Ziteilanden >

Ziteilanden zijn multifunctionele en extreem sterke meubels. De unieke banken worden vaak gespot in wachtruimtes, kantines en aula’s. Deze wacht- en kantinebanken zijn er in allerlei vormen en maten én bieden een flexibele zitoplossing. Als u op zoek bent naar een uniek bankstel dan is een ziteiland de perfecte keuze!
Ziteilanden zijn mogelijk in diverse uitvoeringen zoals een ronde kantinebank, een rechthoekige bank of in andere unieke vormen zoals een honinggraat of een pinda. Elke bank heeft zijn eigen uitstraling. Met een ziteiland is uw interieur een blikvanger rijker.

Artikelen 1 tot 12 van 16 in totaal

 • Boomstam ziteiland rond

  Breng buiten naar binnen met het boomstam ziteiland! Door de slijtvaste en realistische print kunt u binnen blijven genieten van een stukje natuur.

  Ideaal voor de bedrijfs- of schoolkantine, wachtkamer of ontvangsthal. 

  Prijs per stuk: € 2.205,00 Excl. BTW
 • Ziteiland Honey

  Een bijzonder ziteiland in de vorm van een honingraat. Maak uw moderne kantoorinrichting een sierlijk zitelement rijker. Ziteiland Honey is te bestellen in diverse stoffen en kleuren.

  Prijs per stuk: € 2.091,00 Excl. BTW
 • Ziteiland Peanut
  Ziteiland Peanut heeft een leuke speelse vorm en is een ideaal meubel voor een ontvangsthal of kantine. Het zitelement is voorzien van een comfortabele rugleuning naar keuze in dezelfde of een afwijkende kleur. De Peanut is verkrijgbaar in verschillende kleuren, stoffen en kunstleder soorten. Zelfs mogelijk met eigen print. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

  Afmetingen:
  240cm breed x 140cm diep x 75cm hoog met een zitdiepte van 40cm en een zithoogte van 46cm.
  Prijs per stuk: € 4.908,00 Excl. BTW
 • Zitbank Sinaasappels
  Dit oranje ziteiland met rug in sinaasappel print is een multifunctioneel zitelement en op heel veel plekken te gebruiken. Deze zitbank kan gebruikt worden op een school, een bedrijfskantine een open wachtruimte of ontvangsthal. Ook in wachtkamers kan deze bank worden toegepast. U kunt deze bank in diverse stoffen uitvoeringen bestellen. In onze webshop gaan wij uit van polycolour extreme stof. Er zijn twee standaard maatvoeringen zitbanken ADX verkrijgbaar, een van 160 x 120 cm en een van 200 x 120 cm. 
  Prijs per stuk: € 1.499,00 Excl. BTW
 • Ziteiland rond

  Ziteiland rond heeft een fraaie vorm en is een ideaal meubel voor een ontvangsthal of kantine. Het zitelement is voorzien van een comfortabele rugleuning naar keuze in dezelfde of een afwijkende kleur.
  Het comfortabele ziteiland is verkrijgbaar in verschillende kleuren, stoffen en kunstleder soorten. Zelfs mogelijk met eigen print. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

  Prijs per stuk: € 1.438,00 Excl. BTW
 • Ziteiland 160cm

  Een multi inzetbare wachtmeubel, ziteiland 160cm. Deze comfortabele ziteiland is een ideale toevoeging aan uw ontvangstruimte, aula of kantine. 

  Stel het ziteiland zelf samen door de kleuren te kiezen of laat uw eigen print op het ziteiland bedrukken. Neem gerust contact met ons op en dan helpen wij u graag verder.

  Prijs per stuk: € 1.052,00 Excl. BTW
 • Ziteiland 200cm

  Een multi inzetbare wachtmeubel, ziteiland 160cm. Deze comfortabele ziteiland is een ideale toevoeging aan uw ontvangstruimte, aula of kantine. 

  Stel het ziteiland zelf samen door de kleuren te kiezen of laat uw eigen print op het ziteiland bedrukken. Neem gerust contact met ons op en dan helpen wij u graag verder.

  Prijs per stuk: € 1.230,00 Excl. BTW
 • Ziteiland 240cm
  Ziteiland met rug en anti-slip doppen. U kunt dit ziteiland in diverse stoffen en uitvoeringen bestellen. U kunt zelfs uw eigen print kiezen in polycolour extreme stof.
  Prijs per stuk: € 1.438,00 Excl. BTW
 • Ziteiland Bullseye

  Ziteiland Bullseye is zeer geschikt om in een wachtruimte of hal te plaatsen. 
  Aan beide kanten kunnen mensen zitten. Dit unieke meubel biedt de mogelijkheid om aan de ene kant van Bulsseye rechtop te zitten en aan de andere kant lekker languit.

  Prijs per stuk: € 1.057,00 Excl. BTW
 • Hocker/zitbank recht container
  Deze stoere zitbank-hocker met conainerprint is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en prints. Afmeting van 120x50x42 cm en is ook verkrijgbaar in 140 cm.
  Prijs per stuk: € 465,00 Excl. BTW
 • Hocker-zitbank blauw roest

  Deze stoere hocker roest print is geschikt voor veel ruimtes zoals in een kinderhoek of in een wachtkamer. De poef is in veel uitvoeringen beschikbaar zodat u de ideale poef kunt samenstellen. 

  Bekijk de mogelijkheden van de poef.

  Prijs per stuk: € 535,00 Excl. BTW
 • Hocker/zitbank Bakstenen

  Deze leuke zitbank met bakstenenprint is geschikt voor veel ruimtes zoals in een kinderhoek of in een wachtkamer. De poef is in veel uitvoeringen beschikbaar zodat u de ideale poef kunt samenstellen. 

  Bekijk de mogelijkheden van de poef.

  Prijs per stuk: € 535,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2