We hebben weer een fantastisch project mogen uitvoeren. Onze klant in Alphen aan den Rijn is vanaf nu voorzien van een prachtige nieuwe kantine inrichting met ruimte voor 108 medewerkers.

Praktische en sfeervolle kantineinrichting

De klant wilde graag een nieuwe uitstraling geven aan hun kantine. Robuust, gezellig en praktisch, waren kernwaarden waarmee MV Kantoor aan de slag is gegaan. De klant heeft veel medewerkers die buiten werken met werkkleding en de kantinemeubelen moeten daarom goed afneembaar zijn. Daarbij moeten ze gemakkelijk te verplaatsen en te verschuiven zijn en moet het een sfeervolle uitstraling hebben. Om in deze wensen te voorzien is er gebruik gemaakt van stevige Oscar stoelen en treinbanken met eigen print die gemakkelijk schoon te houden zijn.

Wij wensen onze klant veel plezier met deze mooie ruimte!

project-kantine-inrichting-eenvoudig-schoon-te-maken

Toe aan een nieuwe kantine inrichting?

Bent u opzoek naar kantinetafels en -stoelen? Wilt u graag worden geadviseerd over uw kantine-inrichting? In beide gevallen kunt u terecht bij MV Kantoor, die niet alleen een totaal inrichting biedt voor kantoren, maar ook voor zorginstellingen, scholen en overheidsgebouwen. Ook kunt u hier een kijkje nemen op onze webshop. Bel ons gerust via 030-6912525 of mail naar info@mvkantoor.nl.