Stijlvolle & geluiddempende oplossingen

Heeft u een akoestisch probleem, maar wilt u dit wel op een stijlvolle manier oplossen? Dan kunt u hippe akoestische producten aan uw interieur toevoegen die effectief de akoestiek verbeteren bij u op de werkvloer. Producten die voor een prettige akoestiek zorgen, hoeven niet alleen functioneel te zijn, maar kunnen ook esthetisch waardevol zijn. Van minimalistisch design tot aan opvallende statement pieces.

Een trend die wij momenteel veel zien in verschillende interieurs is het Biofilie design. Dit concept refereert naar de relaties tussen mens en natuur, verwerkt in een geluiddempende oplossing.
Wellicht klinkt het idee wat apart, maar uit diverse onderzoeken is gebleken dat het contact tussen mens en natuur (door elementen die de natuur weergeven), leiden tot minder stress, hogere productiviteit en een positieve gemoedstoestand. Dit in combinatie met een goede akoestiek, wordt uw werkomgeving vele malen beter.

Afhankelijk van uw akoestisch probleem, zijn er verschillende akoestische oplossingen die mogelijk zijn. MV Kantoor biedt een ruim en divers van stijlvolle en effectieve akoestische producten aan die de slechte akoestiek kunnen verbeteren!


Hippe akoestische producten Botanica en Pinna

Type akoestische oplossingen

Akoestische plafondpanelen

Akoestische plafondpanelen zijn een goede oplossing waarmee u ook direct een blikvanger rijker bent. Dit effect is vele malen groter als het meerdere panelen of juist hangende panelen zijn. Het voordeel van hangende panelen is, is dat deze een dubbelzijdige werking hebben, doordat er van beide zijden geluiden worden geabsorbeerd.

- Botanica
Het komt wel eens voor dat men de akoestiek probeert te verbeteren met planten. Met deze geluiddempende bladeren haalt u zowel een stijlvol als hoogwaardig akoestisch product in huis. Deze ‘bladeren’ reduceren hinderlijke galm aanzienlijk. De Botanica is ook mogelijk als wandpaneel of Totem.

- V-Flap
Dit hangend geluidsabsorberend paneel lijkt door de 2 vleugels op een vogel die zijn vleugels spreidt. Door het formaat van de panelen heeft het akoestische paneel een groot effect. Door meerde akoestische hangpanelen op te hangen, lijkt het net een zwerm vogels die naar hun volgende locatie vliegen.

-Hang over
Dit geluiddempend paneel heeft de vorm van een wolk. Door de 2 verschillende afmetingen met elkaar te combineren lijkt het alsof u in de openlucht aan het werk of vergaderen bent.

Akoestisch hangend paneel Botanica  Akoestisch plafondpaneel Botanica
 
€ 1.265 
meer informatie »
Akoestisch plafondpaneel V-flap  Akoestisch plafondpaneel V-Flap 
 
€ 555 
meer informatie »
Geluiddempende wolken Hangover Akoestisch plafondpaneel Hang Over 
€ 165 
meer informatie »

 

Akoestische wandpanelen & akoestisch behang

Naast het plafond is één van de grootste oppervlakten waar geluid weerkaatst wordt, de wanden. Deze bestaan meestal uit harde oppervlakten zoals beton, gips of glas. Om deze weerkaatsing te verminderen kunt u akoestische wandpanelen of muurpanelen plaatsen.

-Alberi
Met akoestisch wandpaneel Alberi wall en akoestische wandpanelen Alberi haalt u de natuur naar binnen. Deze panelen hebben de vorm van bladeren die u het gevoel geven alsof u zich in het bos waant.

- Pinna
De naam zegt het ook al een beetje, maar Pinna lijkt op de vin van een grote vis die net boven het water tevoorschijn komt. De akoestische vin heeft een uitstekende geluidsabsorptie en kan ook aan het plafond gemonteerd worden. 

- Buzziprint
Akoestisch behang met verschillende (natuur-)prints. Met deze rollen behang kunt u grote oppervlakten bedekken die de ruimte direct omtoveren tot een prachtige natuuromgeving.

Akoestisch wandpaneel Alberi Akoestisch wandpaneel Alberi Wall
€ 279 
meer informatie »
Akoestische wandpanelen Pinna Akoestisch wandpaneel Pinna
€ 1.220 
meer informatie »
Akoestisch behang met print Akoestisch behang Buzziskin Print
€ 629 
meer informatie »

 

Akoestische scheidingswanden

Zoekt u een manier om ruimtes te verdelen die tegelijkertijd ook geluiden absorberen? Dan is een akoestische scheidingswand een gepaste oplossing. De geluidswerende schermen zorgen voor een groter gevoel van privacy en een prettigere akoestische werkomgeving.

-BuzziCactus
Deze unieke akoestische scheidingswand brengt de hitte naar binnen. De geluidwerende staande panelen zijn mogelijk in verschillende cactus vormen uit de woestijn. Naast Buzzicactus kunt u ook kiezen voor de akoestische scheidingswand BuzziPlant.

-BuzziFalls
Deze akoestische scheidingswand is mogelijk in verschillende (natuur-)prints. De BuzziFalls is mogelijk aan het plafond, aan de wand of als u kiest voor BuzziFalls standing, vrijstaand op de vloer. Door meerdere panelen te combineren kunt u een geluidswerende schutting creëren.

-Alberi Free
Afkomstig uit de Alberi collectie, is Alberi Free een vrijstaand paneel dat lijkt op een boom door de lijnen in het akoestische scherm.

Akoestische totem Buzzicactus  Akoestische scheidingswand BuzziCactus 
€ 1.015 meer informatie »
Akoestische scheiding Buzzifalls Akoestische scheidingswand BuzziFalls 
€ 350 
meer informatie »
Vrijstaand akoestisch paneel Alberi Free Akoestische staand paneel Alberi Free 
€ 333 
meer informatie »

 

Akoestische overlegplekken en werkplekken

Als u graag in een rustige omgeving wilt vergaderen of werken zonder last van omgevingsgeluiden, dan is een akoestische werk-of overlegplek een effectieve en indrukwekkende aanvulling voor uw kantoorinrichting.

-Beachhouse
Een akoestische werkplek of een strandhuisje op wielen? De Beachhouse haalt buiten naar binnen door de houten elementen en het lichtinval. De akoestische unit kan gebruikt worden als stille overlegplek of als concentratie werkplek in combinatie met een bijzettafel. Een speels huisje met een knipoog naar de overdekte strandstoel.

-Treehouse
Hoog in de boom of gewoon op de grond. Met de treehouse maakt het niet uit waar u bent. Deze akoestische plek biedt een speelse geluiddempende oplossing in de vorm van een boomhut. De akoestische vergaderruimte kan opvallen in de ruimte of juist aansluiten bij het interieur. De beachhouse en Treehouse zijn binnenkort in onze showroom te bezichtigen

-Chalet
Flexibele vergaderruimte geïnspireerd op de houten huisjes waar u in de zomer kunt verblijven en van de natuur kunt genieten. Deze geluiddempende werkruimte kunt u zelf inrichten met uw eigen meubels. De houten panelen creëren een semi-privaat toevluchtsoord. Deze rustige vergaderplek is een elegante, maar eenvoudige overlegplek die u in diverse interieurs kunt plaatsen.

Akoestische overlegplek Beachhouse  Akoestische werkplek Beachhouse 
 
€ 4.614 
meer informatie »
Akoestische vergaderplek Treehouse  Akoestische vergaderplek Treehouse 
 
€ 4.294 
meer informatie »
Stille werkplek Chalet Overlegplek Chalet 
€ 6.319 
meer informatie »

 


Meer hippe akoestische producten

Bent u op zoek naar meer hippe akoestische producten, maar die buiten het Biophillic design thema vallen? Geen probleem. Ook dan heeft MV Kantoor een ruim assortiment in akoestische producten die uw akoestiek probleem kunnen verbeteren. Wilt u meer advies over akoestiek? Neem gerust contact met ons op. Onze deskundigen staan paraat om uw vragen te beantwoorden.

 

Hippe akoestische oplossingen

 

                     BuzziGrid »                                                        Acoustic peak »                                                      BuzziPleat »
MV Kantoor is een ervaren projectinrichter uit Zeist. Wij helpen met de inrichting van kantoor, kantine, ontvangst of vergaderruimte en het oplossen van uw akoestische problemen. Van een bescheiden kantoor tot grote organisaties verzorgen wij passende meubels en akoestische oplossingen. Wij vertalen uw wensen naar een 3D tekening en nemen het volledige proces uit handen. Benieuwd welke bedrijven u al voorgingen?
Bekijk onze projectpagina en lees onze referenties, klanten geven ons een 9,9! Neem contact op met onze klantenservice om een afspraak in te plannen