Uniek en op maat

Ze worden steeds vaker gespot op verschillende locaties, de treinbank. En vooral de treinbank op maat. Deze comfortabele bank wordt vaak gebruikt in restaurants, kantine inrichtingen, scholen, kinderdagverblijven en op nog veel meer plekken! De treinbanken zijn extreem sterk, eenvoudig schoon te maken en duurzaam. De treinbank kent vele vormen en is hierdoor een zeer geliefd meubelstuk. Door de veelzijdigheid in afmetingen, vormen, materialen en kleuren kunnen de treinbanken in elk interieur een plek vinden. Het samenstellen van een unieke treinbank kan redelijk eenvoudig zijn, maar het is altijd handig om vooraf een ‘ruw’ idee te hebben wat u voor ogen heeft. Hieronder ontdekt u de mogelijkheden van de treinbank en waar u rekening mee kan houden als u een originele treinbank wenst te ontvangen.

Locatie

Als u het interieur wilt verrijken met een fraaie treinbank, is één van de eerste vragen: op welke plek komt/komen de treinbank(en) te staan? Wie gaat op de treinbank zitten?
De locatie kan het uiterlijk van de treinbank bepalen. Een treinbank in een bedrijfskantine ziet er namelijk compleet anders uit dan een treinbank in een kinderdagverblijf. Denk ook aan het huidige interieur van de locatie waar de treinbank komt te staan. Staan er bepaalde kleuren centraal? Dan kan het een leuk idee zijn om de kleur van de treinbank hierop aan te passen. Zo ziet u bijvoorbeeld bij Akzo Nobel dat zij een duidelijk kleurthema hanteren en dat de treinbanken hierop zijn aangepast. Hetzelfde geldt voor Coca Cola, hier heeft MV Kantoor ook een fraaie kantine inrichting mogen realiseren en daarbij een aantal bijpassende treinbanken ingezet.

Akzo nobel treinbank in groene kleur Groene treinbanken  vanaf € 663 meer informatie »
Treinbank op maat  Treinbank op maat
vanaf € 809 
meer informatie »
Treinbank kantine Zongele treinbanken
vanaf € 663 meer informatie »

 


Afmetingen

Een treinbank in een aparte afmeting? Dat is zeker mogelijk. De treinbanken van Davant zijn leverbaar in specifieke afmetingen die u per centimeter kunt bepalen. Het kan voorkomen dat u met bepaalde afmetingen van een ruimte moet werken. De treinbank is een meubel die hier uitstekend op aangepast kan worden. Deze treinbanken kunnen in hoogte, breedte en diepte bepaald worden zodat deze naadloos aansluiten in de ruimte die u voor ogen heeft.

Rode treinbanken coca cola kantine Rode treinbank  vanaf € 809 meer informatie »
Kantine meubilair Coca Cola  Kantine meubilair Coca Cola 
vanaf € 663 
meer informatie »
Grijze treinbanken Grijze treinbanken
 vanaf € 663 meer informatie »

 


Eigen print

Een unieke treinbank kunt u creëren door een eigen print te kiezen. Op onze site staan al een aantal mogelijkheden van treinbanken met een print, zoals een treinbank met sinaasappels of kikkers. Maar u kunt ook altijd een eigen print aanleveren. Door de polycolour stoffering van de treinbank is het mogelijk om bijna elke print te laten bedrukken op de treinbank. Naast de optie in prints, is de polycolour stoffering ook kleurecht, brandvertragend, vochtwerend en uitstekend te reinigen. Oftewel, een decoratieve, functionele en veelzijdige meubel. Als u de treinbank midden in de ruimte wilt hebben is het mogelijk om de achterzijde ook te laten bedrukken. Zo hoeft u niet tegen een lelijke achterkant aan te kijken.

Treinbank met tulpen print Treinbanken tulpenprint  vanaf € 809 meer informatie »
Klassieke treinbank  Treinbank klassiek
vanaf € 809 
meer informatie »
Treinbank polycolour stoffering kikker Treinbank met kikker
vanaf € 809 meer informatie »

 


Logo

Naast een print is het ook een leuk idee om het logo van uw bedrijf of organisatie op de treinbank te laten bedrukken. Zo straalt de meubel ook de huisstijl en identiteit uit. Een mooi voorbeeld daarvan is Bol.com. Deze treinbanken staan in de kantine van het kantoor en zijn een duidelijke representatie van het bedrijf.

Bol.com treinbanken met logo Treinbanken Bol.com  vanaf € 809 meer informatie »
Treinbank kantine Bol.com  Treinbanken kantine inrichting 
vanaf € 809 
meer informatie »
Treinbank Bol.com Treinbank met logo
vanaf € 809 meer informatie »

 

Treinbanken kunt u op vele manieren personaliseren. Een kleine aanpassing kan soms al voldoende zijn. Soms is een heel nieuw maatwerk van de treinbank net wat het interieur of het project nodig heeft.

Met treinbanken op maat voegt u niet alleen comfort en functie toe aan het interieur. Maar ook decoratie, inspiratie en een uitdraging van identiteit. Een treinbank op maat kan individueel al enorm veel toevoegen aan de sfeer, maar als samenvoeging van meerdere treinbanken is het interieur een originele, frisse en comfortabele zitoplossing rijker dat meer is dan alleen een meubel.

Bent u geïnspireerd en heeft u voor ogen hoe de treinbank in uw interieur eruit moet zien? Kies dan een treinbank op maat of neem contact met ons op en dan helpen wij graag met het realiseren van uw frisse ideeën.

Met onze treinbanken bent u altijd op het juiste spoor!