Een bankstel op maat voor elke ruimte!

Op zoek naar loungemeubilair voor uw kantoor of werkomgeving? Denk dan eens aan een modulaire bank. Deze banken zijn zelf samen te stellen qua vorm en afmeting zodat deze optimaal in de ruimte past. Losse zitelementen maken het mogelijk om niet alleen zelf de opstelling te bepalen maar deze ook weer te veranderen als dat nodig is.

 

Wat zijn de voordelen van een modulaire bank?

Een modulaire bank bestaat uit losse zitelementen die samen een groot bankstel vormen. Zo is de bank vrijwel op maat te maken voor de ruimte. Vaak bestaan de losse zitelementen uit verschillende afmetingen en vormen. Denk bijvoorbeeld aan een modulaire hoekbank of gebogen bank. Een modulaire bank is flexibel en past perfect in de ruimte. Deze type sofa’s zijn leverbaar in verschillende stoffen en kleuren. Deze stoffen zijn speciaal gefabriceerd voor de projectmarkt en zijn zeer slijtvast.

Waar zijn modulaire banken te plaatsen?

Een modulaire bank is een goed idee in iedere kantoor en werkomgeving. Deze flexibele banken doen het vooral goed in ontvangstruimtes, wachtruimtes kantines en loungeruimtes. Komt de bank bijvoorbeeld in een grote open ruimte? Denk dan bijvoorbeeld aan een bank met zitplekken aan beide zijden. Een bank in een halve maan werkt heel uitnodigend in een ontvangstruimte. Een hoekbank werkt juist weer heel goed in de kantine of loungeruimte. Aan u de keuze!

Wat zijn de voordelen van een modulaire bank?

Een modulaire bank bestaat uit losse zitelementen die samen een groot bankstel vormen. Zo is de bank vrijwel op maat te maken voor de ruimte. Vaak bestaan de losse zitelementen uit verschillende afmetingen en vormen. Denk bijvoorbeeld aan een modulaire hoekbank of gebogen bank. Een modulaire bank is flexibel en past perfect in de ruimte. Deze type sofa’s zijn leverbaar in verschillende stoffen en kleuren. Deze stoffen zijn speciaal gefabriceerd voor de projectmarkt en zijn zeer slijtvast.

 

Onze favoriete modulaire modellen

Kijk mee naar een greep uit onze collectie modulaire banken voor de werkplek.

City

Deze minimalistische bank met scherpe hoeken heeft dikke zit- en rugkussens voor een comfortabele zitting. De City bank voegt elegantie en comfort toe aan het interieur. City is leverbaar in modulaire zitelementen zodat een eigen ontwerp mogelijk is. In onze webshop vindt u een aantal samengestelde banken. Onze favoriet is de City Hoekbank met veel zitplekken.

Bank City

 

Mayday

Mayday is een bijzondere bank met een modern design. De organische vormen van de zitelementen passen in een moderne kantoorinrichting. Ondanks de ruime uitstraling is bank Mayday toch compact in formaat. Zo past de sofa ook in kleinere lounge- of ontvangstruimtes. Mayday is ook leverbaar met tafelblad op de armleuning en bijpassende poef. Speel met kleur door een aantal zitelementen een andere kleur te geven.

Bank Mayday

 

Pinto

De modulaire bank Pinto heeft mooie, vloeiende lijnen. Pinto kunt u voor bijvoorbeeld twee personen of tot wel acht personen samenstellen. Leuk aan de Pinto zijn de gebogen zitelementen voor een half ronde bank of een slinger bank. Op zoek naar een akoestische bank? Bekijk dan de Pinto High. De hoge rugleuning van Pinto biedt privacy en creëert een rustige zitplek.

Bank Pinto

 

Cosmos

Bereid je voor op een gezellige zit plek! De Cosmos zitelementen zijn ruim en super comfortabel. Cosmos is de ideale bank in een moeilijke of grote ruimte. Elke module is leverbaar in verschillende uitvoeringen, een hoge of een lage rug. De opstelling is gemakkelijk te veranderen en zo de vorm en functie van de bank aan te passen aan de ruimte. Cosmos is een informele bank waarbij u vrij bent in verschillende opstellingen. Ideaal om te ontspannen of te socializen.

Bank Cosmos

 

Bubu

Bubu bestaat uit vierkante modulaire elementen, ideaal voor flexibele ruimtes. Elke module kan met elkaar worden verbonden: zelfs de achterkant van de bank. Perfect voor het creeren van back-to-back oplossingen. Bubu is de ideale bank voor informele vergaderingen en werkactiviteiten. Door de verschillende modulaire zitelementen kan de bank volledig aangepast worden met poefen, hoekmodules of extra stoelen. De talrijke stofferingsmogelijkheden zorgen voor een eigen persoonlijkheid. De modulaire bankcomponenten variëren in diepte, breedte en vorm van rechthoekig tot vierkant.

Bank Bubu

 

Loca

Loca is onze populairste modulaire bank! Het simplistische metalen sledeframe en open rugleuning houden het design van deze bank lekker luchtig. Het mooie aan deze bank is dat de mogelijkheden qua opstellingen eindeloos zijn. Kies bijvoorbeeld voor een rechte, half ronde, slinger of bank in verschillende delen. De rugleuning kan ook schuin overlopen, zo kan er aan beide zijdes iemand plaatsnemen. Kies de gebogen onderdelen in concaaf (hol) of convex (bol) uitvoering. Speel met verschillende stoffen en kies een aparte kleur voor de zitting en rugleuning. Het frame is leverbaar in veel verschillende RAL kleuren.

Bank Loca

 

Rebus

Deze luxe wachtbank biedt een comfortabele zitting voor uw gasten. Elk element is een stoel op zich en heeft zachte, organische vormen. Rebus is koppelbaar, zo kunt u banken voor één, twee, drie of vier personen samenstellen. Wij vinden Rebus het mooist in groepjes van verschillende zitplekken. Combineer bijvoorbeeld een 3-zitsbank met een enkele 1-zit Rebus. Het kussen van deze modulaire wachtbank kunt u eventueel in een afwijkende kleur kiezen.

Bank Rebus

 

Flatlands

De modulaire wachtbank Flatlands past in de open architectuur die we nu veel in bedrijven, gebouwen en ruimtes zien. Flatlands is geliefd door zijn strakke en heldere lijnen die terugkomen in de houten basis en in de vierkante zitkussens. Door de Flatlands letterlijk plat te houden worden de zichtlijnen in een ruimte niet belemmerd. Het gepoedercoate aluminium profiel aan de onderkant van de zittingen is zichtbaar wanneer de Flatlands vanaf een afstandje bekeken wordt. Flatlands is volledig modulair zodat deze in elke ruimte past.

Bank Flatlands

 

Idea Starter

Met de Idea Starter soft seating zijn de mogelijkheden eindeloos! Verschillende zitelementen zijn aan elkaar te koppelen tot diverse opstellingen. Ook kunnen de banken worden uitgebreid met verstelbare werkbladen en elektrificatie. Daarnaast zijn de banken verkrijgbaar met een lage rugleuning voor een ruimtelijk interieur of een hoge rugleuning voor meer privacy. Door de veelzijdigheid past de Idea starter in elke ruimte van wachtkamer tot open kantoorruimte.

Bank Idea Starter

 

ADX High Low

Deze unieke ADX Highlow bank vrolijkt elke kantoorruimte op. U kunt deze prachtige zitting zelf samenstellen en kan gestoffeerd worden in veel verschillende stoffen. Fris uw kantoorruimte op met de ADX Highlow bank. Deze bank is extreem sterk en is daardoor een perfecte meubel voor in aula's schoolkantines en wachtruimtes. Dit model is voorzien van een waterkering, wat ervoor zorgt dat er geen vocht en vuil in het meubel terecht kan komen. Door de modulaire elementen kunt u grotere bank opstellingen maken en variëren in hoogte van de rugleuning. Dit maakt de Highlow wandbank een blikvanger in iedere ruimte.

Bank ADX High Low

 

Hulp nodig bij het samenstellen van een bank op maat?
We denken graag mee naar de beste oplossing voor de ruimte.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek »