De favorieten op een rijtje

In de afgelopen 35 jaar heeft MV Kantoor u mogen voorzien van mooie en functionele producten. Producten waar u naar op zoek was. Graag zetten wij de meest populaire en verkochte producten van de afgelopen jaren voor u op een rijtje.

Treinbanken

Een favoriet van ons en vele anderen. En dat is natuurlijk ook helemaal niet zo gek, want de treinbanken zijn uitermate comfortabel en enorm veelzijdig. De treinbank onderscheidt zich door de hoge kwaliteit van materiaal en het uitstekende zitcomfort. De zitbank heeft een ergonomische vorm en is gevuld met brandvertragend koudschuim.

U kunt ze in verschillende maten kiezen, in een specifieke opstelling, in een passende stof of kleur of zelfs met een print of een eigen logo.

Laat uw merkidentiteit terugkomen door een kleur te kiezen dat bij uw huisstijl past of laat uw logo terugkomen.

Treinbanken zijn een favoriet in:

 • Scholen
 • Zorginstellingen
 • Hotels
 • Kantoren
 • Vliegvelden
 • Openbare ruimtes
 • Kantines en horecagelegenheden

Bekijk de treinbanken collectie >>>

Enkele treinbank  Enkele treinbank
 
€ 777 
meer informatie »
Dubbele treinbank  Dubbele treinbank
 
€ 1.235 
meer informatie »
Treinbank met print Treinbank met print
€ 950 
meer informatie »

Alfa & Oscar stoelen

Naast de comfortabele treinbanken wordt er ook vaak gekozen voor de Oscar en Alfa stoelen. Waarom? Door hun zeer hoge zitcomfort en mooie prijsverhouding.

Met de Alfa en Oscar stoelen kunt u ook alle kanten op, kies het type frame, zitting, materiaal en kleur. De Alfa komt goed tot zijn recht als vergaderstoel. Door het prettige zitcomfort, bredere zitting en mooie uitstraling kunt u comfortabel vergaderen.

Bekijk de Alfa collectie >>>

De Oscar is door zijn sterke eigenschappen van het materiaal een veel gekozen stoel in bedrijfskantines, maar absoluut ook in scholen. Ze zijn makkelijk in onderhoud, stapelbaar en stevig. Eigenschappen die voor een kantine en een school van groot belang zijn.

Bekijk de Oscar collectie >>>

Alfa stoel  Alfa stoel
 
€ 189 
meer informatie »
Oscar stoel  Oscar stoel
 
€ 172 
meer informatie »

Akoestiek

De afgelopen 10 jaar is de vraag naar goed akoestisch materiaal enorm gegroeid. Het begon allemaal bij de open kantoortuinen wat voor transparantie op de werkvloer zorgde. Dit resulteerde in geluidsoverlast in de kantoorruimte. Maar ook in vermoeidheid bij de werknemers en concentratieproblemen. De oplossing is het toepassen van voldoende en kwalitatief akoestisch materiaal dat de geluiden opvangt en dempt voor een prettige werkomgeving.

De akoestiek verbeteren is mogelijk met producten zoals deze favorieten:

 • Akoestisch vrijstaande panelen: zijn ideaal om een kantoorruimte op te delen en voor privacy. De scheidingswanden zijn flexibel in gebruik doordat u ze eenvoudig kunt verplaatsen. 
 • Akoestische bureaupanelen: deze privacyschermen zijn met verschillende montagemogelijkehden te kiezen. Een favoriet is met bladklemmen voor eenvoudige montage. De akoestische panelen zorgen voor privacy rondom uw werkplek, maar ook voor meer rust als u werkt en telefoneert.
 • Akoestische (hangende) plafondpanelen: Nog een eenvoudige manier om de ruimte op te delen, de akoestiek te verbeteren op een stijlvolle manier is m.b.v. akoestische plafondpanelen zoals BuzziFalls en Mesh. Deze panelen zijn een favoriet door de keuze in fraaie prints, maar ook door de multifunctionaliteit. U kunt de ruimte eenvoudig opdelen, zorgt voor een gevoel van privacy, dempt geluiden en heeft een esthetische waarde.
 • Snowsound panelen: Deze veelzijdige panelen zijn voorzien van unieke geluidsabsorberende eigenschappen wat deze collectie een uitstekende akoestische oplossing maakt. Met zijn zeer hoge absorptievermogen staat dit paneel garant voor het oplossen van uw akoestiek probleem.
  • Flexibele montagemogelijkheden
  • Zeer hoog absorptievermogen
  • Kleurechte Trevira CS bekleding
  • Multifunctioneel toepasbaar
  • Paneeldikte slechts 35mm
  • Licht van gewicht
  • Dubbelzijdige absorptie
  • Hoogwaardig materiaal
  • 100% gif en allergie vrij
  • Brandwerend
  • Volledig recyclebaar

Bekijk de akoestiek collectie >>>

Vrijstaand akoestisch scherm   Akoestisch paneel vrijstaand
 
€ 188 
meer informatie »
Akoestisch bureaupaneel  Akoestisch bureaupaneel
 
vanaf € 177 
meer informatie »
Akoestische plafondpanelen kantoor Akoestisch plafondpaneel Mesh
€ 405 
meer informatie »

Bureaustoelen, bureaus & tafels

Tot slot de ergonomische bureaustoelen, bureaus en tafels. Deze meubelen zijn ontbreekbaar in een kantoorinrichting en voor uw eigen werkplek. 

Ergonomische bureaustoelen: onze bureaustoelen kenmerken zich door de kwaliteit, ergonomie, comfort en design. Wij zijn trots leverancier van o.a. Interstuhl en Flokk met de Scandinavische Hag stoelen.

Bureaus: verstelbare bureaus zoals slinger bureaus en elektrische zit sta bureaus zijn een must voor een gezonde werkplek. Met nadruk de zit sta bureaus omdat u hiermee kunt variëren tussen zittend en staand werken. De hele dag zitten achter uw bureau is natuurlijk niet goed voor uw gezondheid. Door het zitten meerdere malen per dag te onderbreken vermindert u nek-, schouder- en rugklachten, verbrandt u meer calorieën en verbetert u de productiviteit. Lees hier meer als veel zit per dag en u meer over staand werken wilt weten.

Tafels: bij MV Kantoor kunt u tafels zelf samenstellen door te kiezen in afmeting, materiaal en kleur. Maar u kunt ook een eigen tafel samenstellen door losse tafelbladen te combineren met tafelonderstellen zoals kolompoten of industriële poten. Zo creeërt u uw eigen unieke tafel dat bij uw interieur past. Daarnaast is de Bridge de afgelopen jaren ook een veelgespotte tafel in diverse interieurs en door ons verzorgde projectinrichtingen. Deze tafel is zo divers door zijn uitstraling en is een solide tafel in kantines en vergaderruimtes. 

Bekijk de werkplek collectie >>>

Ergonomische bureaustoel Every  Bureaustoel Every 211
 
€ 405 
meer informatie »
Zit sta bureau  Zit sta bureau YF3
 
€ 484 
meer informatie »
Bridge tafel Bridge tafel
vanaf € 360 
meer informatie »

Meest recente nieuwsberichten:

Pinterest Winactie MV Kantoor 35 jaar
MV Kantoor bestaat 35 jaar
Ontdek de multifunctionaliteit van Flexwall

MV Kantoor is een ervaren projectinrichter uit Zeist. Wij helpen u ook graag met de inrichting van kantoor, kantine, ontvangst of vergaderruimte. Van een bescheiden kantoor tot grote organisaties verzorgen wij passende meubels. Wij vertalen uw wensen naar een 3D tekening en nemen het volledige proces uit handen. Benieuwd welke bedrijven u al voorgingen? Bekijk onze projectpagina en lees onze referenties, klanten geven ons een 9,3! Neem contact op met onze klantenservice om een afspraak in te plannen.