Projectinrichting en kantoorinrichting door MV Kantoor

MV Kantoor verzorgt projectinrichting op maat. Samen inventariseren we de wensen en zetten deze om in een ontwerp.

Bij het inrichten van een project kan het gaan om verschillende ruimtes. Denk aan een (bedrijfs)kantine, kantoor, school, entree, praktijk of zorginstelling. Het uitgangspunt is altijd dat de inrichting bijdraagt aan het succes van de organisatie. Een duurzame, ergonomische en representatieve omgeving die past bij de visie en de mensen.

We zorgen voor de meubels, inrichting en afstyling. Bij de levering wordt alles netjes op de juiste plek gezet, klaar voor gebruik. We werken samen met veel verschillende fabrikanten en merken, zo leveren we altijd een unieke projectinrichting afgestemd op jullie wensen. Ook maatwerk binnen het project is mogelijk, een pantry of receptiemeubel op maat kan het verschil maken.

We werken voor kantoren, scholen en zorginstellingen. Bekijk hieronder een aantal projecten die wij in de afgelopen tijd hebben opgeleverd.

 

Kantoorinrichting Timeff

Het kantoor van Timeff heeft uitzicht over de skyline van Rotterdam. De kantoorinrichting moest dus al net zo spectaculair zijn.

Door het kantoorpand zijn diverse stoelen van Interstuhl te vinden. De Vintage bureaustoelen en vergaderstoelen passen door het ergonomische design en statige chromen onderdelen goed in het interieur. De Kinetic krukken bij de hoge vergadertafel hebben een cognac kleurige leren bekleding en combineren goed bij de zwarte vergadertafel. Verder is er ruimte voor interviews of kort overleg in de comfortabele HUB sofa en fauteuils. De hoge achterzijde van de leren bank is uitgerust met verlichting.Dit is ideaal bij het filmen van interviews.

Voor een gezonde werkdag kunnen ze de bureaustoel afwisselen met een bureaufiets. Mét uitzicht over Rotterdam.
Rustig (video)bellen kan in de gesloten akoestische belcellen. Deze zijn van alle gemakken voorzien zoals ventilatie, automatische verlichting, elektra en werkblad.

Er zijn ook verschillende maatwerk meubelen te vinden in de kantoorinrichting zoals een houten media kast in de vergaderruimte en pantrymeubel in de keuken.

Kantoorinrichting Timeff

Kantoorinrichting Timeff Rotterdam

 

Overlegplek Timeff Rotterdam

Overlegplek met leren bank en fauteuil

 

Aula Hervormd Lyceum West

Het ontwerpproces voor de gloednieuwe aula van middelbare school Hervormd Lyceum West in Amsterdam was een feestje. Hier konden we aan de slag met een fris kleurenpallet van blauw, rood, oranje, geel, groen en blauwtinten.

De wens was om zoveel mogelijk plekken te creëren waar leerlingen in kleine groepjes kunnen werken en overleggen. Leerlingen kunnen plaatsnemen op de treinbanken in diverse kleuren en maten. Met de stroompunten in de plint van de treinbanken en stevige kolomtafels hebben ze alles bij de hand. Daarnaast is er extra plek op de trap gecreëerd door middel van trapkussens.

Stevigheid en duurzaamheid van de meubels is belangrijk in een school. Daar komen de sterke eigenschappen van de treinbanken, tafels en kussens goed van pas.

Zowel de leerlingen als docenten zijn dolenthousiast over het resultaat.

" MV kantoor heeft ons met deskundig advies, constructief meedenken en goede service geweldig geholpen bij het kleur geven van onze aula."
Hervormd Lyceum West

Aula Hervormd Lyceum West

Gekleurde treinbanken voor de aula

 

Trapkussens Hervormd Lyceum West

Trapkussens op maat voor Hervormd Lyceum West

 

Kantoorinrichting T-Mobile

Een nieuw directiekantoor voor T-Mobile in het Haagse hoofdkantoor. De veelzijdige en representatieve ruimte is ingericht met kwalitatieve meubelen.

Een massief houten bureau en vergadertafel met stalen onderstel geven karakter aan het kantoor. Daarnaast zijn er maatwerk kasten gefabriceerd in dezelfde uitstraling als de tafels.Comfortabel zitmeubilair maakt de werkplek compleet.

Voor het kantoor is een aanlandplek gecreëerd met een grote tafel en gekleurde poefjes.Een ideale plek voor een kort telefoongesprek of om even de laptop open te klappen. De open vakkenkast zorgt voor een sfeervolle afscheiding tussen de andere werkplekken.

" Het is altijd heel prettig samenwerken, met een duidelijke inzage in levertijden, en er wordt goed meegedacht in mogelijke opties voor de ruimtes. Top gedaan!"
T-Mobile

Kantoorinrichting T-Mobile

Maatwerk directiekantoor voor T-Mobile

 

Vergadertafel T-Mobile

Aanlandplek bij T-Mobile 

 

Kantine inrichting Aqua look

Onlangs hebben we dit mooie project opgeleverd. Naast de kantineruimte heeft ook de meeting room en receptie een make-over gekregen.

Voor Aqua look, kwekerij en groothandel in aquarium en vijverplanten is er gekozen voor verschillende zithoeken in natuurlijke kleuren. Medewerkers kunnen ontspannen plaatsnemen aan de grote Dock tafel, compleet met sfeervolle lampen. Of aan één van de zitjes met donkere Sherwood tafelbladen gecombineerd met comfortabele Babila stoelen en Caro banken.
De cognac kleurige kunstleder is extreem sterk, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken.

Vanuit de kantine is er een mooie doorkijk naar de vergaderruimte. De kamer is voorzien van een grote vergadertafel en stoelen met een sledeframe.De mooie fotowand is een echte blikvanger in de ruimte.

Bij binnenkomst krijgen medewerkers en bezoekers een warm welkom door de frisgroene moswand met logo. Door de mossenmix van donker en licht trekt de groene muur meteen de aandacht.

Een groene een duurzame inrichting waar Aqua look jarenlang plezier van gaat beleven.

" Het was fijn om “ontzorgt” te worden bij de inrichting van onze bedrijfsruimtes. We konden de totale inrichting van stoelen en tafels tot luxaflex en lampen overlaten aan MV Kantoor. Ik heb de samenwerking als heel prettig en professioneel ervaren. Er werd goed meegedacht, er waren korte lijnen en er kwamen een aantal leuke, verrassende ideeën uit. Ik vond het zelf moeilijk om de ruimte efficiënt in te delen, maar jullie kwamen met een aantal goede suggesties. Er zijn voldoende zitplaatsen gecreëerd en er is voldoende loopruimte overgebleven. Wij zijn er heel blij mee!"
Aqua look

Kantine inrichting Aqualook

Bedrijfskantine inrichting Aqua look

 

Inrichting bedrijfskantine voor Aqualook

Sfeervolle kantine voor Aqua look

 

Schoolinrichting Sterrenschool Zevenaar

Wie rondloopt in De Sterrenschool Zevenaar weet meteen, dit is een unieke basisschool.
Bij een unieke school hoort een bijzondere inrichting. Zo kunnen leerlingen vanaf de 1e verdieping naar beneden via de glijbaan of spelen in de gymzaal, die ook nog eens mooi is om naar te kijken.

In de leerpleinen zijn verschillende zitelementen te vinden. Zoals geometrische ziteilanden, zitballen en konijnen stoeltjes in gedempte kleurtinten. De modulaire slingerbank is een ware blikvanger in de open ruimte. Speciaal bij de bank Bullseye is dat er “gewoon” op gezeten kan worden of meer speels en ontspannen op de half afgeronde zijde.

De teamruimte is gevuld met ronde tafels in combinatie met kunststof stoelen en wiebelkrukjes. Het vaste kleurenpalet is overal terug te vinden in de school, zo is de inrichting tot in de puntjes gestyled.

" Bedankt voor jullie tijd en aandacht waarbij jullie voor onze unieke school echt in mogelijkheden en out of the box hebben gedacht! Heel fijn contact gehad."
De Sterrenschool Zevenaar

Schoolinrichting Sterrenschool Zevenaar

Schoolinrichting Sterrenschool Zevenaar

 

Projectinrichting school Sterrenschool Zevenaar

Modulaire bank in de Sterrenschool Zevenaar

 

Neem contact op voor interieur advies
Hulp nodig bij een projectinrichting? Of op zoek naar advies over producten? Bij MV Kantoor denken we graag mee met interieurvragen. We komen met een advies op maat en nemen de volledige projectinrichting uit handen.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek »