Kantinetafels >

Uw kantine nog niet ingericht? In de online webshop heeft u een ruime keuze uit verschillende maten en kleuren kantinetafels. Onze kantinetafels zijn geschikt voor in zowel een basic schoolkantine als een luxe bedrijfskantine. De kantinetafels zijn verkrijgbaar in verschillende types en afmetingen. De vierkante en rechthoekige tafels zijn zeer geschikt om uw kantine mee in te richten. Wij denken met u mee, geven graag advies en verzorgen daarnaast volledige kantine inrichtingen! Kantinetafels zijn er in verschillende prijsklasses. Dit hangt af van de constructie en de materialen die zijn gebruikt. Een tafel met bijvoorbeeld een HPL-blad is veel duurder dan een kantinetafel met een melamine blad. Wij leveren zowel budget meubelen als luxe designmeubels. Voor ieder wat wils!

Artikelen 1 tot 12 van 144 in totaal

 • Kantinetafel recht
  Deze kantinetafel is beschikbaar in verschillende kleuren en afmetingen. De kantinetafel heeft een vaste hoogte van 76 cm. De tafels worden ongemonteerd geleverd.
  Prijs per stuk: € 90,00 Excl. BTW
 • Vergadertafel Arki Zwart

  De Pedrali Arki tafel zwart is een fraaie moderne designtafel. De vergadertafel is in 6 verschillende maten verkrijgbaar. 
  Een uitstekende tafel voor in uw vergaderruimte.

  Prijs per stuk: € 1.435,00 Excl. BTW
 • Standaard tafel recht TS1300
  Deze rechte tafel heeft een vaste hoogte van 75 cm en is beschikbaar in verschillende kleuren en afmetingen.
  Prijs per stuk: € 138,00 Excl. BTW
 • Stoere massief houten tafel
  Deze houten tafel is verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen, vormen en houtsoorten. De prijs is op aanvraag! De tafel is geschikt voor maximaal 12 personen bij een lengte van 420 cm en een breedte van 130cm (14 personen wanneer de kopse kant wordt gebruikt). Wij rekenen met een stoel uitgaande van 70cm breed.
  Prijs op aanvraag
 • Vergadertafel Vaten
  Deze houten tafel is verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen, vormen en houtsoorten. De prijs is op aanvraag! Deze tafel is er in een bonte uitvoering, maar u kunt ook kiezen voor een enkele houtsoort zoals eiken of essen en meerdere vormen. Onze houten tafelbladen worden in diverse afmetingen gemaakt. De tafels worden naar keuze afgewerkt in olie, blanke lak of kleurbeits en gemaakt op bestelling.
  Prijs op aanvraag
 • Ronde hoge tafel Oscar 75cm hoog

  Deze mooie ronde statafel van 75/110cm hoog is een geschikte tafel voor in een kantine of voor een overlegplek. Bekijk de mogelijkheden van deze mooie kantinetafel.

  Prijs per stuk: € 317,00 Excl. BTW
 • Vergadertafel Bridge rond 120cm

  Deze Bridge vergadertafel is rond van vorm en heeft een Ø van 120cm. Een multi inzetbare tafel die zowel geschikt is als vergadertafel als kantinetafel. Stel de tafel zelf samen zodat deze bij het interieur van uw bedrijf past.

  Prijs per stuk: € 354,00 Excl. BTW
 • Vergadertafel Bridge rond 160cm

  Grote ronde vergadertafel met mooi frame. De vergadertafel is 160cm rond en is geschikt voor ca. 8-10 personen. De Bridge vergadertafel is stevig en kan besteld worden in diverse kleuren blad en frame.

  Prijs per stuk: € 430,00 Excl. BTW
 • Bijzettafel Corner rechthoek

  Bijzettafel Corner rechthoek is multifunctioneel inzetbaar in diverse ruimtes.
  U kunt de tafel gebruiken voor een kopje koffie of thee, een stapel tijdschriften en nog meer wat u kwijt wilt.

  De handige bijzettafel is beschikbaar in diverse uitvoeringen en kleuren. 

  Prijs per stuk: € 244,00 Excl. BTW
 • Bijzettafel Corner rond

  Op zoek naar een fraaie en frisse bijzettafel? Bijzettafel Corner rond is een multi inzetbare tafel die u zelf kunt samenstellen. Bekijk de mogelijkheden van de Corner bijzettafel.

  Prijs per stuk: € 150,00 Excl. BTW
 • Corner vergadertafel rond 75cm hoog

  Deze Corner vergadertafel is rond van vorm en heeft een Ø van 120cm. Een multi inzetbare tafel die zowel geschikt is als vergadertafel als kantinetafel. Stel de tafel zelf samen zodat deze bij het interieur van uw bedrijf past.

  Prijs per stuk: € 394,00 Excl. BTW
 • Corner vergadertafel rond 110cm hoog

  Een ronde statafel van 110cm hoog. Een leuke en solide tafel die prima in de kantine past of als flexibele overlegplek.

  De hoge vergadertafel is bestellen in diverse uitvoeringen en kleuren. Stel zelf de tafel samen en maak uw inrichting op kantoor compleet.

  Prijs per stuk: € 280,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5