Design District is het trefpunt voor de interieurbranche van Nederland. Met ruim 150 deelnemers werden gloednieuwe ontwerpen getoond en presenteerde ontwerpers nieuwe en inspirerende producten. MV Kantoor bezocht de beurs en nam een kijkje!

 

Inspiratie

Bij aankomst werd het buitenmeubilair gepresenteerd in de tuinvan Design District: kleurrijke stoelen, prachtige tafels en stoerekrukken. Eenmaal binnen hebben we ons laten inspireren door bekende merken. Het is een leuke mix van gerenommeerde merken die hier hun nieuwste creaties tonen en tevens is het een platform voor jongenieuwe ontwerpers die hier hun design lanceren.  Wat we vooral zien is de trend duurzaamheid. Niet alleen voor onszelf, maar ook om ons interieur duurzamer te maken. Veel recyclede items, mooi hergebruik van materialen, handwerk en milieuvriendelijke oplossingen.

 design disctrict beursdesign disctrict beursdesign disctrict beurs

Met een frisse blik, kennis en een flinke dosis inspiratiekunnen wij er weer tegenaan om jullie te inspireren! Mochten er naar aanleiding van de getoonde producten vragen zijn, dan kunt u gerust mailen naar info@mvkantoor.nl of bellen naar 030-691 2525.