Diverse akoestiek >

In ruimten met veel harde vlakken, zoals beton en glas, is de akoestiek vaak slecht doordat het geluid nauwelijks wordt geabsorbeerd. De harde vlakken zorgen veelal voor ongewenste geluidsreflecties en een vervelende galm. Dit heeft negatieve gevolgen voor de communicatie en concentratie. Met deze verfrissende akoestische oplossingen zorgt u voor demping van de geluiden. Naast een verbetering van de akoestiek moet u de akoestische accessoires ook zien als een aanvulling op uw interieur.

Artikelen 1 tot 12 van 27 in totaal

 • Akoestisch staand paneel Diesis

  Diesis, het eerste akoestische product van Caimi Brevetti.

  Het akoestische vrijstaand paneel is staat garant voor hoge geluidsabsorptie. 

  De akoestische Diesis panelen maken onderdeel uit van de gepatenteerde Snowsound-Fiber systeem: de oplossing voor al uw akoestische problemen.

  Prijs per stuk: € 985,00 Excl. BTW
 • Akoestische belcel HUSH Phone

  Hush Phone is een geluidsdichte en compacte telefooncel, perfect wanneer u in alle rust telefoongesprekken wil voeren. 
  Deze belcel is uitgerust met verlichting, een ventilatiesysteem, een opklapbare computertafel, stopcontact van 230V en USB aansluiting

  Maak keuzes in de onderstaande dropdown menu's op tot de gewenste combinatie te komen. 

  Prijs per stuk: € 7.999,00 Excl. BTW
 • Akoestisch Storyboard

  Storyboard is een ideale toevoeging aan uw kantoor inrichting als u overzicht wilt creëren of als u bijvoorbeeld tijdschriften wilt tentoonstellen.

  Naast dat Storyboard ook dient als informatiebord, maakt dit product bijzonder dat het tevens een akoestisch wandpaneel is.

  Prijs per stuk: € 755,00 Excl. BTW
 • Chalet Phonecel

  Chalet Phonecel is een deels afgesloten ruimte waar u in alle rust kunt telefoneren zonder last te hoeven hebben van de omgevingsgeluiden.

  De belcel kan geleverd worden in diverse uitvoeringen. Bekijk de mogelijkheden en stel Chalet Phonecel zelf samen.

  Prijs per stuk: € 4.017,00 Excl. BTW
 • Half a Hut

  Half a Hut is een unieke akoestische meubel. Het is een multifunctioneel huisje die ontworpen is aan de hand van het 'room in room' concept. Half a Hut is ideaal als u een rustige overleg-, werk- of ontspanningsruimte zoekt.

  Het akoestische huisje is beschikbaar in diverse uitvoeringen.

  Prijs per stuk: € 2.821,00 Excl. BTW
 • Akoestische telefooncel Cocker
  Deze comfortabele 'telefooncel' maakt het mogelijk om ongestoord een telefoongesprek te voeren in een rumoerige omgeving. Ideaal voor een kantoortuin omgeving of in openbare ruimten.
  Prijs per stuk: € 555,00 Excl. BTW
 • Office Ball

  Office Ball is een ergonomisch design zitmeubel die de spiergroepen versterkt in rug en benen en houdt ze actief tijdens het werk.

  Bekijk de mogelijkheden van Office Ball.

  Prijs per stuk: € 355,00 Excl. BTW
 • The Hut - Akoestisch huisje

  The Hut is een akoestische oplossing geïnspireerd op de huisjes van het spel Monopoly. The Hut heeft een tijdloze blik op de populaire en praktische kamer in een kamer concept.

  The Hut kan in een rij gezet worden en heeft een multifunctioneel karakter. De huisjes kunnen worden gebruikt voor individuele werkplekken, overlegplek of als ontspanningsruimte. Breid The Hut uit met een kleine zittende vergadertafel of een staande vergadertafel (in combinatie met The Hut Sofa).
  Het systeem kan worden uitgebreid met diverse elektrificatiemogelijkheden. 

  Prijs per stuk: € 3.515,00 Excl. BTW
 • Akoestische totem Flap

  Akoestische totem Flap is een decoratieve en doelgerichte oplossing voor op de werkvloer. Het vrijstaande object kan prima ingezet worden in de kantoortuinen en door middel van de Snowsound technologie zorgen de akoestische panelen voor de ideale akoestische situatie.

  Bekijk de mogelijkheden van het akoestisch totem Flap.

  Prijs per stuk: € 1.170,00 Excl. BTW
 • The Hut met frontpanelen

  The Hut met frontpanelen is een akoestische oplossing geïnspireerd op de huisjes van het spel Monopoly. The Hut heeft een tijdloze blik op de populaire en praktische kamer in een kamer concept.

  Deze akoestische overlegplek kan uitgebreid worden met extra functies om de unit zo goed mogelijk op uw wensen te laten aansluiten.

  Bekijk de mogelijkheden van The Hut met frontpanelen.

  Prijs per stuk: € 5.136,00 Excl. BTW
 • The Hut met glazen deur

  The Hut is een akoestische oplossing geïnspireerd op de huisjes van het spel Monopoly. The Hut heeft een tijdloze blik op de populaire en praktische kamer in een kamer concept.

  The Hut kan in een rij gezet worden en heeft een multifunctioneel karakter. De huisjes kunnen worden gebruikt voor individuele werkplekken, overlegplek of als ontspanningsruimte. Breid The Hut uit met een kleine zittende vergadertafel (in combinatie met The Hut Sofa) of een staande vergadertafel. 
  Het systeem kan worden uitgebreid met diverse elektrificatie mogelijkheden. 

  Prijs per stuk: € 6.969,00 Excl. BTW
 • Half a Hut met frontpanelen

  Half a Hut met frontpanelen is een unieke akoestische unit. Het is een multifunctioneel huisje dat ontworpen is aan de hand van het 'room in room' concept. Half a Hut met frontpanelen is ideaal als u een rustige overleg-, werk- of ontspanningsruimte zoekt.

  Het akoestische huisje is beschikbaar in diverse uitvoeringen.

  Prijs per stuk: € 3.416,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3