Voor de inrichting van een vergaderkamer zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Vergadertafels zijn er in alle maten en vormen en ook de collectie aan vergaderstoelen is heel breed. Voor de meeste bedrijven is comfortabel vergaderen een echte pré. MV Kantoor kan u advies geven over een geschikte inrichting, passend binnen een bepaald budget.

Vergadertafels in allerlei maten en vormen
Van grote conferentie-opstellingen tot ovale vergadertafels met passende vergaderstoelen. MV Kantoor heeft een veelzijdig assortiment en voor elke vergaderruimte en binnen elk budget geschikt meubilair. Denk bijvoorbeeld aan luxe vergadertafels van 100% gerecycled hout of de basic ronde, ovale en rechte tafels. Ook hebben wij er budget tafels in ons assortiment, goedkoop, maar toch van uitstekende kwaliteit.

Zitcomfort met geschikte vergaderstoelen

Wat is een geschikte vergaderstoel? De juiste stoel is ook afhankelijk van het aantal zituren. Wordt er dagelijks vergaderd en vaak langer dan een uurtje? Dan is een goede, ergonomische vergaderstoel wel van belang. Wordt er minder lang vergaderd dan kan gekeken worden naar een budget versie van stoelen en tafels.

Meer weten?

Bij MV Kantoor zijn er inrichtingen voor vergaderkamers mogelijk in verschillende prijsklassen. De diversiteit in vergadertafels en vergaderstoelen zorgt ervoor dat wij voor elke aanvraag een geschikte oplossing kunnen bieden, die ook binnen het financiële plaatje past.

VERGADERTAFELS