Coca-Cola European Partners NL

Een mooie sfeervolle bedrijfskantine voor de Coca-Cola fabriek in Dongen is het resultaat van een goede samenwerking tussen klant en MV Kantoor. De opdracht was een warme, sfeervolle, industriële bedrijfskantine waar iedereen zich welkom voelt en waarin de kleuren van Coca Cola: rood, lichtgrijs (Light) en zwart (Zero) terugkomen.

De klant vroeg om interieuradvies n.a.v. eerdere projectinrichting van bedrijfskantines die MV  Kantoor op de site had getoond. De Coca-Cola kantine moest praktisch en duurzaam zijn. 
MV Kantoor heeft gezorgd voor goed afneembare sterke stoelen met een mooie uitstraling en een ruime zitkuip. Er zijn zithoeken gemaakt met treinbanken, hoge tafels met krukken en massief houten tafels.  Zo is de kantine een multifunctionele ruimte geworden waar niet alleen de medewerkers van Coca-Cola hun pauzes kunnen doorbrengen, maar men ook gasten kan ontvangen en kleine informele besprekingen kan houden.

 

 

 

 

 

"Door heel goed te luisteren weet MV kantoor op een perfecte wijze de ideeën en wensen van de klant te vertalen naar prachtige uitvoering. Er wordt enorm veel zorg en tijd in gestoken. Goede communicatie en ook de montageploeg zeer vriendelijk en kundig. Dit alles bij elkaar maakt het een zeer fijn om zaken te doen met
MV kantoor.
"
Coca-Cola