgevingsgeluiden.

  De telefooncel kan geleverd worden in diverse uitvoeringen. Bekijk de mogelijkheden en stel Chalet Phonecel zelf samen.

  Prijs per stuk: € 4.017,00 Excl. BTW
 • Akoestisch Storyboard

  Storyboard is een ideale toevoeging aan uw kantoor inrichting als u overzicht wilt creëren of als u bijvoorbeeld tijdschriften wilt tentoonstellen.

  Naast dat Storyboard ook dient als informatiebord, maakt dit product bijzonder dat het tevens een akoestisch wandpaneel is.

  Prijs per stuk: € 609,00 Excl. BTW
 • Booth HUSH Phone

  De naam zegt het al. Booth HUSH Phone is een akoestische telefooncel die perfect is als u in alle rust een belletje wilt plegen.
  Booth HUSH Phone kan ook prima dienen als een transparante werkplek door de beschikbare faciliteiten in de telefooncel.

  Prijs per stuk: € 6.871,00 Excl. BTW
 • Akoestisch paneel Project magnetisch met zijwangen

  De akoestische panelen uit de Project collectie zijn bedoeld voor aan de zijkant van het DUO-bureau H-frame met zijwangen te monteren. Het paneel is magnetisch en kan geleverd worden in diverse stoffen en kleuren.

  Prijs per stuk: € 162,00 Excl. BTW
 • Akoestisch paneel Project magnetisch

  De akoestische panelen uit de Project collectie zijn bedoeld voor aan de zijkant van het DUO-bureau met inbus en slinger verstelling en met electriciteit. Het paneel is magnetisch en kan geleverd worden in diverse stoffen en kleuren.

  Prijs per stuk: € 128,00 Excl. BTW
 • Gestoffeerde akoestische kastrugpaneel

  Deze akoestische kastrugpaneel is een handige oplossing voor de kasten die midden in de kantoorruimte staan. Met deze panelen kunt u de achterkant van kasten bekleden met een stoffering en kleur naar keuze.

  Prijs per stuk: € 125,00 Excl. BTW
 • BuzziBrickBack
  BuzziBrickBack is een esthetisch zeer aantrekkelijk akoestisch wandpaneel dat is opgebouwd uit gerecyclede viltlagen. Het BuzziBrickBack wandpaneel komt uitstekend tot zijn recht in woon- en kantoorruimten en sluit met zijn designuitstraling uitstekend aan bij moderne interieurs.
  Prijs per stuk: € 152,00 Excl. BTW
 • Buzzibell hanglamp akoestisch
  Ontworpen door Chris Hardy. De BuzziBell is herkenbaar door de vorm van een bel. De curve van zijn bell-vorm voegt zachtheid naar een kamer met de textuur look van vilt. BuzziBell wordt aangeboden in de 12 BuzziFelt covers. BuzziBell past perfect in kantoren, restaurants, hotels, instellingen en woningen.
  Prijs per stuk: € 1.999,00 Excl. BTW
 • Akoestische telefooncel BuzziHood
  Eindelijk eens rustig telefoneren? De BuzziHood dempt het geluid en zorgt voor een rustige omgeving. Een strak ontwerp gestoffeerd met zacht materiaal voor een luxe uitstraling. Verkrijgbaar in een platte variant en een 3D variant met ribbels aan de binnenzijde
  Prijs per stuk: € 1.527,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3