Kantinetafels >

Uw kantine nog niet ingericht? In de online webshop heeft u een ruime keuze uit verschillende maten en kleuren kantinetafels. Onze kantinetafels zijn geschikt voor in zowel een basic schoolkantine als een luxe bedrijfskantine. De kantinetafels zijn verkrijgbaar in verschillende types en afmetingen. De vierkante en rechthoekige tafels zijn zeer geschikt om uw kantine mee in te richten. Wij denken met u mee, geven graag advies en verzorgen daarnaast volledige kantine inrichtingen! Kantinetafels zijn er in verschillende prijsklasses. Dit hangt af van de constructie en de materialen die zijn gebruikt. Een tafel met bijvoorbeeld een HPL-blad is veel duurder dan een kantinetafel met een melamine blad. Wij leveren zowel budget meubelen als luxe designmeubels. Voor ieder wat wils!

Artikelen 1 tot 12 van 134 in totaal

 • Kantinetafel recht
  Deze kantinetafel is beschikbaar in verschillende kleuren en afmetingen.
  Prijs per stuk: € 90,00 Excl. BTW
 • Standaard tafel recht TS1300
  Deze rechte tafel heeft een vaste hoogte van 75 cm en is beschikbaar in verschillende kleuren en afmetingen.
  Prijs per stuk: € 138,00 Excl. BTW
 • Ronde hoge tafel Oscar 75cm hoog
  Deze mooie ronde statafel van 75/110cm hoog is een geschikte tafel voor in een kantine of voor een overlegplek.
  Prijs per stuk: € 317,00 Excl. BTW
 • Corner vergadertafel rond 110cm hoog
  Ronde statafel van 110 cm hoogte en 80 cm doorsnede. Leuke en solide tafel met keuze uit veel bladkleuren en keuze uit een frame uit beukenhout of staal. Wanneer u kiest voor een massief beukenhouten frame, kunt u ook de kleur van de stalen bovenzijde aan de poten nog kiezen: wit of zwart. De Corner statafel wordt ongemonteerd geleverd. Wij kunnen de montage voor u verzorgen, bel of mail ons gerust voor info.
  Prijs per stuk: € 280,00 Excl. BTW
 • Tafel Babila
  De tafel Babila is een mooie en strakke tafel die verkrijgbaar is in meerdere kleuren en afmetingen.
  Prijs per stuk: € 1.684,00 Excl. BTW
 • Tafel Babila melamine blad
  De tafel Babila is een mooie en strakke tafel die verkrijgbaar is in meerdere kleuren en afmetingen.
  Prijs per stuk: € 1.435,00 Excl. BTW
 • Kunststof tafel Drop
  Deze mooie tafel staat is een hele functionele bijzettafel die perfect past bij de stoel Drop. De tafel is verkrijgbaar in een vierkante en een ronde uitvoering. Geschikt voor buiten.
  Prijs per stuk: € 252,00 Excl. BTW
 • Lunar tafel

  De serie Lunar bestaat uit diverse tafels met een stalen frame en blad. Lunar tafels voegen een modern en industriëel design aan uw kantoor toe met stalen frames en met de vormen van het onderstel. De tafelbladen zijn zowel verkrijgbaar in het rond als in het vierkant.

  Prijs per stuk: € 369,00 Excl. BTW
 • Statafel Oxford
  Oxford statafel is een fraaie hoge statafel die geschikt is voor zowel binnen als buiten.
  Prijs per stuk: € 384,00 Excl. BTW
 • Bijzettafel TA
  De TA bijzettafel is een bijzondere tafel met een inklapbaar frame waardoor de tafel horizontaal gestapeld kan worden. De tafel is volledig van metaal vervaardigd en leverbaar in 7 eigentijdse kleuren. Maak een keuze uit een vierkant of rond tafelblad en tafelblad afmeting. Een bijzondere variant is de hoge bijzettafel TA met een hoogte van 105cm.
  Prijs per stuk: € 289,00 Excl. BTW
 • Kantinetafel Ribalto 80 x 80cm
  Handige inklapbare tafel. De top is gemaakt van polypropyleen met een geanodiseerd aluminium en polyester onderstel. Geschikt voor buitengebruik.
  Prijs per stuk: € 159,00 Excl. BTW
 • Kantinetafel Ribalto Ø95cm
  Handige ronde inklapbare tafel. De top is gemaakt van polypropyleen met een geanodiseerd aluminium en polyester onderstel. Geschikt voor buitengebruik.
  Prijs per stuk: € 165,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5