De veelzijdige treinbanken van MV Kantoor

De treinbank is een populair meubelstuk binnen de projectinrichting. Dit is te danken aan zijn veelzijdigheid, zo kunnen onze treinbanken volledig op maat gemaakt worden en gestoffeerd met stof of print naar keuze. Op deze manier is geen enkele bank hetzelfde! Daarnaast mag u een heerlijk zitcomfort verwachten door nozag-vering in de zitting, afgeronde vormen en ondersteunende lendensteun in de rugleuning. De treinbanken zijn vervaardigd uit duurzaam en hoogwaardig materiaal, sterk en gaan lang mee.

Toepassingen van Treinbanken

Lijn opstelling
De enkele banken zijn goed in te zetten als scheiding in een open kantoor of kantine. De hoogte van de rug en daardoor de mate van afscherming bepaald u helemaal zelf.

Coupé opstelling
In deze opstelling staan de banken tegenover elkaar, vaak met een tafel ertussen. Zo kunnen de treinbanken dienst doen als overlegplek, flexwerkplek in kantoorruimtes of gewoon, als gezellige koffie of lunch hoek in de kantine. Dubbele treinbanken zijn gemaakt voor deze opstelling, hierdoor kunnen eenvoudig meerdere coupé opstellingen gecreëerd worden.

Opstelling met zijpanelen
Behoefte aan meer privacy? Treinbanken met hoge panelen zorgen voor een volledige afscheiding. Ideaal in open kantoorruimtes voor vergaderingen en belafspraken.

Hoekopstelling
Met een hoektreinbank opstelling is het mogelijk twee volledige wanden optimaal te benutten. Een afwijkende afmeting is geen probleem. Maarwerk is onze standaard!

Ziteiland of Curvebanken
Een open plek middenin een ruimte? Voor deze situaties zijn ziteilanden of treinbanken met een curve geschikt. Vaak worden deze type treinbanken ingezet bij ontvangst, wachtruimtes en kantines. Handig, want bij deze type meubels kunnen mensen rondom plaatsnemen op de comfortabele bank.

Treinbanken Akzo Nobel

Uw eigen merkidentiteit

De uitstraling van de treinbank kiest u zelf, zo past deze altijd in het gehele interieur plaatje. Hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste kleur en stof? Wij adviseren u graag. Wij lichten hier alvast de populairste stofkeuzes toe.

Kunstleder:
Voor scholen en zorginstellingen is kunstleder de beste optie. Onze kunstlederen stoffen zijn antibacterieel, gemakkelijk schoon te maken en kunnen tegen een stootje. U heeft bij ons keuze uit verschillende type kunstleer. Bijvoorbeeld Viper met matte uitstraling en zachte touch waardoor de look en feel van echt leer wordt nagebootst. Of Silverguard kunstleer met de uitstraling van stof en metallic glans. Of kies uit een van 70 moderne kleuren van Boltaflex.

Polycolour Extreme:
Met dit bekledingsmateriaal worden de mooiste creaties werkelijkheid. U kunt het meubel een eigen identiteit geven door afbeeldingen en logo’s bedrukt op Polycolour te laten verwerken op de treinbank. De mogelijkheden in het toepassen van dit materiaal zijn eindeloos. Polycolour is kleurecht, brandvertragend, vochtwerend en uitstekend te reinigen. Het enige waar u rekening mee moet houden is dat de gebruikte afbeelding minimaal een resolutie van 300dpi heeft. Bekijk hier voorbeelden van de treinbank met print

Wol:
Hoogpolige projectstoffen van wol zijn geschikt voor toepassing in kantoren. Treinbanken gestoffeerd met wol geven sfeer en warmte aan een ruimte. Deze speciale projectstoffen zijn sterk maar minder geschikt in een kantine doordat wol nu eenmaal gevoeliger is voor vlekken dan bijvoorbeeld kunstleder. De sfeervolle stoffen Synergy en Blazer zijn populair. U kunt zelfs twee kleuren combineren op een treinbank.

 

Stoffen voor treinbanken

Een treinbank voor elke ruimte

De treinbanken van MV Kantoor zijn multifunctioneel en echte sfeermakers voor elke inrichting! De meubels voldoen aan zeer hoge eisen en zijn geschikt voor:
- Scholen
- Zorginstellingen
- Hotels
- Kantoren
- Vliegvelden
- Openbare ruimtes

Bol.com treinbanken

 

Ziteiland schoolkantine

 

Treinbanken bedrijfskantine

 

Benieuwd hoe deze veelzijdige bank in uw inrichting past? Wij helpen graag met het vinden van de juiste uitvoering. Vraag een offerte aan of kom langs in onze showroom om de treinbanken uit te proberen.