Het maatje plus bureaustoel (voor zwaardere en/of grotere) mensen is vanaf nu beschikbaar voor proefzitting in onze showroom! Vindt u het lastig om een bureaustoel te vinden die geschikt is voor mensen met een maatje meer? Bij MV Kantoor kunt u het Maatje Plus model uitproberen in onze showroom en geven wij u graag deskundig zitadvies. Voelen is ervaren!

 

Bureaustoel voor zware mensen
Het maatje plus model is een speciale bureaustoel met een hoog zitcomfort gehalte. Een ergonomisch, goed zittende bureaustoel is belangrijk om lichamelijke klachten te voorkomen. Daarbij valt het maatje plus model nauwelijks op tussen de andere stoelen: de vormgeving is zo gemaakt dat hij weinig verschilt van de standaard stoelen.

 

Zitadvies en proefstoel
In onze showroom staan verschillende bureaustoelen, waaronder bureaustoel Maatje Plus die u kunt uitproberen. Op deze manier kunt u nagaan of de bureaustoel daadwerkelijk voldoet aan uw verwachtingen! Daarnaast geven wij zitadvies en informatie over het juist instellen van de bureaustoel, zodat het model optimaal tot zijn recht komt.