Treinbanken op maat

Treinbanken zijn er in allerlei vormen en maten. Op onze site vindt u treinbanken met (eigen) print of gestoffeerd in kunstleer, leer en diverse geweven stoffen. De treinbanken zijn verkrijgbaar in standaard afmetingen maar, maatwerk is ook mogelijk. Zo bestaat er een treinbank voor elke ruimte.

Onze, in Nederland geproduceerde treinbanken zijn gemaakt om comfortabel en duurzaam te zitten. De rug heeft een goede lendevorm en de zitting is niet hoekig en star zoals bij andere fabrikanten. Onze treinbankzitting is mooi afgerond en heeft een goede zitdiepte, zodat men prettig en ergonomisch zit. Voor nog meer zitcomfort nosagvering in de zitting verwerkt. De banken worden zeer professioneel en strak (volledig rondom) gestoffeerd. Wij leveren iedere gewenste stof. Onze treinbanken zijn sterk en toch licht in gewicht.

Wij produceren duurzaam: wij passen uitsluitend gecertificeerd brandvertragend koudschuim toe, en vervaardigen de meubelrompen van 18mm watervast verlijmd multiplex met PEFC keurmerk. Onze treinbanken zorgen voor een minimale milieubelasting door creatief om te gaan met restafval. Afval als koudschuim en plaatmateriaal wordt hergebruikt voor bijv. kindermeubels, en poefen. Het knipafval wordt doorgegeven aan knutselclubs en scholen.

Treinbanken voor school

De treinbank is steevast te vinden in onze projectinrichtingen voor scholen. De reden dat wij én scholen zo enthousiast zijn over deze veelzijdige bank, is dat hij tegen een stootje kan en makkelijk schoon te houden is. De bank is toe te passen in de kantine in combinatie met kolomtafels. Zo zijn er heel wat zitplekken bij en wordt de ruimte optimaal benut. Kies voor enkele of dubbele treinbanken in een stof, kleur of print naar keuze.
In de hal kan een ziteiland heel handig zijn, fijn om even kort te wachten.
Tot slot zijn treinbanken ook ideaal in de leslokalen. De bank is een welkome afwisseling voor de standaard stoelen. Door de banken in een coupé opstelling te plaatsen kunnen leerlingen goed samenwerken in kleine groepjes. Qua kleur of print zijn de treinbanken volledig aan te passen aan de huisstijl of type les. Meer weten over schoolinrichting? Lees hier onze tips voor een moderne en duurzame inrichting.

Treinbanken voor schoolinrichting

 


Treinbanken voor kantoor

Met de treinbank is een gezellig zitje zo gemaakt. Anders dan bij scholen waar vaak voor het onderhoudsvrije kunstleder wordt gekozen, kunt u op kantoor ervoor kiezen de treinbank met een rijkere stof te stofferen. Of ga voor een mooie foto die bij uw organisatie past. Onze treinbanken zijn al te vinden in de kantines van Bol.com, Coca-Cola, Akzo Nobel en Mérieux NutriSciences. Bovendien zijn de banken toe te passen in de vergaderruimte of creëer een comfortabele overlegplek in een open kantoorruimte. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Kijk eens naar de kantoorinrichting van SolarEdge. Vergeet tot slot de ontvangstruimte niet. Een treinbank staat uitnodigend en ideaal wanneer gasten even moeten wachten op hun afspraak. Qua afmetingen is alles mogelijk van tweezits tot ruime hoekbank.

Treinbanken in de kantoor kantine

 

De mogelijkheden zijn eindeloos maar, hoe vindt u de geschikte treinbank voor uw project? Wij geven graag advies. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder met het vinden van de juiste opstelling, stoffering en kleur. Wij hebben de treinbank al veelvuldig toegepast in onze projecten. Bekijk voor afbeeldingen onze projectpagina.