Inspiratie voor een moderne kantoorinrichting

Elk jaar bezoekt MV Kantoor dé beurs op het gebied van interieurdesign: Design District. We gaan langs onze leveranciers om productlanceringen te zien maar kijken ook naar nieuwe producten die wij misschien nog missen in ons assortiment. Tijdens de beurs krijgen 200 interieurmerken de kans om hun producten te tonen, genoeg te zien tijdens deze dagen!

Natuurlijke vormen en materialen

FP Collection toonde hun producten in een zacht blauwe omgeving (trendkleur!). Een highlight product is de Butterfly stoel, deze houten stoel met vloeiende vormen is verkrijgbaar in diverse modellen van kantinestoel met stalen frame tot luxe gestoffeerde vergaderstoel met armleggers. Deze stoelen komen uit de keuken van Scandinavische designstudio Magnus Olesen. De authentieke materialen dragen bij aan de eenvoudige lijnen van de stoelen. Butterfly wordt gemaakt van duurzaam Noors eiken en beukenhout.

Klassiek in een modern jasje van ontwerper Claus Breinholt. De Canova stoel, op de beurs geshowd in een zwarte en dieprode kleur in combinatie met een samengestelde tafel met spider onderstel. Een mooi en tijdloos design!

Luxe loungestoel Freya heeft een verbluffende hoeveelheid ingetogen details, die de hoge mate van vakmanschap benadrukken. De dynamische vormen en elegante profiel laten je niet meer los. Vervaardigd van duurzaam Noors eiken en beukenhout. Bijzettafel Trio past perfect bij de houten poten van de Butterfly en Freya stoelen. Deze massief houten bijzettafels zijn verkrijgbaar met een laminaat of linoleum tafelblad.

Houten en gestoffeerde stoelen Butterfly Butterfly stoelen  vanaf € 251 meer informatie »
Tafel met spiderframe  Spider tafelonderstel SC603
€ 149 
meer informatie »
Houten loungestoel Freya Houten loungestoel Freya

 


Bureaustoelen in Wonderland

Een Alice in Wonderland thema voor bureaustoelen fabrikant Interstuhl, een tea-party inclusief zoete cake èn een nieuwe stoelenlijn. Interstuhl, groot in ergonomische bureaustoelen laat hun nieuwe producten steevast in de bijzondere tea-room van de Van Nelle Fabriek in Rotterdam zien. De nieuwe bureaustoelen die later dit jaar op de markt komen hebben een spinnenweb-achtige rugleuning voor extra comfort en dynamische ondersteuning. Om het geheel nog mooier te maken zijn de frames uitgevoerd in space grey gecombineerd met felgroene, oranje en blauwe bekleding.

Naast de bureaustoelen is er ook nieuws voor de ergonomische kruk Upis1, deze wiebelkruk stimuleert dynamisch zitten en bewegen. Perfect op kantoor maar ook tijdens informele bijeenkomsten. En het mooie is dat deze kruk voor iedereen is, jong en oud hebben baat bij de extra beweging door deze zitting. Kruk Up is nu verkrijgbaar met comfortabel kussentje in diverse kleuren, net zo vrolijk als de kruk zelf. Naast de zes bestaande kleuren, is er ook een gerecyclede versie, gemaakt uit oude bureaustoelen. De kleur is elke keer weer een verrassing! Geïnteresseerd in de circulaire kruk? Neem dan contact op om deze te bestellen.

Kruk Upis1 met kussen Wiebelkruk Upis1  € 129 meer informatie »
Interstuhl bureaustoelen  Nieuwe collectie bureaustoelen 
 
meer informatie »
Nieuwe collectie bureaustoelen Nieuwe collectie bureaustoelen

Nieuwe producten

Genoeg nieuws te zien op de beursvloer van ruim 10.000 m². Een aantal producten die er voor ons uitsprongen ziet u hieronder. Van links naar rechts: een moderne werktafel van Lande, de lampen boven de tafel geven elke ruimte een industriële uitstraling. De ingebouwde elektra maakt dit een ideaal bureau met plek voor de hele afdeling!

Ons oog viel op Nordermobler, een Scandinavische meubelfabrikant die gebruik maakt van verschillende stoffen en kleuren voor een meubelstuk. Zo ook deze draaibare akoestische stoel met zachte en lichte kleuren. Geniet van een rustmoment in deze comfortabele stoel.

Het kleurenpallet in de stand van Spoinq geeft de trendkleuren van 2018 goed weer. Zacht geel, verschillende tinten groen en cognac leer ondersteunen de moderne look van deze project meubels. Grote planten maken het helemaal af. Nieuwsgierig geworden naar een van deze producten? Neem contact met op met een van onze medewerkers voor meer informatie.

Dock werktafel Dock tafel  meer informatie »
Akoestische draaistoel Nordermobler  Akoestische stoel Building Swivel
 
meer informatie »
Modern project meubilair bij Spoinq Modern project meubilair

 

MV Kantoor is een ervaren projectinrichter uit Zeist. Wij helpen met de inrichting van kantoor, kantine, ontvangst of vergaderruimte. Van een bescheiden kantoor tot een grote Universiteit verzorgen wij passende meubels. Wij vertalen uw wensen naar een 3D tekening en nemen het volledige proces uit handen. Benieuwd welke bedrijven u al voorgingen? Bekijk onze projectpagina  en lees onze referenties, klanten geven ons een 9,8!