Barkrukken >

Krukken zijn ideaal. Naast dat ze toepasbaar zijn in een kantine, wordt een hoge kruk vaak geplaatst bij flexwerkplekken, zoals laptopwerkplekken of baliewerkplekken. Voor het speels indelen van een ruimte is het goed om af te wisselen tussen hoge en lage zitplaatsen. Kortom, krukken zijn ideaal inzetbaar in zowel kantines als kantoorruimtes en te combineren met bijpassende stoelen. We hebben een uitgebreid assortiment met krukken van verschillende materialen; houten krukken, houten poten en een kunststof zitschaal, metalen frame, enzovoorts.

Artikelen 1 tot 12 van 98 in totaal

 • Kruk H450
  Deze stapelbare kruk H450 heeft een strak en simpel design met een verchroomd frame. De kruk is stapelbaar tot 5 stuks en is verkrijgbaar in verschillende frisse kleuren. De kruk is optioneel te voorzien van opdekstoffering. Kijk hiervoor bij gerelateerde artikelen model H450-20. De kruk heeft ook een bijpassend model stoel (zie stoel S450). Afmetingen: 119cm hoog x 55cm breed x 51cm diep x 80cm zithoogte
  Prijs per stuk: € 138,00 Excl. BTW
 • ACTIEMODEL: Kruk Up
  De dynamische Kruk Up zorgt voor een flexibele en speelse werkplek. De Up is makkelijk te verplaatsen, door de grijprand onder de zitting. Zo is de kruk altijd en overal beschikbaar. Met vijf kleurvariaties is het een vrolijk product dat naadloos in elke kamer past. Bovendien biedt het zorgeloos zitcomfort dankzij de traploze hoogteverstelling.
  Prijs per stuk: € 129,00 Excl. BTW
 • Barkruk Volt 678
  Deze strakke design kruk Volt 678 is slank van ontwerp, licht en toch sterk. Zeer geschikt voor buitengebruik.
  Prijs per stuk: € 126,00 Excl. BTW
 • Barkruk H490
  De stapelbare, kunststof barkruk H490 is een kunststof kruk met verchroomd frame en is perfect te combineren in verschillende projecten. De kruk is stapelbaar tot 6 stuks.
  Prijs per stuk: € 129,00 Excl. BTW
 • Kunststof barkruk H30
  Deze stapelbare kunststof barkruk H30 is een kruk met kunststof delen, een verchroomd frame en is multi-inzetbaar. 
  Prijs per stuk: € 96,00 Excl. BTW
 • Kruk Happy 491
  Hippe Italiaanse lage kruk Happy 491 van Pedrali. Gemaakt van kunststof en is geschikt voor binnen en buiten. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  Prijs per stuk: € 69,00 Excl. BTW
 • Kruk Less

  Kruk Less is een modern zitelement met een kunststof of een gestoffeerde kuip. Een geschikte toevoeging voor in de kantine op kantoor.

  Let op! Bij Kruk Less kunststof geldt een besteleenheid van 4 krukken.
  Prijs is per kruk weergegeven.

  Bij Kruk Less Gestoffeerd geldt geen besteleenheid en is wel per stuk te bestellen.

  Prijs per stuk: € 144,00 Excl. BTW
 • Barkruk Osaka Metal set van 2

  Stapelbare designkruk Osaka Metal met een houten zitschaal en metalen sledeframe is een mooie toevoeging aan uw interieur. Leverbaar in diverse uitvoeringen.

  Let op! Bij Osaka barkruk geldt een besteleenheid van 2 krukken.  Aantal 1=2 krukken.

  Prijs weergegeven per 2 krukken.  

  Prijs per stuk: € 482,00 Excl. BTW
 • Barkruk Tondina Pop

  Een fraaie toevoeging aan uw kantine inrichting is de Tondina Pop kruk. Deze moderne kruk met ronde vormen en een minimalistisch frame is leverbaar in diverse uitvoeringen. 

  Prijs per stuk: € 384,00 Excl. BTW
 • Kruk Tres

  Kruk Tres is een moderne toevoeging voor uw kantoor. Met het slanke design en de herkenbare zwevende zitting, is Tres een bijzondere toevoeging aan uw kantoorruimte. De kruk is stapelbaar tot 4 stuks. 

  Prijs per stuk: € 342,00 Excl. BTW
 • Kruk Oxford
  Kruk Oxford is een mooie hoge kruk van polyeaster. De kruk is zowel geschikt voor binnen als buiten.
  Prijs per stuk: € 195,00 Excl. BTW
 • Kruk Arki
  Naast de populaire Arki tafels is nu ook een bijpassende Arki kruk verkrijgbaar. Deze kruk is een comfortabel zitelement en makkelijk te verplaatsen. Kies uw favoriete hout en framekleur.
  Prijs per stuk: € 359,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5