Het Kennemer Lyceum is een middelbare school in Overveen (Haarlem). Door de komst van een nieuw gebouw, was er onder andere een nieuwe kantine inrichting nodig. Projectinrichter MV Kantoor is deze uitdaging aangegaan en heeft een ontzettend mooi en fris resultaat neergezet.

 

gezonde-kantine-inrichting-sinaasappel-treinbankengezonde-kantine-inrichting-sinaasappel-treinbankengezonde-kantine-inrichting-sinaasappel-treinbanken

SCHOOLKANTINE INRICHTING

MV Kantoor heeft in de afgelopen schoolvakantie deze leuke klus afgerond. Het inrichten van diverse nieuwe ruimtes waaronder de schoolkantine! Door intensieve samenwerking met de contactpersoon van de school, werd er geschikt en stevig kantinemeubilair uitgekozen. Met zorg werden de foto’s voor op de treinbanken en de zitelementen gekozen. In het traject maakte MV Kantoor steeds realistische 3D tekeningen, zo kreeg de school een beeld van hoe het eruit zou komen te zien. 

GEZONDE SCHOOL

Omdat deze school het label ’gezonde school’ heeft aangevraagd en de kantine gezonde producten aanbiedt, heeft MV Kantoor hier met de kantine-inrichting op ingespeeld door de zitbanken te voorzien van een vrolijke oranje sinaasappel print. Ook zijn er comfortabele treinbanken geplaatst, waar de leerlingen heerlijk op kunnen zitten als er een tussenuurtje is.

KANTINEMEUBELEN

Voor de kantinetafels- en stoelen is er gekozen voor een houtkleur, waardoor het geheel rustig blijft en een natuurlijke uitstraling houdt. De kantinestoelen zijn speels door het gebruik van verschillende houtkleuren. Er zijn verschillende zithoogtes gebruikt door o.a. hoge houten bartafels met houten barkrukken. De lampen met de geweven structuur passen goed bij het geheel. 

CONTACT

Benieuwd naar deze meubelen, op zoek naar een goede projectinrichter, meer informatie nodig of heeft u ook zo’n leuk project voor ons? Bel ons gerust via 030-691 25 25 of mail naar info@mvkantoor.nl.