Poefen >

Een multifunctioneel item in het interieur: de poef. Ook wel de hocker genoemd. Tegenwoordig super hip maar ook multifunctioneel; gebruik hem om op te zitten maar gebruik hem ook als bijzettafel met een handige dienblad of schaal. Gebruik hem binnen of buiten en hij assisteert je daar waar je hem nodig hebt.
MV Kantoor heeft een breed assortiment aan poefen in allerlei kleuren, vormen en maten! Ook is het mogelijk om een hocker te stofferen met een eigen afbeelding, Design your own! Poefs online kopen doet u eenvoudig bij MV Kantoor. 

Artikelen 1 tot 12 van 119 in totaal

 • Hocker Bobbie S

  Hocker poef Bobbie S is een kleine maar veelzijdige poef. Deze poef is geschikt voor veel ruimtes zoals in een kinderhoek of in een wachtkamer. De poef is in veel uitvoeringen beschikbaar zodat u de ideale poef kunt samenstellen. 

  Neem een kijkje voor de enorme mogelijkheden.                  

  Prijs per stuk: € 97,00 Excl. BTW
 • Hocker Bobbie M

  Hocker poef Bobbie L is een veelzijdige poef. Deze poef is geschikt voor veel ruimtes zoals in een kinderhoek of in een wachtkamer. De poef is in veel uitvoeringen beschikbaar zodat u de ideale poef kunt samenstellen. 

  Neem een kijkje voor de enorme mogelijkheden.

  Prijs per stuk: € 112,00 Excl. BTW
 • Hocker Bobbie L

  Hocker poef Bobbie L is een veelzijdige poef. Deze poef is geschikt voor veel ruimtes zoals in een kinderhoek of in een wachtkamer. De poef is in veel uitvoeringen beschikbaar zodat u de ideale poef kunt samenstellen. 

  Neem een kijkje voor de enorme mogelijkheden.

  Prijs per stuk: € 122,00 Excl. BTW
 • Glasplaat Lonc Teaser

  Glasplaat voor bijzettafel Lonc Teaser. 
  De glasplaat is geschikt voor buiten gebruik.
  Combineer deze met de kunststof bijzettafel en voeg Dutch Design aan uw buitenmeubilair toe.

  Prijs per stuk: € 164,00 Excl. BTW
 • Poef Pouf

  Een vrolijke en decoratieve poef die ook nog eens lekker zit en past in iedere ruimte!

  De vierkante poef is erkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen.

  Prijs per stuk: € 147,00 Excl. BTW
 • Zitbank met dino foto

  Deze stoere zitbank-hocker met Dinoprint is geschikt voor veel ruimtes zoals in een kinderhoek of in een wachtkamer. De poef is in veel uitvoeringen beschikbaar zodat u de ideale poef kunt samenstellen. 

  Bekijk de mogelijkheden van de poef.

  Prijs per stuk: € 554,00 Excl. BTW
 • Office Ball

  Office Ball is een ergonomisch design zitmeubel die de spiergroepen versterkt in rug en benen en houdt ze actief tijdens het werk.

  Bekijk de mogelijkheden van Office Ball.

  Prijs per stuk: € 355,00 Excl. BTW
 • SMS Box poef met opbergruimte

  De SMS Box is een comfortabele poef met opbergruimte. Een handige hocker ter aanvulling van het interieur. De vierkante poef is beschikbaar in diverse uitvoeringen en is hierdoor zeer veelzijdig. 

  Bekijk de mogelijkheden van de bijzondere poef en stel uw favoriete variant samen.

  Prijs per stuk: € 267,00 Excl. BTW
 • Kruk Toto lage zitting HS435

  Kruk Toto heeft een lage zitting en is een ideale toevoeging aan uw kantine als bijzetkrukje. De goedkope kruk heeft vele mogelijkheden door de brede keuze in stofsoorten en kleuren.

  Prijs per stuk: € 138,00 Excl. BTW
 • Hocker Bobbie XL

  Hocker poef Bobbie XL is een veelzijdige poef. Deze poef is geschikt voor veel ruimtes zoals in een kinderhoek of in een wachtkamer. De poef is in veel uitvoeringen beschikbaar zodat u de ideale poef kunt samenstellen. 

  Neem een kijkje voor de enorme mogelijkheden.

  Prijs per stuk: € 165,00 Excl. BTW
 • Hocker Bobbie Twin

  Met een hocker kunt u alle kanten op. Hocker Bobby Twin is een comfortabele en veelzijdige poef. Er zijn enorm veel mogelijkheden met de hocker, waardoor u de poef geheel naar eigen smaak kunt samenstellen zodat deze bij het interieur past.

  Wilt u de poef personaliseren? Dan is het ook mogelijk om de hocker met een eigen print te laten bedrukken. Bekijk de mogelijkheden of neem gerust contact met ons op.

  Prijs per stuk: € 212,00 Excl. BTW
 • Hocker rechthoek 120

  Deze hocker rechthoek is een fraaie hocker die ideaal is voor in de wachtruimte. Er zijn veel mogelijkheden met de comfortabele hocker. Hierdoor kunt u de hocker geheel naar eigen smaak samenstellen. 

  Bekijk de mogelijkheden van Hocker rechthoek 120.

  Prijs per stuk: € 361,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5