Op uitnodiging van de importeur FP Collection, is MV Kantoor op bezoek geweest bij het indrukwekkende Italiaanse designmerk Pedrali.

MV Kantoor levert sinds een aantal jaren de producten van Pedrali, vooral bekend om zijn fraaie kunststof stoelen, fauteuils, tafelonderstellen, designtafels en verlichting. Al deze Italiaanse meubelen zijn van project kwaliteit, uitermate geschikt om in te zetten in de projectinrichting van kantoren en kantines in bedrijven en scholen.

Het was een leerzaam en interessant bezoek waarin we hebben kunnen zien hoe het grote assortiment Pedrali stoelen wordt gefabriceerd, afgemonteerd, uitvoerig getest en verpakt. Pedrali iseen grote producent die de fabricage vanaf de grondstof tot het volledige eind product in eigen fabriek maakt. Deze Italiaanse design fabriek bestaat 52 jaar en is nog steeds een familiebedrijf, met werkgelegenheid voor 200 mensen en een fantastische collectie met kunststof en houten designmeubelen.

Terugkijkend op een mooie reis en een leerzaam bezoek, is het team van MV nog meer gemotiveerd om onze productkennis met u te delen en te adviseren in uw zoektocht naar de juiste kantoorinrichting, school inrichting of project inrichting.

Maak gerust een afspraak bij ons in de showroom of bij u op kantoor.

 mvkantoor-italie-leveranciers-bezoek-pedrali