Nieuw in onze showroom: Beachhouse & Treehouse

Wij zijn er erg trots op dat wij 2 nieuwe akoestische hutjes in onze showroom mogen verwelkomen. De Beachhouse en Treehouse.
De namen van deze twee akoestische meubels zeggen het eigenlijk al, een strandhuis en boomhuis. Beide akoestische zitplekken brengen met hen speelse design het gevoel van buiten naar binnen. U bent van harte welkom in onze showroom in Zeist om deze unieke akoestische overlegplekken te bekijken en ervaren.

Multifunctionele meubels

Deze unieke meubels zijn speels en tegelijkertijd multifunctioneel doordat ze een opvallend ontwerp hebben die anders is dan de traditionele (kantoor-)meubelen. Deze meubels kunnen gemakkelijk voor verschillende doeleinden op verschillende locaties gebruikt worden.
Beide hutjes hebben een geluidsabsorberende werking door het gebruikte materiaal en de grootte van de akoestische panelen. Hierdoor kunt u ontspannen zitten, lezen, werken of overleggen zonder overlast van uw omgeving en vice versa.
De overdekte banken zorgen ervoor dat geluiden van binnen en buiten uit worden geabsorbeerd en u minder last heeft van hinderlijke nagalm.

Beachhouse en Treehouse kunnen gebruikt worden als:

 • Zitmeubel: Even terugtrekken en ontspannen op het werk of een boekje lezen. De wanden en het dakje van de zitmeubel geven u een gevoel van privacy waardoor u even rust kunt pakken en weer met frisse energie aan uw werkzaamheden kunt beginnen.
 • Werkplek: Met uw laptop even wisselen van uw traditionele werkplek in de speelse zitmeubels. Met of zonder bijzettafel kunt u aan de slag gaan in de akoestische werkplek Beachhouseakoestische werkplek Treehouse en Treehouse S. Of gewoon even een telefoontje plegen zonder dat uw omgeving de inhoud van het gesprek volledig kan horen.
 • Vergader-/overlegplek: Met zijn tweeën een overleg houden is mogelijk. In de Treehouse heeft u zelfs de keuze om aan een tafel te werken met de mogelijkheid om elektra en een beeldscherm toe te voegen. Door meerdere units tegenover of naast elkaar te plaatsen kunt u mooie opstellingen maken.
 • Schoolmeubel: Door het ontwerp van de huisjes zijn deze populair in scholen en bibliotheken. Hier kunnen kinderen samenkomen om te lezen, werken of lekker spelen.
Voordelen akoestiek

 

Treehouse met akoestische panelen

 

Beachhouse

Deze akoestische leesbank is ontworpen op basis van het concept Biophillic Design. Hierbij staat de combinatie van design, mens en natuur centraal. Dit is goed te zien door het gebruik van hout en het ontwerp van een strandhuisje. Privacy, akoestiek, maar ook enige transparantie zijn terugkerende elementen in de leesbank/werkplek. Door de opening in de zijwanden kan het lichtinval ook het gevoel van buiten ook naar binnen brengen.
Beachhouse en Treehouse zorgen voor een leuke werkplek waar u even ontspannen kunt zitten maar ook werken. De akoestische units zijn favoriet als akoestische overlegplek/ akoestische vergaderplek waar u prima met 2 mensen kunt zitten.

Akoestische overlegplek Beachhouse

 

 

Treehouse

Treehouse is ontworpen met het idee om het kind in u naar boven te halen. Het functionele meubelstuk is een warm, gezellig en veilige plek zowel voor volwassenen als voor kinderen.
De leuke werkplek is tot de puntjes uitgewerkt, de verfijnde en simpele lijnen zijn de basis onderdelen. Treehouse is één van onze modulaire meubels die tegelijkertijd ook mobiel is (net zoals Beachhouse).
U kunt de mobiele zitmeubel eenvoudig verplaatsen door middel van de robuuste wielen met rem, ondanks de grootte. Net zoals de Beachhouse zijn de elementen van Tree house zelf samen te stellen Als u een grote kantoortuin/open ruimte heeft, kan deze eenvoudig doorbroken worden door het plaatsen van de speelse huisjes Beachhouse en Treehouse.
De akoestische werkplek maakt elke kantoorinrichting weer spannend en speels. Treehouse is een opvallende meubel die voor een fijne afwisseling zorgt van de traditionele vergadertafels en werkplekken

Akoestische overlegplek Treehouse

 

Schoolmeubel

Samenstelling van speelse meubels

Met de keuze in verschillende houtsoorten en een breed scala aan kleuren en stofferingen kunt u Beachhouse en Treehouse geheel naar uw eigen smaak samenstellen. Laat de geluiddempende meubels opvallen in het interieur of juist mengen met de huidige (kantoor-)inrichting. De verrijdbare meubels horen bij een concept waarbij samenhang en harmonie centraal staan. Ze bieden een plek van rust en concentratie als u zich even wilt afzonderen, maar ook als overlegplek, een ontvangstplek, inspirerende werkplek of een plek voor kinderen als kindermeubel of als schoolmeubel.

Beachhouse

 • Houten of gestoffeerde buitenwand
 • Binnenwanden gestoffeerd

Treehouse

 • Houten of gestoffeerde buitenwand
 • Binnenwanden gestoffeerd

Optioneel Treehouse

 • Achterwand (Treehouse S)
 • Metalen frame voor beeldscherm
 • Tafel met melamine blad
 • Gestoffeerde poef
 • Media aansluiting

Waar kan ik de nieuwe meubels bezichtigen?

Ervaar het akoestische comfort van deze speelse meubels in onze showroom in Zeist. U kunt gerust binnenlopen of een afspraak maken om de overlegplekken te bekijken en proef te zitten. Wij hebben hier ook kleurstalen liggen zodat u de diverse mogelijkheden in het echt kunt bekijken. MV Kantoor is gevestigd op de Oude Arnhemseweg 23 in Zeist.

Showroom meubels

 

Treehouse werkplek

 

MV Kantoor is een ervaren projectinrichter uit Zeist. Wij denken graag met u mee en helpen met de inrichting van uw bedrijf of organisatie. Wij vertalen uw wensen naar een 3D tekening en nemen het volledige proces uit handen. Benieuwd welke bedrijven u al voorgingen? Bekijk onze projectpagina en lees onze referenties, klanten geven ons een 9,9! Neem contact op met onze klantenservice om een afspraak in te plannen.