Akoestiek op de werkplek

Een prettige akoestiek is de basis voor een gezellige en gezonde werkplek. Elke dag brengen we een groot gedeelte van onze wakkere uren door op onze werkplek. Een goede reden om aandacht te besteden aan deze omgeving. Wist u dat we 66% van onze productiviteit verliezen wanneer we blootgesteld worden aan gesprekken van collega’s? Tijd om eens in de wereld van overlegplekken, belplekken en stilteruimtes te duiken en ontdek welke voordelen deze voor uw productiviteit hebben.

Vergaderen in een stilteruimte

Akoestische overlegplekken creëren privacy in een open ruimte. Gebruikers kunnen ongestoord een gesprek voeren doordat omgevingsgeluiden en stemmen worden gedempt. Daarnaast worden ook de stemmen van de gebruikers in de overlegplek geabsorbeerd waardoor omstaanders weinig van de gesprekken zullen verstaan. Stap de ruimte in met collega’s voor een productieve meeting of pak een rustmomentje met of zonder laptop. Akoestische overlegruimtes zijn voorzien van geluidsabsorberende wanden en in sommige gevallen een dak of glazen deur. Deze units zijn veelal voorzien of uit te breiden met banken en tafel en bieden plek aan maximaal 6 personen. Kies uit vele modellen en kleuren om het meubel bij uw kantoorinterieur te laten passen. Zo past Cara Highline in alle werkomgevingen of ga voor de speelse Hut, voor een echte blikvanger in het interieur. De overlegplekken zijn uit te breiden met houder voor LCD scherm, whiteboard, elektra of verlichting. Kortom een klein kantoor binnenin een groot kantoor!

Akoestische overlegplek met dak huggi Akoestische overlegplek met dak Huggi  vanaf € 7.724 meer informatie »
Akoestische overlegplek The Hut  The Hut met frontpanelen
vanaf € 5.334 
meer informatie »
Akoestische unit Cara Akoestische overlegplek Cara
vanaf € 2.456 meer informatie »

 


Werken in een stilteruimte

Lekker doorwerken zonder afgeleid te worden door je omgeving? Dat kan in een gesloten HUSH werkplek. Deze moderne akoestische units zijn uitgerust met allerlei handige onderdelen om het werken zo prettig mogelijk te maken. De ruimte is voorzien actieve ventilatie, elektrificatie, tafelblad en verlichting. Door de hoge absorptiewaarde is deze unit volledig geluiddicht. Wanneer u alleen telefoongesprekken wilt voeren kan dat in een speciale akoestische belcel. Ook deze cabine is van alle gemakken voorzien. Een andere gemakkelijke oplossing is een bel koepel. Deze kleinere telefooncel dempt omgevingsgeluiden zodat er rustig gebeld kan worden zonder hinder van uw omgeving, of andersom natuurlijk. Ook deze belcellen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren.

Geluiddempende telefooncel Akoestische telefooncel BuzziHood  vanaf € 1.573 meer informatie »
Telefooncel Hush Phone  Telefooncel HUSH Phone 
vanaf € 8.000 
meer informatie »
Gesloten werkplek HUSH Gesloten werkplek HUSH Work
 vanaf € 11.399 meer informatie »

 


Waar wilt u werken?

Akoestische units om in te werken, overleggen en bellen zijn ideaal in grote en open ruimtes. Door middel van de akoestische meubelen worden er aparte ruimtes gecreëerd waar ongestoord in gewerkt kan worden. Kantoren, scholen, universiteiten en bibliotheken maken allemaal al graag gebruik van deze productiviteitsboosters. Door de verschillende vormen en kleuren zullen deze altijd in uw interieur passen.

Gesloten werkplek Hush Meet Gesloten overlegplek HUSH Meet  vanaf € 12.665 meer informatie »
Akoestische overlegplek met dak Cara  Akoestische werkplek met dak Cara 
vanaf € 3.741 
meer informatie »
Akoestische overlegplek Huggi Akoestische overlegplek Huggi
vanaf € 5.921 meer informatie »

 

Benieuwd of ook uw organisatie baat kan hebben bij akoestische meubelen? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies. Ook kunt u bij ons in de showroom een aantal akoestische meubelen proberen en zelf de rust ervaren. Neem voor uw bezoek altijd even contact op of het product van uw keuze aanwezig is.
Onze akoestische producten worden onderverdeeld in akoestische klassen, meer weten over de akoestische waarde van producten en hoe deze tot stand komt? Lees er alles over op onze speciale akoestische pagina. Bekijk ons gehele akoestiek product assortiment hier.