Scheidingswanden >

Akoestische scheidingswanden tussen twee werkplekken dempt ongewenste geluiden. Isolerende wanden geven een effect alsof de storende geluidsbron driemaal verder weg lijkt dan zonder akoestisch scherm. Het stimuleert efficiënt werken en daarnaast maakt het een ruimte overzichtelijk en gezellig! Naast een verbetering van de akoestiek moet u de schermen ook zien als een aanvulling op uw interieur. De schermen zijn in uiteenlopende kleuren verkrijgbaar, waardoor ze een verlengstuk worden van uw bedrijfsimago.

Artikelen 37 tot 48 van 64 in totaal

 • Block akoestisch scherm

  Creeër een rustig werkomgeving met het akoestische scherm Block. Dit akoestische scherm creëert een scheiding en absorbeert geluiden. Block is mogelijk in diverse kleuren.

  Bekijk de mogelijkheden van het akoestische scherm Block.

  Prijs per stuk: € 1.436,00 Excl. BTW
 • ScreenIt A30 booth met 4 schermen

  In alle rust werken in een grote kantoorruimte? Met ScreenIt A30 booth met 4 schermen kunt u beter geconcentreerd werken door uw werkplek deels af te schermen en de omgevingsgeluiden te dempen.  

  Kies de afmeting en kleur en maak uw eigen werkunit. 

  Prijs per stuk: € 1.478,00 Excl. BTW
 • Fold-It bureau scheidingswand (basic)
  Fold-It Basic is een scheidingswand voor op het bureau, heeft een geluiddempende werking en creëert een persoonlijke werkplek. Dit scherm is makkelijk te verplaatsen en hierdoor ideaal voor flex-werkplekken en werkeilanden. Gemaakt van kernmateriaal EcoSUND, dit materiaal staat bekent om zijn geluidsabsorberende werking en bekleed met zwarte akoestische stof.
  Prijs per stuk: € 85,00 Excl. BTW
 • Fold-It bureau scheidingswand
  Fold-It is een mobiele scheidingswand voor op het bureau. Ideaal voor een flexwerkplek, werkeiland en examenruimte. Zorgt voor persoonlijke werkruimte en bevordert de concentratie.
  Prijs per stuk: € 199,00 Excl. BTW
 • BuzziScreen Mix scheidingswand
  Buzziscreen is een eigentijdse kijk op de flexibele scheidingswand met allerlei voordelen. Zo kan het oneindig worden uitgebreid: het handige gerecycled rits systeem maakt het u gemakkelijk om panelen toe te voegen. Net als met de andere Buzzispace producten, kunt u objecten, foto's of brieven aan het scherm pinnen, en natuurlijk werkt het ook als geluidsisolatie.
  Prijs per stuk: € 341,00 Excl. BTW
 • ScreenIt Standaard bureau scheidingswand

  Screen It A30 is een gemakkelijke manier om persoonlijke ruimte en privacy te creëren binnen de meest grote kantoorruimtes of open kantoortuinen.

  De Screen It bureauschermen creëert privacy aan een bureau. De kleur en vorm dragen bij aan een creatieve en productieve omgeving. De screenIt bestaat uit een houten paneel en voorzien van gelamineerd stof.

  Keuze uit een afwerking met rits of dubbele stiknaad. 

  Prijs per stuk: € 163,00 Excl. BTW
 • ScreenIt A30 sidescreen

  ScreenIt A30 sidescreen is een scheidingswand voor op het bureau, ideaal voor het separeren van werkplekken. Door de akoestische functie worden omgevingsgeluiden gedempt en zorgt hierdoor voor een prettige werkomgeving.

  Prijs per stuk: € 175,00 Excl. BTW
 • Scheidingswand BuzziFalls
  Deze unieke scheidingswand is een echte eyecatcher! De BuzziFalls zijn in maar liefst 8 patronen en in diverse kleuren verkrijgbaar. Een van de bijzondere patronen is "Skyline" met 6 varianten: New York, Chicago, San Francisco, Atlanta, London en Paris.
  Prijs per stuk: € 350,00 Excl. BTW
 • Scheidingswand BuzziFalls standing
  Deze unieke scheidingswand is een echte eyecatcher! De BuzziFalls zijn in maar liefst 8 patronen en in diverse kleuren verkrijgbaar. Dit vloerscherm draagt bij aan een fijne akoestiek in de ruimte en creëert een afscheiding. Ga voor een enkel vloerscherm inclusief voetplaat of kies de uitvoering met drie gekoppelde schermen.
  Prijs per stuk: € 649,00 Excl. BTW
 • Akoestische scheidingswand BuzziBlinds Classic
  De BuzziBlinds zijn roteerbare ruimteverdelers met een akoestische werking. Deze moderne lamellen kunnen in een handomdraai een ruimte verdelen of juist ruimte creëren door ze te openen. Het scherm bestaat uit een metalen grondplaat met 5 gestoffeerde lamellen.
  Prijs per stuk: € 1.495,00 Excl. BTW
 • BuzziFrio Scheidingswand

  De BuzziFrio scheidingswand bestaat uit drie panelen die dicht bij elkaar staan. Het beslaat een groot oppervlak en heeft daarom een goede geluiddempende werking. De BuzziFrio is verkrijgbaar in twee verschillende modellen en diverse kleuren. Het is ook mogelijk om de panelen in verschillende stoffen en kleuren te verkrijgen. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

  Prijs per stuk: € 1.990,00 Excl. BTW
 • Akoestische scheidingswand BuzziCactus
  De leukste roomdivider die er is! Deze multifunctionele scheidingswand in de vorm van een cactus heeft een opvallend design en kan op vele manieren gebruikt worden: als scheidingswand met geluiddempende werking, als prikbord of voor een statement thuis of op het kantoor. De cactus is in 3 designs verkrijgbaar en in diverse kleuren mogelijk.
  Prijs per stuk: € 1.015,00 Excl. BTW