Scheidingswanden >

Akoestische scheidingswanden tussen twee werkplekken dempt ongewenste geluiden. Isolerende wanden geven een effect alsof de storende geluidsbron driemaal verder weg lijkt dan zonder akoestisch scherm. Het stimuleert efficiënt werken en daarnaast maakt het een ruimte overzichtelijk en gezellig! Naast een verbetering van de akoestiek moet u de schermen ook zien als een aanvulling op uw interieur. De schermen zijn in uiteenlopende kleuren verkrijgbaar, waardoor ze een verlengstuk worden van uw bedrijfsimago.

Artikelen 13 tot 24 van 63 in totaal

 • Akoestisch bureaupaneel Snowdesk

  Verbeter de concentratie op uw werkplek door minder geluidsoverlast. Akoestisch bureaupaneel Snowdesk staat garant voor hoge geluidsabsorptie en is ideaal voor de flexibele werkplek.

  Het bureaupaneel kan door diverse bevestigingsmogelijkheden gemonteerd aan het bureau worden.
  De Snow panelen maken onderdeel uit van de gepatenteerde Snowsound systeem: de oplossing voor al uw akoestische problemen.

  Prijs per stuk: € 123,00 Excl. BTW
 • Akoestisch bureaupaneel Corner 59/44

  Het akoestische bureaupaneel Corner creëert privacy. De akoestische panelen zijn onderdeel van het gepatenteerde Snowsound systeem: de oplossing voor al uw akoestische problemen. Corner is leverbaar in diverse uitvoeringen.

  Bekijk de mogelijkheden.

  Prijs per stuk: € 123,00 Excl. BTW
 • Akoestisch bureaupaneel Snowfront

  Verbeter de concentratie op uw werkplek door minder geluidsoverlast. Akoestisch bureaupaneel Snowfront staat garant voor hoge geluidsabsorptie en is ideaal voor de flexibele werkplek.

  De Snow panelen maken onderdeel uit van de gepatenteerde Snowsound systeem: de oplossing voor al uw akoestische problemen.

  Prijs per stuk: € 123,00 Excl. BTW
 • Akoestisch staand paneel Mitesco Totem
  De Mitesco Totem is een staand vloerscherm bestaande uit een staande voet met 1 of 2 akoestische panelen. De Mitesco panelen zijn onderdeel van het gepatenteerde Snowsound systeem: de oplossing voor al uw akoestische problemen.
  Prijs per stuk: € 224,00 Excl. BTW
 • Akoestische totem Flap

  Akoestische totem Flap is een decoratieve en doelgerichte oplossing voor op de werkvloer. Het vrijstaande object kan prima ingezet worden in de kantoortuinen en door middel van de Snowsound technologie zorgen de akoestische panelen voor de ideale akoestische situatie.

  Bekijk de mogelijkheden van het akoestisch totem Flap.

  Prijs per stuk: € 1.170,00 Excl. BTW
 • Akoestisch bureaupaneel Oversize Desk

  Akoestisch bureaupaneel Oversize Desk staat garant voor hoge geluidsabsorptie. 

  De akoestische bureau scheidingswand heeft een standaard hoogte van 119cm. De Oversize panelen maken onderdeel uit van de gepatenteerde Snowsound systeem: de oplossing voor al uw akoestische problemen.

  Prijs per stuk: € 222,00 Excl. BTW
 • Akoestisch paneel Pli Oversize

  Met Pli Oversize kunt u eindeloos akoestische panelen aan elkaar koppelen en zo de ruimte van elkaar scheiden. De akoestische panelen zijn leverbaar in diverse kleuren en afmetingen.

  Bekijk de mogelijkheden van Pli Oversize. Prijs is per paneel.

  Prijs per stuk: € 378,00 Excl. BTW
 • Akoestisch paneel Pli

  Met Pli kunt u eindeloos akoestische panelen aan elkaar koppelen en zo de ruimte van elkaar scheiden. De akoestische panelen zijn leverbaar in diverse kleuren en afmetingen.

  Bekijk de mogelijkheden van Pli.

  Prijs per stuk: € 222,00 Excl. BTW
 • Akoestisch staand paneel Mitesco Divider
  De Mitesco Divider is een staand vloerscherm bestaande uit een frame met enkele of dubbelzijdige akoestische panelen. De Mitesco panelen zijn onderdeel van het gepatenteerde Snowsound systeem: de oplossing voor al uw akoestische problemen.
  Prijs per stuk: € 887,00 Excl. BTW
 • Akoestisch bureaupaneel Pli Desk

  Verbeter de concentratie op uw werkplek door minder geluidsoverlast. Akoestisch bureaupaneel Pli Desk staat garant voor hoge geluidsabsorptie en is ideaal voor de flexibele werkplek.

  Het bureaupaneel kan door het toevoegen van meerdere panelen en elastische banden in diverse opstellingen gezet worden.
  De Oversize panelen maken onderdeel uit van de gepatenteerde Snowsound systeem: de oplossing voor al uw akoestische problemen.

  Prijs per stuk: € 123,00 Excl. BTW
 • Akoestische ruimteverdeler Trunk

  Trunk is een gestoffeerde akoestische ruimteverdeler met een multifunctioneel karakter.

  Naast een akoestische oplossing en ruimteverdeler. Biedt Trunk ook ruimte voor memo's, moodboard, tijdschriften en jassen. Het is een stijlvolle hulpmiddel voor de werkplek/vergaderruimte.

  Mogelijk in diverse kleuren.

  Prijs per stuk: € 1.068,00 Excl. BTW
 • Akoestische ruimteverdeler Pillow Space

  Pillow Space is een verrijdbare akoestische ruimteverdeler uit te breiden met verschillende functionaliteiten.
  Het hoogwaardige akoestische materiaal absorbeert omgevingsgeluiden en draagt bij aan een prettige akoestiek. 

  Akoestische ruimteverdeler Pillow Space is in vele uitvoeringen leverbaar.
  Bekijk de mogelijkheden en voeg deze praktische en akoestische oplossing aan uw interieur toe.

  Prijs per stuk: € 1.065,00 Excl. BTW