In 2014 heeft MV Kantoor heel veel leuke projectinrichtingen mogen doen! Wij blikken terug op een geslaagd jaar en hopen in de toekomst nog veel meer kantine inrichtingen en kantoorinrichtingen te mogen verzorgen! In dit nieuwsbericht lichten wij 3 leuke projecten uit.


Kantine inrichtingen

Het meest opvallende project van 2014 was een mooie gezonde school in Haarlem: Het Kennemer Lyceum. Door de komst van een nieuw gebouw, was er onder andere een nieuwe kantine inrichting nodig. Projectinrichter MV Kantoor is deze uitdaging aangegaan en heeft een ontzettend mooi en fris resultaat neergezet met behulp van veel treinbanken en stevige kantinestoelen.

gezonde-kantine-inrichting-sinaasappel-treinbankengezonde-kantine-inrichting-sinaasappel-treinbanken


Kantoorinrichting

MV Kantoor heeft een deel van de kantoorinrichting van The Hague Security Delta Campus mogen verzorgen. De flexplekken zijn ingericht met slinger verstelbare bureaus en duo-bureaus met akoestische scheidingswanden. Ook fraaie net bespannen ergonomische bureaustoelen in de huiskleur van de HSD Campus. De ruimte is perfect om rustig en geconcentreerd aan de slag te kunnen gaan.

massief-houten-tafels-kantoor-inrichtingduo-bureaus-project-kantoor-inrichtingtreinbank-blauw-statafel-kantinetafel-krukkenzaalstoel-zaalopstelling-koppelbare-stoel

Hockers wachtruimte

Voor een middelbare school in Epe hebben wij in november een aantal leuke hockers geleverd. De hockers zijn bestemd voor in de schoolkantine, maar met hockers en zitelementen kun je echt alle kanten op! Het praktische formaat maakt het een ideaal meubel in bijvoorbeeld een ontvangsthal, wachtruimte of bedrijfskantine.

hockers-poefen-eigen-print

 

Informatie

Bent u in 2015 ook toe aan een nieuwe kantine inrichting, bureaustoelen of nieuwe meubelen voor op kantoor? Maak gerust een afspraak via 030-691 25 25 of mail naar info@mvkantoor.nl.