Maak kennis met de Tion bureaustoel

De Tion bureaustoel van het Scandinavische merk HÅG is flexibel, duurzaam en echt een stoel voor de wereld van nu. Geschikt voor de thuiswerkplekken tot aan de moderne dynamische (circulaire) kantoorinrichtingen. Deze stoel maakt het mogelijk dat u op iedere plek een gezonde en productieve werkplek kunt maken.

Naast zijn elegante vormgeving zorgt de duurzame bureaustoel ervoor dat u tijdens het zitten in beweging blijft. De natuurlijke en intuïtieve bewegingen worden gestimuleerd gedurende de werkdag waardoor u fit en productief blijft. 

Bekijk hier alle bureaustoelen van HAG.

Kenmerken van HAG Tion

  • Geheel zelf samen te stellen
  • Bestaat 71-75% uit gerecyclede materialen
  • Alle onderdelen zijn demonteerbaar en te scheiden
  • Laagst CO2 voetafdruk van de HÅG collectie
  • Licht in gewicht
  • Stijlvol design
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Ergonomische zitting

Een passende stoel voor iedere werkplekTion duurzame bureaustoelen

Functies van de HAG bureaustoel:

  • Gepatenteerde HAG in Balance mechanisme (volledige bewegingsvrijheid): een balans zitting waaruit u met het grootste gemak uw bewegingen kunt aanpassen en de gewenste zithoek kunt kiezen en kunt controleren door de druk te verminderen of te zetten d.m.v. uw voeten die u op het voetkruis kunt zetten. U heeft geen hendel te gebruiken.
  • Zithoogte verstelling  (diverse gasliften voor verschillende zithoogtes)
  • HÅG inBalance® bewegingsmechanisme (zorgt ervoor dat de stoel al uw bewegingen volgt en ondersteunt en u helpt gezond, actief en productief te blijven)
  • Draaibaar
  • Universele wielen (voor harde en zachte ondergrond)

Duurzaamheid

Deze circulaire stoel bestaat 71-75% uit gerecycelde en renewable materiaal. Hierdoor is één van de meest duurzame stoelen van HÅG die helpt om de impact op het klimaat te verminderen.
De duurzame bureaustoel bestaat 94% uit post-consumer plastic in de kunststof zitting en rugschaal.
97-98% is gerecycled aluminium en duurzaam gewonnen hout.

Met deze verantwoordelijke materialen is de stoel ontworpen met zo min mogelijk componenten.  Ze bevatten alleen onderdelen die echt nodig zijn en zijn daardoor licht in gewicht.

Er is geen gebruik gemaakt van lijm en nietjes. Dit maakt het makkelijk om de stoel te demonteren voor recyclen.

De onderdelen die zijn geproduceerd hebben een lange levensduur. De stoel heeft een 10 jaar garantie, maar de belangrijkste onderdelen zijn gemaakt om langer mee te gaan.

Deze maatregelen maken het dat deze stoel een drastisch verkleinende CO2 voetafdruk heeft. Het is één van de CO2-efficiënte stoelen.

Met de Tion stoel kunt u overal productief staan en geheel zelf samenstellen en aanpassen aan uw werkplek en werken wetende dat u een uitstekende duurzame keuze heeft gemaakt. Verduurzaam uw kantoor met de Tion collectie.

 

Recyclebare bureaustoel  HAG TION KUNSTOF
 
€ 329 
meer informatie »
Tion bureaustoel kopen  HAG TION MET STOF
 
€ 405 
meer informatie »
Houten bureaustoel Hag design HAG TION HOUT
€ 734 
meer informatie »
Bureaustoel hout Tion  HAG TION HOUT MET STOF
 
€ 643 
meer informatie »
Bureaustoel duurzaam zwart Tion  HAG TION MET STOF
 
€ 405 
meer informatie »
Circulaire bureaustoel met armleuningen Tion HAG TION GESTOFFEERD
€ 449 
meer informatie »

Verklein uw CO2 voetafdruk met TION

Kies voor een uniek duurzaam zitmeubilair met de Tion bureaustoel. De comfortabele stoel is baanbrekend in zijn ontwikkeling en vindt door zijn formaat en veelzijdigheid overal een plek waar u productief en comfortabel kunt werken.

Bestel de kleurrijke en klimaatbewuste Tion stoel.

Meest recente nieuwsberichten:

Terugkeren op kantoor: verbeter de akoestiek voor uw medewerkers
Hybride werken
Waarom een ergonomische wiebelkruk op kantoor of school?
Kijk met ons mee naar projecten uit 2021

MV Kantoor is een ervaren projectinrichter uit Zeist. Wij helpen u ook graag met de inrichting van kantoor, kantine, ontvangst of vergaderruimte. Van een bescheiden kantoor tot grote organisaties verzorgen wij passende meubels. Wij vertalen uw wensen naar een 3D tekening en nemen het volledige proces uit handen. Benieuwd welke bedrijven u al voorgingen? Bekijk onze projectpagina en lees onze referenties, klanten geven ons een 9,3! Neem contact op met onze klantenservice om een afspraak in te plannen.