Scheidingswanden >

Akoestische scheidingswanden tussen twee werkplekken dempt ongewenste geluiden. Isolerende wanden geven een effect alsof de storende geluidsbron driemaal verder weg lijkt dan zonder akoestisch scherm. Het stimuleert efficiënt werken en daarnaast maakt het een ruimte overzichtelijk en gezellig! Naast een verbetering van de akoestiek moet u de schermen ook zien als een aanvulling op uw interieur. De schermen zijn in uiteenlopende kleuren verkrijgbaar, waardoor ze een verlengstuk worden van uw bedrijfsimago.

Artikelen 37 tot 48 van 70 in totaal

 • Akoestisch paneel hoog frame

  Deze akoestische scheidingswand zorgt voor geluiddemping en privacy tijdens het werken. Het paneel staat vrijstaand op hoge voeten en heeft een totale afmeting van 120cm of 140cm hoog.

  Maak een keuze uit de beschikbare afmetingen en stofkleuren. De akoestische scheidingswand is eventueel uit te voeren met lijnen padding, knopen of knopen en lijnen patroon. 

  Prijs per stuk: € 192,00 Excl. BTW
 • Akoestische concentratie unit met bureaublad

  Op zoek naar een akoestische oplossing die ook voor privacy zorgt? Deze concentratie unit inclusief bureaublad scheidt uw werkplek af, zodat u beter geconcentreerd kunt werken. 

  Het bureaublad is verkrijgbaar in 120 cm, 140 cm of 160 cm breed. Bekijk alle mogelijkheden hieronder.

  Prijs per stuk: € 1.030,00 Excl. BTW
 • Akoestische panelen ombouwset

  Op zoek naar een akoestische oplossing die ook voor privacy zorgt? De akoestische panelen ombouwset scheidt uw werkplek af, zodat u beter geconcentreerd kunt werken. 

  Deze opbouwset is verkrijgbaar in een L-opstelling of U-opstelling in 120 cm, 140 cm of 160 cm hoog. Bekijk alle mogelijkheden hieronder.

  Prijs per stuk: € 390,00 Excl. BTW
 • Akoestisch paneel vrijstaand

  Akoestisch paneel vrijstaand is een geluidsdempende scheidingswand die de geluidsoverlast op de werkvloer vermindert.
  Het akoestische paneel wordt geleverd met 2 vaste of verrijdbare voeten en kan gekozen worden in diverse afmetingen en stofferingen.

  Bekijk hieronder de mogelijkheden van de akoestische scheidingswand.

  Prijs per stuk: € 168,00 Excl. BTW
 • ScreenIt A30 booth

  Creëer een stille werkplek op kantoor met de ScreenIt A30 booth. Deze 3 akoestische vloerschermen schermen uw bureau af zodat u in alle rust geconcentreerd kunt werken.

  Kies de afmeting en kleur en maak uw eigen werkunit. 

  Prijs per stuk: € 1.258,00 Excl. BTW
 • Uitbreidbare ScreenIt A30 booth

  Creëer een stille werkplek op kantoor met de Uitbreidbare ScreenIt A30 booth. Deze akoestische vloerschermen schermen uw bureau af zodat u in alle rust geconcentreerd kunt werken.
  Geschikt voor 2 of 4 werkplekken.

  Kies de afmeting en kleur en maak uw eigen werkunit. 

  Prijs per stuk: € 2.110,00 Excl. BTW
 • Block akoestisch scherm

  Creeër een rustig werkomgeving met het akoestische scherm Block. Dit akoestische scherm creëert een scheiding en absorbeert geluiden. Block is mogelijk in diverse kleuren.

  Bekijk de mogelijkheden van het akoestische scherm Block.

  Prijs per stuk: € 1.436,00 Excl. BTW
 • ScreenIt A30 booth met 4 schermen

  In alle rust werken in een grote kantoorruimte? Met ScreenIt A30 booth met 4 schermen kunt u beter geconcentreerd werken door uw werkplek deels af te schermen en de omgevingsgeluiden te dempen.  

  Kies de afmeting en kleur en maak uw eigen werkunit. 

  Prijs per stuk: € 1.478,00 Excl. BTW
 • Fold-It bureau scheidingswand (basic)
  Fold-It Basic is een scheidingswand voor op het bureau, heeft een geluiddempende werking en creëert een persoonlijke werkplek. Dit scherm is makkelijk te verplaatsen en hierdoor ideaal voor flex-werkplekken en werkeilanden. Gemaakt van kernmateriaal EcoSUND, dit materiaal staat bekent om zijn geluidsabsorberende werking en bekleed met zwarte akoestische stof.
  Prijs per stuk: € 85,00 Excl. BTW
 • Fold-It bureau scheidingswand
  Fold-It is een mobiele scheidingswand voor op het bureau. Ideaal voor een flexwerkplek, werkeiland en examenruimte. Zorgt voor persoonlijke werkruimte en bevordert de concentratie.
  Prijs per stuk: € 199,00 Excl. BTW
 • BuzziScreen Mix scheidingswand
  Buzziscreen is een eigentijdse kijk op de flexibele scheidingswand met allerlei voordelen. Zo kan het oneindig worden uitgebreid: het handige gerecycled rits systeem maakt het u gemakkelijk om panelen toe te voegen. Net als met de andere Buzzispace producten, kunt u objecten, foto's of brieven aan het scherm pinnen, en natuurlijk werkt het ook als geluidsisolatie.
  Prijs per stuk: € 341,00 Excl. BTW
 • ScreenIt Standaard bureau scheidingswand

  Screen It A30 is een gemakkelijke manier om persoonlijke ruimte en privacy te creëren binnen de meest grote kantoorruimtes of open kantoortuinen.

  De Screen It bureauschermen creëert privacy aan een bureau. De kleur en vorm dragen bij aan een creatieve en productieve omgeving. De screenIt bestaat uit een houten paneel en voorzien van gelamineerd stof.

  Keuze uit een afwerking met rits of dubbele stiknaad. 

  Prijs per stuk: € 163,00 Excl. BTW