Monumentale projectinrichting - Gemeente Zeist


Gemeente Zeist heeft MV Kantoor in samenwerking met Ned Interieurvormgeving gevraagd een nieuwe invulling te geven aan de Raadzaal in het gemeentehuis te Zeist. Het historische karakter van de zaal speelt een belangrijke rol in de complete inrichting. De zaal is aangekleed met fotobehang waarvoor speciale foto's zijn geselecteerd. Dit behang heeft tevens een akoestische functie, wat voor een zaal met hoge plafonds zeer belangrijk is. De moderne meubels vormen een contrast met de klassieke ornamenten. De vergadertafels en comfortabele gestoffeerde stoelen bieden diverse zit- en overlegplekken. De akoestische plantenbakken verbeteren de akoestiek in de ruimte en creëren verschillende vergaderplekken waarbij het geluid gedempt blijft. 

                                                                                                                                                                                                                                                                  

 

 

Producten gebruikt in dit project: