Poefen >

Een multifunctioneel item in het interieur: de poef. Ook wel de hocker genoemd. Tegenwoordig super hip maar ook multifunctioneel; gebruik hem om op te zitten maar gebruik hem ook als bijzettafel met een handige dienblad of schaal. Gebruik hem binnen of buiten en hij assisteert je daar waar je hem nodig hebt. We hebben een breed assortiment aan poefen in allerlei kleuren, vormen en maten! Ook is het mogelijk om een hocker te stofferen met een eigen afbeelding, Design your own! Absoluut de moeite waard om eens langs te komen in onze showroom te Zeist en u te laten adviseren over de mogelijkheden. Maak gerust een afspraak en wij zetten de koffie voor u klaar!

Artikelen 1 tot 12 van 123 in totaal

 • Hocker Bobbie S
  Deze leuke poef in een kleine maat is geschikt voor verschillende ruimtes zoals in een wachtkamer.                                                                        
  Prijs per stuk: € 91,00 Excl. BTW
 • Hocker Bobbie M
  Deze leuke poef is geschikt voor verschillende ruimtes zoals in een wachtkamer.                                                                         Deze poef meet: 30 cm breed x 30 cm hoog x 30 cm diep. In deze hockerserie zijn 3 maatvoeringen verkrijgbaar. Andere modellen vindt u elders in onze webshop en worden op bestelling gemaakt. Onze poefen onderscheiden zich door de hoge kwaliteit van de materialen en door het hoge zitcomfort. Onze poefen zijn rondom gestoffeerd en opgebouwd uit brandvertragend koudschuim.
  Prijs per stuk: € 105,00 Excl. BTW
 • Hocker Bobbie L
  Deze leuke poef in een kleine maat is geschikt voor verschillende ruimtes zoals in een wachtkamer. 
  Prijs per stuk: € 115,00 Excl. BTW
 • Glasplaat Lonc
  De glasplaat Lonc voor op de bijzettafel/poef Teaser. 
  Prijs per stuk: € 127,00 Excl. BTW
 • Pouf
  Een leuke, decoratieve poef die ook nog eens lekker zit en past in iedere ruimte! Afmeting: 52cm breed x 54cm diep x 46cm zithoogte. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen.
  Prijs per stuk: € 144,00 Excl. BTW
 • Hocker Bobbie XL
  Leuke vierkante poef Bobbie XL, deze poef is geschikt voor veel ruimtes zoals een kinderhoek, wachtkamer of als bijzetpoef. Deze poef meet: 45 cm breed x 42 cm hoog x 45 cm diep. Er zijn veel maatvoeringen verkrijgbaar. Onze poefen onderscheiden zich door de hoge kwaliteit van de materialen, zijn rondom gestoffeerd en opgebouwd uit brandvertragend koudschuim.
  Prijs per stuk: € 155,00 Excl. BTW