Nieuw in onze webshop

Creëer veilige en akoestische privacy in de kantoortuinen met de nieuwe geventileerde Hybrid Apods.
In deze tijd van thuiswerken en flexwerken worden er andere eisen aan de kantoorinrichting gesteld en wordt de ruimte anders gebruikt.
Er is meer ruimte voor overleggen via videobellen om zo de bedrijfsvoering toch in gang te houden en de gezondheid en veiligheid te waarborgen. Er is meer behoefte aan afgesloten werkruimtes waar u rustig in uw persoonlijke ruimte kunt werken.
Dit vraagt om de nodige privacy en rust om goed met elkaar te communiceren zonder andere collega’s van last te zijn. 

Kenmerken van akoestische units Hybrid Apods

  • Uitstekende akoestische werking
  • Voorzien van extreem stil ventilatiesysteem
  • Glas is gelamineerd met akoestische folie
  • Alle glazen deuren zijn van gehard glas gelamineerd met akoestische folie
  • Alle deuren zijn voorzien van Dorma hang- en sluitwerk
  • Verlichting: Philips LED
  • Buitenzijde: gelakt MDF (uitstootvrij)
  • Binnenzijde: vilt
  • Dak binnenzijde: gelamineerd
  • Voorzien van GST18 en CAT6 aansluiting aan binnenzijde
  • Voorzien van C13 aansluiting aan buitenzijde
  • Aansluiting naar keuze in plint of dak
  • Eenvoudig te installeren en te verplaatsen (belcel Apod en Apod M)

Aantal modellen uit de Hybrid Apod collectie

Akoestische belcel Hybrid Apod: moderne telefooncel die van allerlei gemakken is voorzien. De akoestische telefooncel beschikt over een statafel (op vaste hoogte of als zit sta bureau), geschikt voor uw laptop en schrijfgerei. De privacy booth is volledig geventileerd, waardoor de ruimte een fijne en gezonde flexplek is.

Akoestische werkplek Hybrid Apod M: afgesloten werkruimte waar u in alle rust kunt werken. De goed geventileerde en akoestische unit is voorzien van allerlei gemakken zoals elektra, verlichting en optionele tafel. Behoudt de transparantie met deze glazen werkplek met de voordelen van een gesloten privacy werkplek.

Akoestische werk- en overlegplek Hybrid L & XL: grote overlegplek waar u in alle privacy kunt samenwerken. Deze moderne akoestische oplossing is ideaal als u met meerdere mensen wilt overleggen of een videoconference wilt houden zonder uw collega's buiten de unit te storen.

Akoestische belcel Hybrid Apod  Akoestische belcel Apod
 
€ 6.077 
meer informatie »
Akoestische werkplek Apod  Akoestische werkplek Apod
 
€ 7.880 
meer informatie »
Akoestische overlegplek met ventilatie kantoor Akoestische overlegplek Apod L 
€ 9.219 
meer informatie »

Details akoestische werkplek kantoor

  • De deur van de akoestische hub draagt ook bij aan de geluiddempende werking. Door het gehard glazen materiaal met akoestische folie, heeft u geen last van omgevingsgeluiden en uw omgeving ook niet van u.
  • Bij de meeste akoestische meubels uit de Hybrid Apod collectie heeft u de mogelijkheid om een tafel op een vaste hoogte of een zit sta tafel toe te voegen voor een gezonde werkplek.
  • Bij het ontwerpen van de akoestische ruimte is er rekening gehouden met goede ventilatie. Vaak is het zo dat  vergaderruimtes met kleinere oppervlaktes een mindere ventilatie hebben. Het gevolg is dat na een aantal minuten de deuren wagenwijd open gezet worden en de privacy en rust is verdwenen. 
    Een gezond klimaat in de Apod is dus van belang. Er is gebruik gemaakt van lage druk ventilatoren die met weinig geluid voor een zeer goede luchtverversing zorgen.
Details ventilatie geluiddempende unit

Wellicht interessant voor u:

Akoestische werkplekken: deels of volledig afgeschermd?
Sfeervolle en multifunctionele kantoorinrichting volgens het nieuwe werken.
Akoestische telefooncellen en belhokjes op kantoor.
Ervaar akoestisch comfort in onze showroom.

MV Kantoor is een ervaren projectinrichter uit Zeist. Wij helpen u ook graag met de inrichting van kantoor, kantine, ontvangst of vergaderruimte. Van een bescheiden kantoor tot grote organisaties verzorgen wij passende meubels. Wij vertalen uw wensen naar een 3D tekening en nemen het volledige proces uit handen. Benieuwd welke bedrijven u al voorgingen? Bekijk onze projectpagina en lees onze referenties, klanten geven ons een 9,9! Neem contact op met onze klantenservice om een afspraak in te plannen.