Een kantoorinrichting die gezien mag worden!

Heb jij soms ook moeite met concentratie en gebrek aan inspiratie op de werkplek? Een geheim om hier van af te komen is een instagrammable kantoorinrichting. Of te wel een mooie werkplek die zodanig is ingericht dat werknemers geïnspireerd raken en gestimuleerd worden om te werken. (En dat stiekem ook gefotografeerd mag worden)

Een kale of juist een hele drukke werkomgeving kan ervoor zorgen dat medewerkers minder productief zijn en moeite hebben om zich te concentreren. Een instagramproof interieur is tegenwoordig een ware trend die de standaard interieurs de deur wijst. Niet alleen thuis of in horecagelegenheden, maar ook op kantoor.
Het recept? Tropische elementen, combinatie van verschillende kleuren en het contrast van zachte en harde materialen.

In·sta·gram·ma·ble - "Term used to describe something that is worth sharing on Instagram.”

Instagrammable kantoorinrichting
Stijlvolle kantine inrichting

 

(Tropisch) behang met print

Een opvallend behang op kantoor zorgt voor een indrukwekkende look dat iedere ruimte direct opfleurt en voor extra sfeer en beleving zorgt.
Een blanco muur biedt geen inspiratie. Laat je dus inspireren door creatief behang en verhoog de productiviteit! Een mooie muur op kantoor kan gerealiseerd worden door geprint behang, maar kan ook op andere manieren gedaan worden. Lees meer over mooie muren bij u op de werkvloer. Realiseer een sfeervolle kantoorinrichting met unieke wanddecoratie.

Planten

Wat uiteraard bijdraagt aan de exotische sfeer van de creatieve kantoorinrichting, zijn (tropische) planten. Kantoorbeplanting maakt het interieur op werk compleet. Planten op kantoor zorgen niet alleen voor meer groen en zien er stijlvol uit, maar zijn ook bevorderlijk voor de lucht kwaliteit en productiviteit van werknemers.  


Combinatie van verschillende kleuren

De kleur van 2019 is Living Coral. Deze kleur zie je dit jaar op veel gebieden terug, maar zeker ook in het interieur.
Het mooie aan deze kleur is dat het een felle kleur is die energie uitstraalt, maar tegelijkertijd zachte ondertonen heeft. Deze natuurlijke kleur kan uitstekend gecombineerd worden met vele andere kleuren. Naast de koraal kleur, zien we ook de combinatie van roze, paars en groene tinten in interieuren terug. (Dit zijn overigens de trend kleuren van de afgelopen 3 jaar.) Goud en rosé goud zijn ook gewilde kleuren in een instagramwaardig interieur.

Contrast van zachte en harde materialen

Comfort in een werkomgeving is ook belangrijk voor de medewerkers. We zitten namelijk merendeel van de dag. Is het niet achter ons bureau, dan is het aan een vergadertafel of in de bedrijfskantine.
Een echte instagram proof zitting is van een fluwelen stoffering. De fluwelen bank of fluwelen stoel voelt heerlijk zacht aan en is vaak gecombineerd met stalen pootjes die voor een mooi contrast zorgen in de kantoorinrichting. Vergader comfortabel in een luxe en stijlvolle zitting.

Niet alleen fluwelen of verlours meubels zorgen voor dat mooie contrast, maar ook de combinatie van hout en staal. Deze industriële stijl is al jarenlang een favoriet in vele interieurs en zeker ook in kantoorinrichtingen. Denk aan industriële vergadertafels met solide stalen tafelpoten met een eiken boomstamblad of een mooie stalen kantoorkast met houten elementen zoals de Flexwall.

 

Trend kleuren interieur

 

Stijlvolle kantoorinrichting

Aparte verlichting

De juiste verlichting op kantoor is bepalend voor de productiviteit. Het zorgt niet alleen voor een betere concentratie, maar ook voor het welzijn van de medewerkers. Kantoorlampen die zo dicht mogelijk op natuurlijk licht lijken, zijn het beste voor visueel comfort en de werkprestaties.
Door dit in een stijlvolle en unieke verpakking te doen, heeft de verlichting naast functie ook een estehtische toevoeging aan het kantoorinterieur. Kies uit trendy bureaulampen, hanglampen, vloerlampen, wandlampen of voor akoestische verlichting voor een geluiddempende werking.

 

Hanglampen plafond

 

Akoestisch plafondverlichting kantoor

 

Kantoorverlichting

 

Wil jij ook een oogstrelend interieur dat op sociale media gezien mag worden, ben je trots op uw werkplek? Laat het zien!
Hebben jullie misschien toch wat hulp nodig of zijn nog op zoek naar inspiratie? Neem dan een kijkje op onze webshop voor stijlvol kantoormeubilair of op onze projectenpagina voor bedrijven die jullie voorgingen.

MV Kantoor is een ervaren projectinrichter uit Zeist. Wij denken graag met u mee en helpen met de inrichting van uw organisatie. Wij vertalen uw wensen naar een 3D tekening en nemen het volledige proces uit handen.  Lees onze referenties, klanten geven ons een 9,9! Neem contact op met onze klantenservice om een afspraak in te plannen.