Akoestiek verbeteren met mobiele en dichte cabines

Niemand vind het prettig om in een omgeving te werken waar storende geluiden u van het werk houden, moeilijk kunt concentreren en/of geen privacy heeft.

Akoestische werk-en overlegplekken bieden de geluiddempende oplossing voor kantoren en scholen. Deze units worden steeds vaker ingezet om gebruikers de nodige privacy en rust te bieden zodat ze geconcentreerd en comfortabel kunnen werken/overleggen.

De geluisabsorberende cabines zijn hubs die zowel als open en dichte units verkrijgbaar zijn, afhankelijk van het gebruik van de akoestische booth is de één meer geschikt dan de ander.
Het zijn boxen die u in elke ruimte kunt plaatsen waar u deze nodig vindt. Het gebruik van geluiddichte cabines in open kantoortuinen en (openbare) ruimtes neemt toe. De afgeschermde en dichte werkplekken zijn een flexibele toevoeging zonder dat u hele ruimtes hoeft te creëren.

In dit artikel richten wij ons op de gesloten werkplekken en hun multifunctionaliteit.

Geluiddichte cabines

Voordelen akoestische units

 • Geluiddempende oplossing
 • Privacy
 • Geen afleidingen
 • Bevordert concentratie
 • Flexibel
 • Zeer geschikt voor videobellen
 • Voorzien van allerlei praktische gemakken zoals ventilatie, verlichting, bewegingssensor e.d. (afhankelijk van model)
 • Verplaatsbaar

Andere wensen en eisen aan kantoor- en schoolinrichtingen

Werk-en overlegplekken die als vrijstaande mobiele units in de ruimte geplaatst kunnen worden, zijn een geliefde toevoeging aan het interieur. Door de flexibiliteit in het gemak, worden ze in diverse branches gebruikt. Van kantoren tot scholen of zorgomgevingen.

Er is ook een verschuiving in behoefte en de manier van werken (op kantoor). Door het flexwerken en het thuiswerken worden er andere eisen aan de kantoorinrichtingen gesteld. Meer aanwezigheid van informele ontmoetingsplekken die overleggen en brainstormsessies stimuleren en dichte werkplekken voor uiterste concentratie.

Afgesloten hubs bieden meer privacy en rust voor telefoongesprekken, overleggen of zoommeetings/videoconferenties. In zo’n akoestische cabine kunt u ongestoord werken en communiceren zonder dat uw omgeving de inhoud van de gesprekken hoort en last heeft van de omgevingsgeluiden.
Als u merendeel buiten het bedrijf werkt en af en toe op kantoor aanwezig bent, dan zijn deze flexibele werkplekken erg handig.

Deze cabines faciliteren deze activiteiten en zorgen voor een productievere omgeving waar efficiënt met de beschikbare ruimte gebruik wordt gemaakt.

Type akoestische cabines

 • Akoestische belcellen
 • Akoestische werkplekken
 • Akoestische overlegplekken

Akoestische belcellen

Deze dichte telefooncel is een kleine booth die van allerlei gemakken voorzien is én kan worden, zonder al te veel ruimte in beslag te nemen. De stille cabine is ideaal als een individuele werkplek, maar is een favoriet voor telefoongesprekken en een conference/video call.
Door zijn formaat is het belhokje een praktische mobiele unit die eenvoudig verplaatst kan worden door de ingebouwde wielen. Bekijk onze collectie van akoestische telefooncellen en plaats een mooi belhokje bij u op kantoor-/werkomgeving.

Akoestische telefooncel Treehouse  Akoestische belcel Treehouse G1
 
€ 4.801 
meer informatie »
Akoestische belcabine Apod  Akoestische belcel Hybrid Apod
 
€ 6.077 
meer informatie »
Gesloten akoestische telefooncel Hush Akoestische belcel HUSH Phone 
€ 7.105 
meer informatie »
Akoestische belcel treehouse  Akoestische belcel Treehouse G2
 
€ 5.598 
meer informatie »
Akoestisch belhokje Busypod  Akoestische belcel Busypod
 
€ 6.550 
meer informatie »
Akoestische telefooncel Quadra Akoestische belcel Quadra 
€ 5.561 
meer informatie »


Akoestische werkplekken

Efficiënt werken in een omgeving waar geluid de grootste ergernis is, zijn stiltecabines een gewenste akoestische oplossing, vooral in open ruimtes. Men kan hierin ongestoord werken en zich volledig concentreren op hun werkzaamheden.
De glazen stiltewerkplekken zijn mobiel en modulair. U kunt ze eenvoudig uitbreiden met functies die u nodig heeft. Samenwerken of individueel, afhankelijk van de grootte is beide mogelijk. Bekijk de collectie van akoestische werkplekken.

Akoestische werk-vergaderplek treehouse  Akoestische werkplek Treehouse 
 
€ 9.281 
meer informatie »
Akoestiek cabine Busypod  Akoestische werkplek Busypod
 
€ 8.708 
meer informatie »
Stilte cabine Hush sit and stand Akoestische werkplek Hush Work 
€ 12.225 
meer informatie »
Akoestische vergader-werkplek treehouse  Akoestische werkplek Treehouse
 
€ 8.396 
meer informatie »
Glazen stiltecabine Apod  Akoestische werkplek Apod
 
€ 7.880 
meer informatie »
Geluiddichte werkplek Hush Work Akoestische werkplek Hush Work
€ 11.355 
meer informatie »

Akoestische vergaderplekken

Mobiele akoestische vergaderruimtes zijn handige oplossingen die de akoestiek in kantoor verbeteren en overleggen in een aparte ruimte mogelijk maken, zonder daar een echte vergader-of conferentieruimte voor nodig te hebben.
De vergaderboxen bieden u de nodige privacy om vergaderingen of zoom overleggen te houden en zijn flexibel in het gebruik en verplaatsbaarheid. De akoestische mobiele cabines hoeven niet veel ruimte in beslag te nemen, afhankelijk van het aantal mensen wat u maximaal kwijt wilt.

Akoestische overlegplek treehouse  Akoestische vergaderplek Treehouse Double 1
 
€ 15.109 
meer informatie »
Stille vergaderruimte Hybrid Apod  Akoestische vergaderplek Hybrid Apod (L/XL)
 
€ 9.219 
meer informatie »
Akoestische unit Hush Meet  Gesloten overlegplek Hush Meet (S)
 
€ 12.250 
meer informatie »
Akoestische vergaderplek treehouse  Akoestische vergaderplek Treehouse Double 2
 
€ 15.522 
meer informatie »
Akoestische vergadercabine Busypod  Akoestiche vergaderplek Busypod (L/XL)
 
€ 10.334 
meer informatie »
Hush office meet overlegplek Gesloten overlegplek Hush Meet L 
€ 15.580 
meer informatie »

Multifunctionele & geluiddempende ruimtes
Onafhankelijke ruimtes voor in uw kantoor, school of openbare ruimte zijn een flexibele manier van een ruimte in-en opdelen. De akoestische plekken kunnen ingericht worden op basis van de wensen en behoeften.
Veilig afgeschermd, privacy en stilte in 1 meubel.

Akoestische werkplekken Busypod

Wenst u een flexibele akoestische oplossing in uw omgeving plaatsen, of u heeft u vragen over hoe u met stilte werkplekken de akoestiek kunt verbeteren om efficiënt werken mogelijk te maken? Wenst u de akoestiek op school te verbeterenNeem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.