Niet zomaar een vakkenkast

Flexwall is wat u wilt dat het is. Met deze modulaire elementen kunt u bijvoorbeeld eenvoudig een kastenwand, ruimteverdeler, een bar of werkplek creëren. Wat eerst begon als een stijlvolle wandkast/ruimteverdeler is uitgegroeid tot een multifunctionele meubel naar keuze.

De Flexwall kunt u geheel naar eigen smaak samenstellen in diverse kleuren en combinaties. Heeft u iets in gedachte? Laat het ons weten en wij helpen u dit te realiseren met de Flexwall elementen.


Roomdivider met tafels

Voorbeelden van toepassingen


Ruimteverdeler
Een grote ruimte opdelen is eenvoudig door een ruimteverdeler in te zetten. Zo behoudt u alsnog de transparantie op de werkvloer, maar biedt tegelijkertijd een gevoel van privacy en voldoende opbergingsruimte.
De vakkenkast kan gebruikt worden als kleine wandkast of een grote roomdivider.

Werkplek
Een werkplek heeft altijd opbergruimte nodig. Meestal wordt een bureau gecombineerd met een archiefkast zoals roldeurkasten, draaideurkasten of een ladeblok. Met de Flexwall kunt u een prachtige vakkenkast samenstellen met een werktafel. 

Wandkast
Wilt u een gehele wand omtoveren tot een plek waar opbergingsruimte is en dat er tegelijkertijd stijlvol uitziet? Maak eenvoudig een vakkenkast tegen de wand aan en combineer bijvoorbeeld legborden met kasten, hangmappenlades en kluisjes. Een hoekopstelling? Geen probleem!

Modulaire meubel Flexwall

Lockers

Kluisjes voor personeel of scholieren? Met de Flexwall elementen kunt u zelf bepalen hoeveel lockers u nodig heeft en wat voor type slot er op komt. U heeft keuze uit cilinderslot, cijferslot en digitaal cijferslot. Biedt men de gelegenheid om hun persoonlijke spullen veilig op te bergen.

Vergaderplek
Met de Flexwall kunt u een gehele vergaderplek creëren. Eenvoudig werken en overleggen, zowel op kantoor als op afstand. Met tv-frame elementen kunt u videobellen of internetten mogelijk maken.

Zoals u ziet is dit een greep uit de mogelijkheden van de Flexwall kast. Bent u nog op zoek naar meer opbergruimte, maar dat tegelijkertijd ook een oplossing voor uw inrichting biedt? Neem dan contact met ons op en wij denken graag met u mee voor het toepassen van de Flexwall.
Barmeubel kantoor Flexwall

Mogelijke Flexwall elementen

Flexwall bestaat uit metalen frame elementen in verschillende afmetingen en aantal vakken waaruit u kunt kiezen. Deze kunt u uitbreiden door onderstaande elementen toe te voegen:

Lades Hangmappenlade
Draaideurkasten Akoestische panelen
Push to open kasten Whiteboards
Kluisjes Aanbouwtafel (zit-en stahoogte)
Postbussen Tv-inbouwkast
Plantenbakken Gordijnen
Bankjes Garderobestang
Vakkenkast

 Meest recente nieuwsberichten

Duurzame stoelen voor in een circulaire kantoorinrichting
Buitenmeubilair voor uw organisatie
Een werkplek volgens de arbo regels
Hoekbureaus voor meer werkruimte

MV Kantoor is een ervaren projectinrichter uit Zeist. Wij helpen u ook graag met de inrichting van kantoor, kantine, ontvangst of vergaderruimte. Van een bescheiden kantoor tot grote organisaties verzorgen wij passende meubels. Wij vertalen uw wensen naar een 3D tekening en nemen het volledige proces uit handen. Benieuwd welke bedrijven u al voorgingen? Bekijk onze projectpagina en lees onze referenties, klanten geven ons een 9,9! Neem contact op met onze klantenservice om een afspraak in te plannen.