Barkrukken >

Krukken zijn ideaal. Naast dat ze toepasbaar zijn in een kantine, wordt een hoge kruk vaak geplaatst bij flexwerkplekken, zoals laptopwerkplekken of baliewerkplekken. Voor het speels indelen van een ruimte is het goed om af te wisselen tussen hoge en lage zitplaatsen. Kortom, krukken zijn ideaal inzetbaar in zowel kantines als kantoorruimtes en te combineren met bijpassende stoelen. We hebben een uitgebreid assortiment met krukken van verschillende materialen; houten krukken, houten poten en een kunststof zitschaal, metalen frame, enzovoorts.

Artikelen 1 tot 12 van 101 in totaal

 • Kruk H450
  Deze stapelbare kruk H450 heeft een strak en simpel design met een verchroomd frame. De kruk is stapelbaar tot 5 stuks en is verkrijgbaar in verschillende frisse kleuren. De kruk is optioneel te voorzien van opdekstoffering. Kijk hiervoor bij gerelateerde artikelen model H450-20. De kruk heeft ook een bijpassend model stoel (zie stoel S450). Afmetingen: 119cm hoog x 55cm breed x 51cm diep x 80cm zithoogte
  Prijs per stuk: € 138,00 Excl. BTW
 • Kruk Happy 491
  Hippe Italiaanse lage kruk Happy 491 van Pedrali. Gemaakt van kunststof en is geschikt voor binnen en buiten. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  Prijs per stuk: € 69,00 Excl. BTW
 • Kunststof barkruk H30
  Deze stapelbare kunststof barkruk H30 is een kruk met kunststof delen, een verchroomd frame en is multi-inzetbaar. 
  Prijs per stuk: € 96,00 Excl. BTW
 • Barkruk H490
  De stapelbare, kunststof barkruk H490 is een kunststof kruk met verchroomd frame en is perfect te combineren in verschillende projecten. De kruk is stapelbaar tot 6 stuks.
  Prijs per stuk: € 129,00 Excl. BTW
 • Barkruk Volt 678
  Deze strakke design kruk Volt 678 is slank van ontwerp, licht en toch sterk. Zeer geschikt voor buitengebruik.
  Prijs per stuk: € 126,00 Excl. BTW
 • ACTIEMODEL: Kruk Up

  Kruk Up is een vrolijke toevoeging aan uw interieur. De kruk is leverbaar in 5 kleuren en heeft een ergonomische zitting. De comfortabele kruk heeft een zachte zitting en is in hoogte verstelbaar.

  Kies uw gewenste kleur voor Kruk Up.

  Normale prijs: € 148,00Excl. BTW

  Special Price € 119,00

 • Barkruk Toto HS455

  Barkruk Toto is een veelzijdige en goedkope barkruk die ideaal is voor in de kantine of aan de bar. Bekijk de Toto collectie voor nog meer fraaie krukken en bartafels.

  Prijs per stuk: € 175,00 Excl. BTW
 • Barkruk Toto HS445

  Barkruk Toto is een veelzijdige en goedkope barkruk die ideaal is voor in de kantine of aan de bar. De barkruk heeft enorm veel mogelijkheden in stofsoorten en kleuren. Bekijk de Toto collectie voor nog meer fraaie krukken en bartafels. 

  Prijs per stuk: € 248,00 Excl. BTW
 • Barkruk Toto HS450

  Barkruk Toto is een veelzijdige en goedkope barkruk die ideaal is voor in de kantine of aan de bar. Bekijk de Toto collectie voor nog meer fraaie krukken en bartafels.

  Prijs per stuk: € 175,00 Excl. BTW
 • Kruk Carvi metaal
  Kruk Carvi metaal is een fraaie barkruk. Door de combinatie van metaal en hout krijgt de barkruk extra dimensie.
  Prijs per stuk: € 192,00 Excl. BTW
 • Kruk Carvi hout
  Kruk Carvi hout is een fraaie hoge barkruk die door de vele mogelijkheden bij de meeste interieurs past. Deze bijzondere Carvi barkruk zorgt voor een frisse uitstraling in uw kantoorinrichting.
  Prijs per stuk: € 228,00 Excl. BTW
 • Kruk Carvi gestoffeerd
  Kruk Carvi gestoffeerd is een comfortabele barkruk die elke ruimte een frisse uitstraling biedt. Bepaal zelf de uitstraling van uw interieur door de kleuren van de moderne barkruk te kiezen.
  Prijs per stuk: € 255,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5