Barkrukken >

Krukken zijn ideaal. Naast dat ze toepasbaar zijn in een kantine, wordt een hoge kruk vaak geplaatst bij flexwerkplekken, zoals laptopwerkplekken of baliewerkplekken. Voor het speels indelen van een ruimte is het goed om af te wisselen tussen hoge en lage zitplaatsen. Kortom, krukken zijn ideaal inzetbaar in zowel kantines als kantoorruimtes en te combineren met bijpassende stoelen. We hebben een uitgebreid assortiment met krukken van verschillende materialen; houten krukken, houten poten en een kunststof zitschaal, metalen frame, enzovoorts.

Artikelen 1 tot 12 van 105 in totaal

 • Kruk H450

  Deze stapelbare kruk H450 heeft een strak en simpel design met een verchroomd frame.
  De kruk is stapelbaar tot 5 stuks en is verkrijgbaar in verschillende frisse kleuren.

  Prijs per stuk: € 138,00 Excl. BTW
 • Kruk Happy 491

  Italiaanse lage kruk Happy 491 van Pedrali. Gemaakt van kunststof en is geschikt voor binnen en buiten. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

  Let op! Bij Kruk Happy geldt een besteleenheid van 2 krukken. 
  Prijs wordt per kruk weergegeven.

  Prijs per stuk: € 82,00 Excl. BTW
 • Kunststof barkruk H30

  Stapelbare kruk H30, een prima kruk voor een fraaie prijs. De hoge kruk met rugleuning heeft een comfortabele zitting met een stevig onderstel.

  De hoge kruk is leverbaar in 2 kleuren.

  Prijs per stuk: € 98,00 Excl. BTW
 • Barkruk H490

  De stapelbare, kunststof barkruk H490 is een kunststof kruk met verchroomd frame en is leverbaar in diverse kleuren.

  Bekijk de mogelijkheden van de kruk.

  Prijs per stuk: € 133,00 Excl. BTW
 • Barkruk Volt 678

  Volt 678 van Pedrali heeft een slank ontwerp, licht en toch sterk van stuk. De multi inzetbare kruk is geschikt voor buiten, stapelbaar en is mogelijk in diverse kleuren.

  Let op! Bij kruk Volt met een lagere zithoogte (Volt 677, zithoogte 66cm) geldt een besteleenheid van 2 krukken. Prijs wordt per stuk weergegeven.

  Prijs per stuk: € 126,00 Excl. BTW
 • ACTIEMODEL: Kruk Up

  Kruk Up is een vrolijke toevoeging aan uw interieur. De kruk is leverbaar in 5 kleuren en heeft een ergonomische zitting. De comfortabele kruk heeft een zachte zitting en is in hoogte verstelbaar.

  Kies uw gewenste kleur voor Kruk Up.

  Normale prijs: € 148,00Excl. BTW

  Special Price € 129,00

 • Kruk Toto lage zitting HS435

  Kruk Toto heeft een lage zitting en is een ideale toevoeging aan uw kantine als bijzetkrukje. De goedkope kruk heeft vele mogelijkheden door de brede keuze in stofsoorten en kleuren.

  Prijs per stuk: € 138,00 Excl. BTW
 • Barkruk Toto HS455

  Barkruk Toto is een veelzijdige en goedkope barkruk die ideaal is voor in de kantine of aan de bar. Bekijk de Toto collectie voor nog meer fraaie krukken en bartafels.

  Prijs per stuk: € 175,00 Excl. BTW
 • Barkruk Toto HS445

  Barkruk Toto is een veelzijdige en goedkope barkruk die ideaal is voor in de kantine of aan de bar. De barkruk heeft enorm veel mogelijkheden in stofsoorten en kleuren. Bekijk de Toto collectie voor nog meer fraaie krukken en bartafels. 

  Prijs per stuk: € 248,00 Excl. BTW
 • Barkruk Toto HS450

  Barkruk Toto is een veelzijdige en goedkope barkruk die ideaal is voor in de kantine of aan de bar. Bekijk de Toto collectie voor nog meer fraaie krukken en bartafels.

  Prijs per stuk: € 175,00 Excl. BTW
 • Kruk Carvi metaal
  Kruk Carvi metaal is een fraaie barkruk. Door de combinatie van metaal en hout krijgt de barkruk extra dimensie.
  Prijs per stuk: € 192,00 Excl. BTW
 • Kruk Carvi hout
  Kruk Carvi hout is een fraaie hoge barkruk die door de vele mogelijkheden bij de meeste interieurs past. Deze bijzondere Carvi barkruk zorgt voor een frisse uitstraling in uw kantoorinrichting.
  Prijs per stuk: € 228,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5