Tijdelijk extra korting op arbo bureaustoelen voor thuiswerkers

Tot 1 november gelden er extra kortingen op een selectie van arbo goedgekeurde bureaustoelen. Ervaar thuis ergonomisch comfort en gemak.

De bureaustoelen volledig in zwart zijn binnen 1 week geleverd (zolang de voorraad strekt).

  • Binnen 1 week bij u thuis geleverd
  • Volledig in zwarte stoffering
  • Interstuhl bureaustoel New Every's 10 jaar garantie
  • Prosedia bureaustoel Se7ens 5 jaar garantie
  • Ergonomisch voor de gezonde werkplek

Afgeprijsde ergonomische stoelen

Bureaustoel Every EV151: De Interstuhl every bureaustoel biedt u een hoge mate van comfort en sterk design. De EV151 kenmerkt zich door de autolift- techniek. Met deze Synchroontechniek gebeurt de afstelling van de tegendruk van uw rugleuning automatisch.

Bureaustoel Every EV117: Deze arbo stoel met hoge rugleuning en dik comfortabel zitkussen biedt de gebruiker optimale ondersteuning. De ergonomische bureaustoel is voorzien van een verstelbaar lendensteun verwerkt in de rugleuning om u extra steun in uw onderrug te bieden.


Interstuhl every EV151  Bureaustoel Every EV151
 
Van € 579 naar € 309 
meer informatie »
New Every 117 draaistoel  Bureaustoel Every EV117
 
Van € 730 naar € 399 
meer informatie »

Bureaustoel Se7en 3462: De Prosedia 3462 stoel is een favoriet. Door de netbespanning is de Se7en bureaustoel een luchtige maar comfortabele zitting. De rugleuning van de kantoorstoel is in hoogte verstelbaar en sluit zich fijn aan op uw lichaam.

Bureaustoel Se7en 3464: Als u liever een gestoffeerde variant wenst, dan is draaistoel 3464 ideaal. Deze comfortabele prosedia stoel  helpt u bij de juiste werkhouding om zo lichamelijke klachten te voorkomen.



Prosedia bureaustoel se7en net  Bureaustoel Se7en 3462
 
Van € 299 naar € 290 
meer informatie »
Se7en 3464 bureaustoel  Bureaustol Se7en 3464
 
Van € 299 naar € 290 
meer informatie »

Thuiswerkplek favorieten

  • Hoogte instelbaar bureau Easy: dit eenvoudig instelbaar bureau is een favoriet onder de thuiswerkers! Waarom? Dit bureau heeft u in een mum van tijd klaar staan en u kunt aan de slag met thuiswerken. D.m.v. een inbus kunt u het bureau in de ideale hoogte instellen van 62-85cm, afhankelijk van uw lichaamslengte.
  • Bureaustoel Every EV211: Ergonomische bureaustoel met verstelbare lendensteun en zachte 4D armleggers. Een favoriet niet alleen op de werkvloer, maar ook op de thuiswerkplekken. Met het comfortabele zitkussen ervaart u een prettige zitting dat u ergonomisch ondersteunt.
  • Wiebelkruk Up: Een fijne afwisseling van de bureaustoel. Met de Interstuhl kruk Up behoudt u een actieve zithouding en blijft u in beweging. De ergonomische kruk is in hoogte verstelbaar.
  • Akoestisch scherm BuzziTripl Home: Met dit vouwbare scherm creëert u in een mum van tijd een afscheiding van de persoonlijke werkplek voor meer focus. Bent u klaar met werken? Vouw het akoestische bureaupaneel eenvoudig in elkaar en berg het paneel netjes op.
Thuiswerkplek inrichten

Wellicht interessant voor u:

Top 10 ergonomische bureaustoelen voor rugklachten
Beste bureau voor thuiswerken
Akoestische werkplekken: deels of volledig afgeschermd?

MV Kantoor is een ervaren projectinrichter uit Zeist. Wij helpen u ook graag met de inrichting van kantoor, kantine, ontvangst of vergaderruimte. Van een bescheiden kantoor tot grote organisaties verzorgen wij passende meubels. Wij vertalen uw wensen naar een 3D tekening en nemen het volledige proces uit handen. Benieuwd welke bedrijven u al voorgingen? Bekijk onze projectpagina en lees onze referenties, klanten geven ons een 9,9! Neem contact op met onze klantenservice om een afspraak in te plannen.