Ontdek de stijlvolle mogelijkheden van modulaire zittingen met Team

Breng diverse activiteiten van medewerkers, bezoekers en klanten bij elkaar in één Team-zitopstelling. Team is een 360° concept waarin elke functie van uw werkomgeving en behoeften zijn geïntegreerd, gericht op het huidige werkklimaat.
Wat uw visie voor het interieur ook is, Team sluit hier naadloos op aan.

Modulaire zittingen bestaan uit losse componenten die met elkaar gecombineerd kunnen worden om zo uw gewenste zitopstelling te creëren en het uiterste uit elke ruimte te halen. Het voordeel van de Team modulaire meubels is dat de mogelijkheden eindeloos zijn en u de zittingen makkelijk naar uw eigen smaak kan samenstellen.
Team kunt u van alle gemakken laten voorzien zoals elektrificatie, brochurehouders en andere accessoires. De Team zitsystemen zijn een modern concept die bestaan uit stijlvolle, representatieve en comfortabele meubels die ware blikvangers in uw kantoorinrichting zijn en de ruimte volledig benutten. Door de actieve zit blijft u een goede zithouding behouden zonder enige comfort te verliezen.

Team bankopstelling

 

Waar kan ik uit kiezen?

Het samenstellen van een Team zitelement is eenvoudig, maar doordat de mogelijkheden eindeloos zijn, kan het soms lastig zijn om door het bomen het bos te zien. Om het voor u gemakkelijk te maken zijn de Team onderdelen waaruit u kunt kiezen onderstaand op een rijtje gezet:

  • Rugleuningen
  • Panelen
  • Opstelling
  • Accessoires
  • Stofferingen en kleuren

Samenstellen van stijlvolle zitopstellingen

Werkplek

De standaard werkplek in een kantooromgeving bestaat meestal uit bureaus en bureaustoelen. Soms kan de concentratie wegslippen als u een langere tijd achter het bureau zit. Een verandering van omgeving kan hierbij helpen. Het plaatsen van een teambank opstelling in een kantoortuin biedt medewerkers een comfortabele werkplek die van allerlei gemakken is voorzien.
Door stroompunten aan de voorzijde van de bank toe te voegen en gebruik te maken van de Team laptoptafel en/of een tafelblad naast of tussen de zittingen, is dit een aangename en geschikte werkplek. Door de comfortabele zitjes en andere omgeving kunt u vaak ook creatiever te werk gaan.

Overlegplek

Comfortabel overleggen met alle benodigde voorzieningen? Dan is ook de Team-opstelling een creatieve vergaderplek waar de uitwisseling van ideeën en creativiteit worden gestimuleerd. Het modulaire meubelsysteem zorgt al snel voor een informele en comfortabele setting wat aan een vergadertafel minder snel het geval is.

Modulaire meubels

 


Ontvangstruimte

Een goede indruk maakt u maar één keer. Met de Team wachtbanken maakt u geheid een verpletterende eerste indruk. Kies kleuren die bij uw huisstijl passen en kleedt de opstellingen aan met brochurehouders met lectuur voor uw bezoekers, plantenbakken voor wat groen en elektrificatiemogelijkheden zodat klanten hun telefoons en/of laptops kunnen opladen terwijl zij comfortabel wachten.


Ontmoetingsplek

Een zithoekje in een kantoortuin nodigt al snel uit om plaats te nemen en even tot rust te komen. Ontspanning op de werkvloer is belangrijk zodat u vervolgens weer productief te werk kunt gaan. Een plek die geschikt is voor een gesprek, om pauze te houden of een belletje te plegen. Met de Team opstelling is het allemaal mogelijk.

Kantinebanken Team

 

Voor de dynamische werkomgeving

Dus Team is the way to go! U kunt creatief originele designs creëren voor een ontvangst, lounge, kantine of open kantoor. De meubelen zijn flexibel inzetbaar, multifunctioneel en esthetisch waardevol. Ze zijn voor elke ruimte geschikt en kan eenvoudig gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Hierdoor zijn de schaalbare zitoplossingen ideaal voor de dynamische kantoorinrichtingen. Er kunnen plekken gecreëerd worden die ongestoord werken, maar ook ontspannen, overleggen en creativiteit en ideeën met elkaar uitwisselen stimuleren. Iedereen wilt toch een werkomgeving die bevorderlijk is om te werken?

Ziet u zo’n opstelling wel in uw interieur staan? Bestel de Team meubelen dan op onze site of neem contact met ons op voor andere opstellingen. Ook bij vragen staan wij paraat om u te helpen. Neem een kijkje op onze projectenpagina voor Teamopstellingen die zijn ingezet.