Duurzaamheid is een begrip waar we niet meer omheen kunnen. Milieuvriendelijk produceren staat de laatste tijd hoog in het vaandel en dit in combinatie met de trend houten tafels vormt de perfecte combinatie voor: de duurzame houten tafel.

Massief houten tafels

Een massief houten tafel geeft een gezellige en warme sfeer en komt goed tot zijn recht in zowel een modern als klassiek interieur. Een ware eyecatcher! De houten tafels hebben een onderscheidend karakter met hun massieve en natuurlijke uitstraling. 

Duurzaam

Het hout vormt de basis voor een duurzaam en functioneel meubel met een zeer lange levensduur. MV Kantoor biedt houten tafels aan die volledig milieuvriendelijk zijn geproduceerd. De massief houten tafels worden geproduceerd uit afgekeurde kozijnen, oude meubels,afvalhout van houtbewerkers en oude vloeren. Zelfs de lijm is biologisch afbreekbaar. Op deze manier hoeven er geen onnodige bomen gekapt te worden en wordt er vooral gelet op minimale verspilling. Als men dan toch nieuw hout wilt, wordt er alleen gewerkt met Europees duurzaam hout, dat op verantwoorde wijze is gekapt en gedroogd. De meubelmakerij waar MV Kantoor mee samenwerkt is zelfs, als enige in Nederland, FSC gecertificeerd. Voor het afval, dat voornamelijk uit zaagsel en resthout bestaat, is weer een geschikte bestemming gevonden.

Vele uitvoeringen verkrijgbaar 

De massieve tafels zijn te gebruiken als bijvoorbeeld vergadertafels, flexwerkplekken of eettafels en zijn verkrijgbaar in enorm veel maatvoeringen en houtsoorten. 

Klik hier voor een overzicht van ons aanbod van de duurzame massief houten tafels. 

massief-houten-tafels