Ergonomische wiebelkruk voor o.a. de werkplek

Een volledige werkdag op een bureaustoel/eetkamerstoel zitten is hartstikke ouderwets en laten we niet vergeten volgens het artikel: zitten is het nieuwe roken, slecht voor de gezondheid.

De ergonomische kruk van Interstuhl bevordert het dynamisch zitten en flexibiliteit. Up is een goede uitkomst van het contrast tussen het zitten en bewegen in. Dit komt omdat de Upis1 een rond gevormde voet heeft die u de flexibiliteit biedt om alle richtingen op te gaan. Zo kunt u tijdens het zitten bewegend werken en blijft u gestimuleerd om een actieve zithouding aan te nemen en aan te houden.


De dynamische kruk is volledig van kunststof en bestaat 50% uit gerecycled materiaal.
De kruk biedt kwaliteit en duurzaamheid, met een garantie van 10 jaar.

De comfortabele kunststof kruk heeft een zachte en ergonomische zitting. De Interstuhl wiebelkruk is in hoogte verstelbaar. Dit kunt u eenvoudig doen door enkel aan de handgreep die onder de zitting van de kruk zit, te trekken. De kruk is mogelijk in frisse kleuren.

Up is een zeer gebruiksvriendelijke kruk, mede dankzij de traploze verstelling, het lichte gewicht en stabiele constructie.

Ervaar de voordelen van Kruk Upis1

  • Flexibele zitting
  • Ergonomisch
  • In hoogte verstelbaar (van 45-63cm)
  • Licht in gewicht
  • Eenvoudig verplaatsbaar
  • Geschikt voor jong en oud, klein en lang
  • Afwisseling van uw stoel
  • Anti-slip voet
  • 10 jaar garantie

Ergonomische kruk Up

Gebruiken voor thuiswerken of op kantoor?

Beide! Of u nu momenteel thuis aan het werk bent of gewoon op kantoor achter de werkplek zit, de functionele metgezel in het dagelijks leven houdt uw lichaam flexibel. Omdat u in beweging blijft, bevordert dit ook het concentratievermogen doordat uw bloedsomloop goed in gang blijft.

Daarnaast is de Kruk Upis1 een ideale toevoeging voor de thuiswerkplek omdat deze weinig ruimte in beslag neemt. Door de vrolijke kleuren misstaat de ergonomische kruk zeker niet in het interieur.

De kunststof kruk wordt tevens gebruikt voor andere doeleinden, er zijn geen grenzen tussen werk- en woonruimte. Biedt met Up een spontane zitmogelijkheid, een zitting voor aan de vergadertafel, bij informele besprekingen of gewoon voor thuis bij het gebruik in de vrije tijd.

Liever meer comfort? Kies de dynamische kruk met een bijpassende Up kussen

Wiebelkrukken Upis1

Gezonde werkplek

Tijdens het werken wilt u zich kunnen concentreren op de dingen waarmee u bezig bent en niet telkens denken aan de last die u heeft aan uw nek, schouders, rug of benen. Daarnaast kan dagelijks veel zitten er op langer termijn voor zorgen dat u meer risico loopt op hart- en vaatziekten of diabetes.

Door een aanpassing te doen door bijvoorbeeld af te wisselen van uw bureaustoel met de flexibele kruk, blijft u meer in beweging en behoudt u een ergonomische zithouding achter uw bureau.
De kruk stimuleert de actieve zithouding en maakt bewegen mogelijk.

Combineer met zitsta bureau

Wilt u nog een stap verder gaan, dan kunt u een verstelbaar zit sta bureau nemen. Bent u even klaar met het zitten, dan kunt u de kruk ook eenvoudig aan de kant zetten zonder last te hebben van gebrek aan ruimte door de grootte van de Up en u kunt staand werken achter uw bureau.
Voor de juiste hoeveelheid afwisseling wordt er een halfuur per uur staand werken achter het zit sta bureau besteedt.

Bestel ergonomische kruk Up in uw favoriete uitvoering!

Up is een multifunctionele zitoplossing voor zittend bewegen tijdens het werken. Door het innovatieve ontwerp past de kantoorkruk in elke ruimte en valt op door zijn opvallende handgreep.

Kruk Up is een favoriet en heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Zolang voorradig, binnen 1 week geleverd (zitkussen ca. 1-2 weken). Prijs per stuk is €129,- excl. BTW.


Blijf in beweging met Kruk Upis1 van Interstuhl.

Interstuhl krukken kantoor

Heeft u vragen over de ergonomische Kruk Up? Neem gerust contact met ons op voor informatie. MV Kantoor is een ervaren projectinrichter uit Zeist en creëren al jaren de mooiste werkomgevingen en kantine inrichtingen. Bekijk onze projectenpagina voor interieur inspiratie. Benieuwd wat men van ons vindt? Eerlijke beoordelingen leest u hier.