Poefen >

Een multifunctioneel item in het interieur: de poef. Ook wel de hocker genoemd. Tegenwoordig super hip maar ook multifunctioneel; gebruik hem om op te zitten maar gebruik hem ook als bijzettafel met een handige dienblad of schaal. Gebruik hem binnen of buiten en hij assisteert je daar waar je hem nodig hebt.
MV Kantoor heeft een breed assortiment aan poefen in allerlei kleuren, vormen en maten! Ook is het mogelijk om een hocker te stofferen met een eigen afbeelding, Design your own! Poefs online kopen doet u eenvoudig bij MV Kantoor. 

Artikelen 1 tot 12 van 111 in totaal

 • Glasplaat Lonc Teaser

  Glasplaat voor bijzettafel Lonc Teaser. 
  De glasplaat is geschikt voor buiten gebruik.
  Combineer deze met de kunststof bijzettafel en voeg Dutch Design aan uw buitenmeubilair toe.

  Prijs per stuk: € 164,00 Excl. BTW
 • Poef Pouf

  Een vrolijke en decoratieve poef die ook nog eens lekker zit en past in iedere ruimte!

  De vierkante poef is erkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen.

  Prijs per stuk: € 139,00 Excl. BTW
 • Zitbank met dino foto

  Deze stoere zitbank-hocker met Dinoprint is geschikt voor veel ruimtes zoals in een kinderhoek of in een wachtkamer. De poef is in veel uitvoeringen beschikbaar zodat u de ideale poef kunt samenstellen. 

  Bekijk de mogelijkheden van de poef.

  Prijs per stuk: € 554,00 Excl. BTW
 • Office Ball

  Office Ball is een ergonomisch design zitmeubel die de spiergroepen versterkt in rug en benen en houdt ze actief tijdens het werk.

  Bekijk de mogelijkheden van Office Ball.

  Prijs per stuk: € 355,00 Excl. BTW
 • SMS Box poef met opbergruimte

  De SMS Box is een comfortabele poef met opbergruimte. Een handige hocker ter aanvulling van het interieur. De vierkante poef is beschikbaar in diverse uitvoeringen en is hierdoor zeer veelzijdig. 

  Bekijk de mogelijkheden van de bijzondere poef en stel uw favoriete variant samen.

  Prijs per stuk: € 267,00 Excl. BTW
 • Hocker rechthoek 120

  Deze hocker rechthoek is een fraaie hocker die ideaal is voor in de wachtruimte. Er zijn veel mogelijkheden met de comfortabele hocker. Hierdoor kunt u de hocker geheel naar eigen smaak samenstellen. 

  Bekijk de mogelijkheden van Hocker rechthoek 120.

  Prijs per stuk: € 361,00 Excl. BTW
 • Hocker rechthoek 140

  Deze hocker rechthoek is een fraaie hocker die ideaal is voor in de wachtruimte. Er zijn veel mogelijkheden met de comfortabele hocker. Hierdoor kunt u de hocker geheel naar eigen smaak samenstellen.

  Bekijk de mogelijkheden van Hocker rechthoek 140.                   

  Prijs per stuk: € 380,00 Excl. BTW
 • Hocker rond 45 - 100

  Deze comfortabele poef is een mooie aanvulling voor een moderne kantoorinrichting. Deze leuke poef kunt u geheel naar eigen smaak samenstellen. Bekijk de mogelijkheden van de fraaie hocker of neem contact met ons op.


  Prijs per stuk: € 318,00 Excl. BTW
 • Stoffen zit bal
  Deze gezonde en stijlvolle zitbal heeft een ergonomisch ontwerp en zal ervoor zorgen dat u de gehele dag rechtop en comfortabel kunt zitten. Gebruik de zitbal als stoel aan uw bureau of extra zitelement in een ontvangstruimte of vergaderruimte. De zitbal heeft door de gemêleerde stof een warme uitstraling en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Benieuwd of de stoffen zitbal een toevoeging is voor uw kantoorinrichting? Wij adviseren u graag.
  Prijs per stuk: € 83,00 Excl. BTW
 • Vintage look zit bal
  Deze gezonde en stijlvolle zitbal heeft een ergonomisch ontwerp en zal ervoor zorgen dat u de gehele dag rechtop en comfortabel kunt zitten. Gebruik de zitbal als stoel aan uw bureau of extra zitelement in een ontvangstruimte of vergaderruimte. De zitbal heeft door de stof met lederlook een luxe uitstraling en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Benieuwd of de zitbal een toevoeging is voor uw kantoorinrichting? Wij adviseren u graag.
  Prijs per stuk: € 173,00 Excl. BTW
 • Vilten zit bal

  Deze gezonde en stijlvolle zitbal heeft een ergonomisch ontwerp en zal ervoor zorgen dat u de gehele dag rechtop en comfortabel kunt zitten. Gebruik de zitbal als stoel aan uw bureau of extra zitelement in een ontvangstruimte of vergaderruimte. De zitbal heeft door de hoogwaardige vilten stof een luxe uitstraling en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Benieuwd of de zitbal een toevoeging is voor uw kantoorinrichting? Wij adviseren u graag.

  Prijs per stuk: € 330,00 Excl. BTW
 • Stoel Rabbit

  Dit konijn hoeft u niet te voeren.

  Stoel Rabbit, een unieke creatie ontworpen door Italiaanse designer Stefano Giovannoni.
  Deze konijnenstoel is vervaardigd van stevig kunststof en is leverbaar in diverse pastelkleuren.

  Kies de gewenste uitvoering en voeg deze schattige zitting aan uw interieur.

  Prijs per stuk: € 189,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5