Scheidingswanden >

Akoestische scheidingswanden tussen twee werkplekken dempt ongewenste geluiden. Isolerende wanden geven een effect alsof de storende geluidsbron driemaal verder weg lijkt dan zonder akoestisch scherm. Het stimuleert efficiënt werken en daarnaast maakt het een ruimte overzichtelijk en gezellig! Naast een verbetering van de akoestiek moet u de schermen ook zien als een aanvulling op uw interieur. De schermen zijn in uiteenlopende kleuren verkrijgbaar, waardoor ze een verlengstuk worden van uw bedrijfsimago.

Artikelen 49 tot 60 van 70 in totaal

 • ScreenIt A30 sidescreen

  ScreenIt A30 sidescreen is een scheidingswand voor op het bureau, ideaal voor het separeren van werkplekken. Door de akoestische functie worden omgevingsgeluiden gedempt en zorgt hierdoor voor een prettige werkomgeving.

  Prijs per stuk: € 175,00 Excl. BTW
 • Scheidingswand BuzziFalls
  Deze unieke scheidingswand is een echte eyecatcher! De BuzziFalls zijn in maar liefst 8 patronen en in diverse kleuren verkrijgbaar. Een van de bijzondere patronen is "Skyline" met 6 varianten: New York, Chicago, San Francisco, Atlanta, London en Paris.
  Prijs per stuk: € 350,00 Excl. BTW
 • Scheidingswand BuzziFalls standing
  Deze unieke scheidingswand is een echte eyecatcher! De BuzziFalls zijn in maar liefst 8 patronen en in diverse kleuren verkrijgbaar. Dit vloerscherm draagt bij aan een fijne akoestiek in de ruimte en creëert een afscheiding. Ga voor een enkel vloerscherm inclusief voetplaat of kies de uitvoering met drie gekoppelde schermen.
  Prijs per stuk: € 649,00 Excl. BTW
 • Akoestische scheidingswand BuzziBlinds Classic
  De BuzziBlinds zijn roteerbare ruimteverdelers met een akoestische werking. Deze moderne lamellen kunnen in een handomdraai een ruimte verdelen of juist ruimte creëren door ze te openen. Het scherm bestaat uit een metalen grondplaat met 5 gestoffeerde lamellen.
  Prijs per stuk: € 1.495,00 Excl. BTW
 • BuzziFrio Scheidingswand

  De BuzziFrio scheidingswand bestaat uit drie panelen die dicht bij elkaar staan. Het beslaat een groot oppervlak en heeft daarom een goede geluiddempende werking. De BuzziFrio is verkrijgbaar in twee verschillende modellen en diverse kleuren. Het is ook mogelijk om de panelen in verschillende stoffen en kleuren te verkrijgen. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

  Prijs per stuk: € 1.990,00 Excl. BTW
 • Akoestische scheidingswand BuzziCactus
  De leukste roomdivider die er is! Deze multifunctionele scheidingswand in de vorm van een cactus heeft een opvallend design en kan op vele manieren gebruikt worden: als scheidingswand met geluiddempende werking, als prikbord of voor een statement thuis of op het kantoor. De cactus is in 3 designs verkrijgbaar en in diverse kleuren mogelijk.
  Prijs per stuk: € 1.015,00 Excl. BTW
 • Akoestische scheidingswand BuzziPlant
  Leuke vrijstaande roomdivider. Deze multifunctionele scheidingswand in de vorm van een simpele plant heeft een opvallend design en kan op vele manieren gebruikt worden: als scheidingswand met geluiddempende werking, als prikbord of gewoon als statement thuis of op het kantoor
  Prijs per stuk: € 762,00 Excl. BTW
 • Akoestisch staand paneel Alberi Free

  Leuk als akoestische vrijstaand paneel, om ruimtes te scheiden en als blikvanger!

  Geïnspireerd op natuurlijke elementen heeft Alberi Free de vorm van een boom en/of bladeren.
  Dempt geluiden en is mogelijk in verschillende uitvoeringen.

  Haal buiten naar binnen met de geluiddempende schermen.

  Prijs per stuk: € 333,00 Excl. BTW
 • Bureauscherm BuzziDesk FlipFlop
  De BuzziDesk FlipFlop is een vrijstaand scherm voor op het bureau. Het scherm zorgt voor meer privacy op je werkplek, daarnaast heeft het ook een geluiddempende werking. De FlipFlop is makkelijk te plaatsen op elk bureau door de vouwbare zijkanten.
  Prijs per stuk: € 551,00 Excl. BTW
 • Akoestische scheidingswand Diverse

  De akoestische scheidingswand Diverse is perfect om een afscheiding te creëren en geluiden te dempen.

  Diverse heeft een subtiel patroon en staat op metalen voeten.

  De akoestische wand is mogelijk in diverse stofferingen en kleuren.

  Prijs per stuk: € 748,00 Excl. BTW
 • Bureauscherm BuzziDesk Split
  Werkt u met meerdere collega's aan een grote tafel? Met de Buzzidesk Split wordt er privacy en een persoonlijke werkplek gecreëerd. Schuif de geluidsabsorberende Buzzidesk simpelweg over het bureau en zeg maar dag tegen storende omgevingsgeluiden en elleboog gevechten.
  Prijs per stuk: € 464,00 Excl. BTW
 • BuzziTwist scheidingswand

  BuzziTwist is een echte blikvanger voor op de werkvloer en dient als geluidsdempende wand.
  BuzziTwist is een eigentijdse kijk op de flexibele scheidingswand met allerlei voordelen.

  Prijs per stuk: € 1.720,00 Excl. BTW