Diverse akoestiek >

In ruimten met veel harde vlakken, zoals beton en glas, is de akoestiek vaak slecht doordat het geluid nauwelijks wordt geabsorbeerd. De harde vlakken zorgen veelal voor ongewenste geluidsreflecties en een vervelende galm. Dit heeft negatieve gevolgen voor de communicatie en concentratie. Met deze verfrissende akoestische oplossingen zorgt u voor demping van de geluiden. Naast een verbetering van de akoestiek moet u de akoestische accessoires ook zien als een aanvulling op uw interieur.

Artikelen 1 tot 12 van 34 in totaal

 • The Hut - Akoestisch huisje

  The Hut is een akoestische oplossing geïnspireerd op de huisjes van het spel Monopoly. The Hut heeft een tijdloze blik op de populaire en praktische kamer in een kamer concept.

  The Hut kan in een rij gezet worden en heeft een multifunctioneel karakter. De huisjes kunnen worden gebruikt voor individuele werkplekken, overlegplek of als ontspanningsruimte. Breid The Hut uit met een kleine zittende vergadertafel of een staande vergadertafel (in combinatie met The Hut Sofa).
  Het systeem kan worden uitgebreid met diverse elektrificatiemogelijkheden. 

  Prijs per stuk: € 3.515,00 Excl. BTW
 • Half a Hut met glazen deur

  Half a Hut met glazen deur is een unieke akoestische unit die u kunt sluiten. Het is een multifunctioneel huisje dat ontworpen is aan de hand van het 'room in room' concept. Half a Hut met glazen deur is ideaal als u een rustige overleg-, werk- of ontspanningsruimte zoekt.

  Het akoestische huisje is beschikbaar in diverse uitvoeringen. Bekijk de mogelijkheden van de akoestische werkplek.

  Prijs per stuk: € 5.582,00 Excl. BTW
 • Akoestisch staand paneel Diesis

  Diesis, het eerste akoestische product van Caimi Brevetti.

  Het akoestische vrijstaand paneel is staat garant voor hoge geluidsabsorptie. 

  De akoestische Diesis panelen maken onderdeel uit van de gepatenteerde Snowsound-Fiber systeem: de oplossing voor al uw akoestische problemen.

  Prijs per stuk: € 985,00 Excl. BTW
 • The Hut Lounge

  The Hut Lounge is een akoestische oplossing geïnspireerd op de huisjes van het spel Monopoly. The Hut Lounge heeft een tijdloze blik op de populaire en praktische kamer in een kamer concept.

  The Hut kan in een rij gezet worden en heeft een multifunctioneel karakter. De huisjes kunnen worden gebruikt voor individuele werkplekken, overlegplek of als ontspanningsruimte. Dit model is voorzien van 2 comfortabele benches in de hut verwerkt. Breid The Hut uit met een kleine zittende vergadertafel of een staande vergadertafel (in combinatie met The Hut Sofa).
  Het systeem kan worden uitgebreid met diverse elektrificatiemogelijkheden. 

  Prijs per stuk: € 7.411,00 Excl. BTW
 • Half a Hut Lounge

  Half a Hut Lounge is een akoestische oplossing geïnspireerd op de huisjes van het spel Monopoly. The Hut heeft een tijdloze blik op de populaire en praktische kamer in een kamer concept.

  Half a Hut Lounge kan in een rij gezet worden en heeft een multifunctioneel karakter. De huisjes kunnen worden gebruikt voor individuele werkplekken, overlegplek of als ontspanningsruimte. Deze comfortabele loungeplek is voorzien van een dak, zijpanelen en een comfortabele bank.
  Het systeem kan worden uitgebreid met diverse elektrificatiemogelijkheden. 

  Prijs per stuk: € 4.960,00 Excl. BTW
 • Lounge bench

  Lounge bench, speciaal voor de onstpannende werkplek of voor een comfortabele loungehoek.

  Combineer de losse bank op wielen met de hut voor een uitgebreide ontspanningsplek. Mogelijk in verschillende stofferingen, tafeblad en stroompunten.

  Prijs per stuk: € 2.033,00 Excl. BTW
 • Vierkante lounge bench

  Lounge bench, speciaal voor de onstpannende werkplek of voor een comfortabele loungehoek.

  Combineer de losse bank op wielen met de hut voor een uitgebreide ontspanningsplek. Mogelijk in verschillende stofferingen.

  Prijs per stuk: € 1.435,00 Excl. BTW
 • Acoustic Peak

  Uniek en multifunctioneel!

  Deze 2 meter hoge akoestische totem verbetert de akoestiek en is te gebruiken als statafel.

  Dit vrijstaande akoestische element is mogelijk met wielen voor een verrijdbare variant.
  Bekijk de mogelijkheden van Acoustic Peak!

  Prijs per stuk: € 507,00 Excl. BTW
 • Acoustic Peak Tafel

  Uniek en multifunctioneel!

  De acoustic peak tafel is voorzien van een gestoffeerde tafelsokkel met een geluiddempende werking.
  Handig voor in open kantoorruimtes en voorzien van jashaken.

  Prijs per stuk: € 561,00 Excl. BTW
 • BuzziCockpit Akoestische werkplek

  BuzziCockpit is een geluiddempende cocoon die bovenop uw bestaande werkplek gezet kan worden voor een stillere werkplek met meer privacy. 

  De akoestische koepel past op elke werkplek en is gemakkelijk te verplaatsen. Trek BuzziCockpit iets dichterbij en ervaar de geluiddempende eigenschappen.

  Maak een keuze in de dropdown menu's hieronder en ontdek alle mogelijkheden. 

  Prijs per stuk: € 1.529,00 Excl. BTW
 • Half a Hut met frontpanelen

  Half a Hut met frontpanelen is een unieke akoestische unit. Het is een multifunctioneel huisje dat ontworpen is aan de hand van het 'room in room' concept. Half a Hut met frontpanelen is ideaal als u een rustige overleg-, werk- of ontspanningsruimte zoekt.

  Het akoestische huisje is beschikbaar in diverse uitvoeringen.

  Prijs per stuk: € 3.416,00 Excl. BTW
 • The Hut met glazen deur

  The Hut is een akoestische oplossing geïnspireerd op de huisjes van het spel Monopoly. The Hut heeft een tijdloze blik op de populaire en praktische kamer in een kamer concept.

  The Hut kan in een rij gezet worden en heeft een multifunctioneel karakter. De huisjes kunnen worden gebruikt voor individuele werkplekken, overlegplek of als ontspanningsruimte. Breid The Hut uit met een kleine zittende vergadertafel (in combinatie met The Hut Sofa) of een staande vergadertafel. 
  Het systeem kan worden uitgebreid met diverse elektrificatie mogelijkheden. 

  Prijs per stuk: € 6.969,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3