Kantinestoelen >

Bij MV Kantoor vind je wat je zoekt! Onze kantine stoelen zijn zowel geschikt voor een standaard schoolkantine als een luxe bedrijfskantine. De kantine is een plek waar werknemers rustig van de pauze kunnen genieten. Naast comfort, duurzaamheid en uitstraling is het bij deze stoelen belangrijk dat ze eenvoudig gereinigd kunnen worden. De houten stoelen zijn multifunctioneel met een warme uitstraling. De kunststof stoelen zijn erg stevig en makkelijk afneembaar. Daarnaast hebben we ook meer luxe exemplaren, de design stoelen, die een ware eye-catcher zijn. Kunststof stoelen, koppelbaar, hout, gestoffeerd, design en stapelbare stoelen. MV Kantoor heeft alles in huis om uw bedrijf te voorzien van een complete kantine-inrichting.

Artikelen 1 tot 12 van 334 in totaal

 • Kunststof stoel S820
  De stapelbare stoel S800 is een kunststof stoel, multi inzetbaar en is stapelbaar tot 6 stuks. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  Prijs per stuk: € 35,00 Excl. BTW
 • Kunststof stoel S800
  De multi inzetbare stoel S800 is een kunststof stoel en is stapelbaar tot 6 stuks. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  Prijs per stuk: € 51,00 Excl. BTW
 • Kunststof stoel Max
  Deze smalle kunststof kantinestoel model MAX HS600 is multi inzetbaar en stapelbaar. Verkrijgbaar in verschilende kleuren.
  Prijs per stuk: € 55,00 Excl. BTW
 • Kunststof stoel S840
  De comfortabele, kunststof stoel S840 is stapelbaar tot 20 stuks en zeer ruimtebesparend. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  Prijs per stuk: € 59,00 Excl. BTW
 • Kunststof stoel S85
  De traditionele, kunststof stoel S85 is stapelbaar met een rijke uitstraling. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  Prijs per stuk: € 59,00 Excl. BTW
 • Kunststof stoel Kim HS610
  Deze kunststof stoel Kim HS610 is sterk, licht, stapelbaar en te gebruiken voor binnen en buiten. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  Prijs per stuk: € 65,00 Excl. BTW
 • Kunststof stoel Sai
  Deze kunststof stoel Sai van SCAB is een moderne en zeer sterke vierpootsstoel. De stoel is verkrijgbaar in meerdere kleuren.
  Prijs per stuk: € 65,00 Excl. BTW
 • Houten stoel S910
  De stapelbare stoel S910 is een eenvoudige houten stoel en is leverbaar in de kleur beuken gelakt. Stapelbaar tot 6 stuks.
  Prijs per stuk: € 65,00 Excl. BTW
 • Strakke stoel Jenny
  De Jenny is een vierpootsstoel met een geanodiseerd aluminium frame en verkrijgbaar in meerdere kleuren.
  Prijs per stuk: € 69,00 Excl. BTW
 • Design stoel 804
  Deze hippe stapelbare stoel is ideaal te gebruiken als zaalstoel, kantinestoel of in een restaurant. 
  Prijs per stuk: € 69,00 Excl. BTW
 • Kinderstoel Snow junior 303
  De Snow Junior is een stevige, stapelbare kunststof kinderstoel gemaakt van glasvezel versterkt polypropyleen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  Prijs per stuk: € 69,00 Excl. BTW
 • Kunststof stoel Piu
  De kunststof designstoel Piu van SCAB is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Deze mooie strakke designstoel is stapelbaar tot 10 stuks en geschikt voor buitengebruik. Materiaal: technopolymeer versterkt met glasvezel.
  Prijs per stuk: € 69,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5