Meubilair naar eigen smaak indelen? Kies voor modulair!

Zoals we al eerder hebben kunnen lezen in het kantoor als clubhuis. zullen vele kantoorinrichtingen aangepast worden op basis van de (nieuwe) behoeften en gedragingen van de werknemers. Het kantoor wordt niet meer (enkel) als een werkplek achter een bureau gebruikt, maar ook als een ontmoetingsplek. Dit vraag om meer flexibiliteit en een ander interieur of indeling.

Een passende oplossing is modulair meubilair. Deze type kantoormeubelen bestaan uit losse elementen waarmee u 1 grote meubel of een bepaalde opstelling kunt maken. Deze samengestelde units kunnen ook aangepast/verplaatst worden doordat de meubel niet uit 1 groot onderdeel bestaat.

Voordelen van een modulaire inrichting

Meubels uit losse elementen zijn niet alleen makkelijk in de montage, maar ze bieden de flexibiliteit om de vorm, grootte en toepassing te bepalen.

  • Flexibel
  • Naar eigen smaak in te delen
  • Slim omgaan met beschikbare ruimte
  • Ruime mogelijkheden
  • Meer dynamiek in het interieur

Een bank hoeft bijvoorbeeld niet enkel meer een zitmeubel te zijn, maar kan ook als een informele werkplek gebruikt worden door het toevoegen van een tafelblad of een ontmoetingsplek tussen collega's en klanten.

Verander de kantoorinrichting met modulaire systemen waarbij eerst zelfstandig werken centraal stond, naar een plek waar men samen kan overleggen in een mum van tijd.

Modulair meubilair kantoorinrichting

Soorten modulaire systemen

Kasten: modulaire kastsystemen zoals ruimteverdeler Flexwall, vakkenkasten Frame Topper BE en Bob zijn flexibele kastmodules die naar eigen smaak en behoefte samengesteld kunnen worden. Daarnaast zijn deze kasten niet alleen geschikt als opberging, maar zijn ook handig om ruimtes op te delen en af te schermen.

Bankstellen: misschien wel één van de bekendste meubels die samengesteld kunnen worden uit meerdere onderdelen. De modulaire bank waar men ontspannen op kan zitten, is vrij in te delen. Graag een zithoek als een informele werk-/overlegplek waar collega’s een kort overleg kunnen houden of met een laptopje op de bijzettafel werken? Hoekopstelling, een rechte bank of grote zitoplossing voor werknemers of in openbare ruimtes? Met de modulaire banken is het allemaal mogelijk.

Deze zitbanken kunnen o.a. uitgebreid worden met rugleuning, armleuningen, scheidingswanden, tafels en elektrificatie.
Zie bijvoorbeeld City, Flatlands, Leaf Pod en Quadra.

(Akoestische) werkplekken: er is nu meer behoefte aan privacy binnen open kantoorruimtes en prettige werkplekken die van allerlei gemakken voorzien zijn. Met de modulaire systemen is het mogelijk om de werkplekken in te delen naar eigen behoefte met een mooie uitstraling die in het bedrijf past. Werkplekken zoals Chat pod, Pod en Hybrid BizClass kunnen op diverse manier ingedeeld worden.

Modulaire werkplekken kantoor

Flexibele kantoorinrichting

Met een modulaire kantoorinrichting kunt u flexibel werken en diverse zithoeken nog beter faciliteren. Met dit type kantoormeubilair richt u de ruimte naar eigen smaak in en zijn unieke en flexibele opstellingen mogelijk.

Creëer uw eigen indeling die aansluit bij de behoeften op het werk en die werknemers en hun werkzaamheden ondersteunen.

Modulaire banken kantoor

Wilt u ook optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte in uw organisatie? Wij denken graag met u mee Neem contact op en ontdek de mogelijkheden.