Statafels

Opzoek naar een bartafel  of statafel? Bartafels zorgen voor een speels effect in de ruimte door de extra hoogte. Met een bartafel creëer je een informele overlegplek of een plek om actief te brainstormen. Daarnaast is hij natuurlijk ideaal in een kantine. De statafels zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, materialen, formaten en kleuren. Creëer met de barkrukken en bartafels van MV Kantoor een gezellige plek om te zitten. Laat u adviseren over de mogelijkheden van bartafels en barkrukken en wat de beste oplossing voor uw omgeving is.

Artikelen 1 tot 12 van 27 in totaal

 • Statafel Arki

  Dynamisch vergaderen of lunchen?
  Statafel Arki H107 is een fraaie design tafel van Pedrali en is leverbaar met een wit of zwart volkern tafelblad. De hoge bartafel heeft een hoogte van 107 cm en is multi inzetbaar.

  Prijs per stuk: € 1.578,00 Excl. BTW
 • Hoge kolomtafel met ronde voet

  Eenvoudig te plaatsen statafel met ronde kolomvoet. Deze kolomtafel is verkrijgbaar in drie verschillende frame kleuren en zes verschillende tafelblad kleuren.

  Ontdek hieronder de kleurmogelijkheden.

  Prijs per stuk: € 297,00 Excl. BTW
 • Statafel Oxford
  Oxford statafel is een fraaie hoge statafel die geschikt is voor zowel binnen als buiten.
  Prijs per stuk: € 384,00 Excl. BTW
 • Toto hoge tafel met kast

  Deze mooie hoge tafel Toto is geschikt als statafel, bartafel of hoge vergadertafel (110cm hoog). Deze variant is inclusief 2 roldeurkasten die onder de tafel zitten.

  Prijs per stuk: € 1.331,00 Excl. BTW
 • Corner statafel rond 110cm hoog

  Een ronde statafel van 110cm hoog. Een leuke en solide tafel die prima in de kantine past of als flexibele overlegplek.

  De hoge vergadertafel is bestellen in diverse uitvoeringen en kleuren. Stel zelf de tafel samen en maak uw inrichting op kantoor compleet.

  Prijs per stuk: € 280,00 Excl. BTW
 • Hoge kolomtafel met vierkante voet

  Eenvoudig te plaatsen statafel met vierkante kolomvoet. Deze kolomtafel is verkrijgbaar in drie verschillende frame kleuren en zes verschillende tafelblad kleuren.

  Ontdek hieronder de kleurmogelijkheden.

  Prijs per stuk: € 253,00 Excl. BTW
 • Statafel Add

  Designtafel ADD is een statafel met een stahoogte van 105cm en heeft een stevig kruisvormig gelakt onderstel. Kies uit verschillende kleuren frame en tafelblad hieronder in het dropdown menu. 

  Prijs per stuk: € 2.040,00 Excl. BTW
 • Vierkante hoge tafel Oscar
  Statafel Oscar is een stevige hoge tafel, ideaal voor de kantine of vergaderruimte om staand te vergaderen of combineer met moderne hoge krukken. Kies hieronder de kleur van het tafelblad.
  Prijs per stuk: € 273,00 Excl. BTW
 • Statafel Ikon 110

  Tijdloos design statafel van Pedrali is een fraaie multi inzetbare tafel. Ikon 110 is leverbaar in diverse kleuren en kan met een vierkant of rond tafelblad besteld worden.

  Prijs per stuk: € 349,00 Excl. BTW
 • Hoge tafel Inox 110

  Hoge tafel Inox 110 van Pedrali is een handige statafel voor in de bedrijfskantine.

  De statafel heeft een mat geborsteld RVS onderstel en een vierkant tafelblad in wengé.

  Prijs per stuk: € 331,00 Excl. BTW
 • Bartafel Lonc High A-lowha

  De hoge tafel van Lonc Low-A-Lowha is een driepootstafel en biedt maximale stabiliteit. Deze Dutch Design tafel heeft een uniek ontwerp waardoor uw interieur een blikvanger rijker wordt.

  De statafel is mogelijk in diverse kleuren. Bekijk de mogelijkheden.

  Prijs per stuk: € 636,00 Excl. BTW
 • Ronde hoge tafel Oscar

  Deze mooie ronde statafel van 110cm hoog is een geschikte tafel voor in een kantine of voor een overlegplek. Bekijk de mogelijkheden van deze kantinetafel.

  Prijs per stuk: € 347,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3