350 jaar Rembrandt & De Gouden Eeuw

Vier het leven van Rembrandt tijdens het themajaar in 2019. Ter ere van zijn 350ste sterfjaar presenteren wij met trots De Nachtwacht treinbank. Haal een kunstwerk in huis met deze comfortabele treinbank. De treinbank is voorzien van een haarscherpe print van het populairste werk van de grote meester: De Nachtwacht. De Nachtwacht bank is een mooie toevoeging aan uw kantoor, kantine- of schoolinrichting. De treinbank is super sterk en heeft een comfortabele zitting.

Onze, in Nederland geproduceerde, treinbanken zijn gemaakt om comfortabel en duurzaam te zitten. De rug heeft een goede lendevorm en de zitting is niet hoekig en star zoals bij andere fabrikanten. Onze treinbankzitting is mooi afgerond en heeft een goede zitdiepte, zodat men prettig en ergonomisch zit. Voor nog meer zitcomfort is nosagvering in de zitting verwerkt. De banken worden zeer professioneel en strak (volledig rondom) gestoffeerd. Onze treinbanken zijn sterk en toch licht in gewicht.

Wij produceren duurzaam: wij passen uitsluitende gecertificeerd brandvertragend koudschuim toe, en vervaardigen de meubelrompen van 18mm watervast verlijmd multiplex met PEFC keurmerk. Bovendien wordt het afval als koudschuim en plaatmateriaal hergebruikt voor bijv. kindermeubels, en poefen. Het knipafval wordt doorgegeven aan knutselclubs en scholen.

Ter gelegenheid van het Rembrandt van Rijn themajaar ontvangt u nu tijdelijk een ronde poef cadeau bij aankoop van De Nachtwacht treinbank. Ø45 cm in stof of print naar keuze!

 

Treinbank De Nachtwacht