Ergonomische kantoorinrichting - HLG accountants en adviseurs

HLG accountants en belastingadviseurs is een financiële dienstverlener. Voor de ca. 30 medewerkers wilde HoogeveenLuigjes een representatief kantoor met een frisse en ergonomische inrichting waar ook klanten graag komen.
Om dit te realiseren is er in de ontvangstruimte en centrale hal gebruik gemaakt van uitnodigende fauteuils en zijn er zithoeken gecreëerd met zitballen en bijzettafels. De verschillende vergaderkamers hebben allemaal een eigen thema gekregen met bijpassend fotobehang, compleet gemaakt met ruime tafels en comfortabele vergaderstoelen.
De werkplekken zijn voorzien van zit-sta bureaus en ergonomische bureaustoelen, zo kan er afwisselend zittend en staand gewerkt worden. Ook zijn er bureaufietsen en zit ballen aanwezig om hiermee te kunnen afwisselen. Alles voor een gezond lichaam en productieve geest! 
Het resultaat is een modern kantoor waar medewerkers genieten van een gezonde werkplek en met plezier gasten worden ontvangen in de representatieve vergader- en ontvangstruimtes.

 

"MV Kantoor heeft niet alleen een fantastisch groot assortiment, maar gaat door tot de puntjes op de I staan! Zeer prettige samenwerking en fantastisch wat wij samen bereikt hebben!"
HLG