Tips voor een thuiskantoor

Nu we massaal thuiswerken komen er steeds meer mensen met klachten bij ons aankloppen. Lichamelijk klachten zoals, rug-, nek- en schouderpijn maar ook mentale hinder zoals concentratieproblemen. Wij delen graag onze kennis en tips hoe thuiswerken leuk blijft.

Een goede bureaustoel

Het zal u verbazen hoe een goedkopere (Ikea) bureaustoel misschien prima zit voor een paar uur in de week maar niet geschikt is voor een volledige werkdag van 8 uur. Hierdoor krijgt u al snel rugpijn en andere lichamelijke klachten. Dat een bureaustoel altijd hetzelfde model heeft is allang achterhaald. In plaats van het standaard zwart zijn er tegenwoordig genoeg mooie en ergonomische modellen op de markt die ook mooi zijn voor thuis. Wij delen onze favorieten.

Bureaustoel Interstuhl Pure: Interior Edition

Ontdek de Pure Interior Edition, speciaal ontwikkeld voor het thuiswerken. De techniek van de PURE Interior Edition vervangt gebruikelijke mechanismen door innovatieve materialen. Door deze innovatieve toepassing oftewel ‘Smart Spring technologie’ past de bureaustoel zich aan elke gebruiker aan door in alle richtingen mee te bewegen en elke lichaamshouding te ondersteunen. Er zijn geen verdere instellingen nodig voor driedimensionaal zitten. PUREis3 Interior Edition is voor iedereen, in elke werkomgeving, thuis en op kantoor. De bureaustoel is door het elegante design een toevoeging aan uw interieur. De open dubbele wielen, witte frame en unieke kleurstelling maken het een ware eyecatcher.

Interstuhl Pure Interior Edition Bureaustoel

Bureaustoel HAG Capisco

Ons lichaam is gemaakt om te bewegen. De Capisco bureaustoel helpt u gezonder, actiever en alerter te blijven door u zonder moeite te laten bewegen terwijl u werkt. Het resultaat is veel vrijheid, zitcomfort en een hoger energielevel en productiviteit. De bureaustoel geeft u volledige bewegingsvrijheid achterwaarts en een individuele verstelbare schommelweerstand. Door het unieke design is het op ergonomisch vlak een aanwinst maar misstaat ook niet in uw thuiskantoor. Kies uit diverse kleuren en stoffen zodat de stoel bij uw interieur past.

HAG Capisco bureaustoel


Ergonomische Kruk UPis1

Kruk UPis1 is een vrolijke toevoeging aan uw interieur. De kruk is leverbaar in 7 verschillende uitvoeringen, waaronder een volledig gerecycled model. De comfortabele kruk heeft een zachte, ergonomische zitting en is in hoogte verstelbaar. De wiebelkruk UPis1 stimuleert flexibiliteit en dynamisch zitten door de halfronde antislip onderkant. Deze balanskruk kunt u gemakkelijk afwisselen met een al bestaande bureau- of eetkamerstoel. De afwisseling is goed voor uw spieren en lichaamshouding. Door traploze hoogte verstelling staat de kruk gemakkelijk op de juiste hoogte. Én kan het hele gezin genieten van deze speelde wiebelkruk! Voor extra comfort, optioneel te bestellen met een Up kussen.

Interstuhl Kruk Upis1

Tijd voor een ergonomisch bureau

Hoogte instelbaar bureau Easy

Een goed bureau is de basis voor elke productieve thuiswerkplek. Easy is een bureau dat u gemakkelijk kunt monteren zodat u zo snel mogelijk achter uw bureau kunt werken. Dit in hoogte instelbaar bureau voldoet aan de arbo eisen en is door de hoogte instelmogelijkheden van 62 tot 85 cm geschikt voor zittend werken. Dit bureau is ideaal als u zelf de juiste hoogte wilt instellen die bij uw lichaamslengte past. Weten wat de ideale bureauhoogte is? Lees hier welke bureauhoogte bij u past. Als u dit bureau niet regelmatig van hoogte wilt aanpassen, dan is een inbus verstelbaar bureau een prima keuze!

Easy bureau voor thuiskantoor

Elektrisch verstelbaar bureau YF3

Wilt u het thuiswerken gelijk goed aanpakken? Kies dan voor een elektrisch zit-sta bureau zodat u ook staand kunt werken. Dit elektrisch bureau kan in hoogte versteld worden van 65-130cm. Het zit sta bureau is geschikt voor de flexibele werkplek waar u kunt variëren tussen zittend en staand werken. Er is al veel onderzoek gedaan naar de voordelen van staand werken. Zo kunt u lichamelijke klachten verminderen, verbrandt u meer calorieën en heeft u een productievere werkdag. Meer informatie? Lees hier alles wat u wil weten over staand werken.

Budget bureau zit-sta model

Productiviteit hoog houden tijdens thuiswerken

Akoestische schermen BuzziTriple Home

Thuiswerken is niet altijd gemakkelijk met kinderen, partner of huisgenoten in huis. BuzziTripl zorgt voor een tijdelijk 'kantoor' waar geconcentreerd gewerkt kan worden. De panelen zijn gemakkelijk te monteren, kunnen verplaatst worden en aan het einde van de werkdag opgeklapt opgeborgen worden. BuzziTriple is leverbaar in twee uitvoeringen: Low, een flexibel bureauscherm en High, een handig vloerscherm voor nog meer privacy en focus. Thuiswerken is geen probleem met deze akoestische panelen. De flexibele schermen toveren elke eettafel om tot kantoor of zorgen voor een opgeruimde achtergrond tijdens video meetings.

BuzziTripl Home akoestische panelen

Andere thuiswerk toppers

HAG Creed Bureaustoel  Bureaustoel HAG Creed 6005
 
€ 688 
meer informatie »
Thuisbureau Nest van Mikomax  Nest zit-sta bureau
 
€ 769 
meer informatie »
Ergonomische zitbal voor thuiswerken Sova zit bal 
€ 91 
meer informatie »
Heeft u vragen over hoe u het beste een thuiswerk kantoor in kan richten? Neem gerust contact met ons op of neem een kijkje op onze webshop voor diverse kantoormeubelen
MV Kantoor is een ervaren projectinrichter uit Zeist en creëren al jaren de mooiste werkomgevingen en kantine inrichtingen. Bekijk onze projectenpagina voor interieur inspiratie. Benieuwd wat men van ons vindt? Eerlijke beoordelingen leest u hier.