Deze Hero 172H is een luxe/ergonomische bureaustoel van Interstuhl met hoge rugleuning, een vernieuwde techniek en nog belangrijker: de stoel is in de actie! De ergonomisch verantwoorde bureaustoel is nu verkrijgbaar voor € 749 in plaats van € 1308!

Wat is er zo speciaal aan deze held?

De Hero 172H van Interstuhl is voorzien van het autofittechniek mechanisme, waarmee de tegendruk van zitting en rugleuning zich automatisch aanpassen aan het lichaamsgewicht. Ben je licht, zwaar, lang of kort, de Hero past zich door het unieke synchroonmechanisme automatisch aan de gebruiker aan. Leuk detail: de techniek is helemaal weggewerkt in de stoel, dus je ziet er helemaal niets van. Iedereen tussen de 45kg en 120kg kan ARBO verantwoord op deze bureaustoel plaatsnemen. Bovendien is de Hero uitermate geschikt als bureaustoel voor lange mensen, de zitdiepte-instelling is nl. instelbaar tot een zitdiepte van 53 cm.

Bureaustoel met slank uiterlijk

De bureaustoel heeft een slank uiterlijk met een elegante zwart bespannen netweave rug. Ook is de stoel inclusief 4D verstelbare armleggers, zitdiepteverstelling, zwart kunststof voetkruis en is het een gasveer bureaustoel. Deze luxe stoel is geschikt als bijvoorbeeld een managerstoel of directiestoel. 

Meer weten?

De Hero 172H bureaustoel is uit voorraad leverbaar. Interesse of meer informatie? Bel ons op 030-691 25 25 of mail naar info@mvkantoor.nl. We hebben ook een showroom waar u de stoel uitgebreid kan uit proberen. Onze gespecialiseerde medewerkers helpen u graag!